Şimdi Ara

ODTÜ 2016 Tercih Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. İyi kötü herkes bir sonuç elde etti, şimdi bu elde edilen sonuçlara göre tercih yapma zamanı. Fakat birçok kişi tercihlerle ilgili kafa karışıklığı yaşıyor -ki haklılar- Bu karışıklığı giderebilmek ve daha bilinçli bir tercih yapabilmek adına üniversitelerde okuyan/mezun kimselerle mutlaka konuşulmalı, sorular sorulmalı diye düşünüyorum. Bunun için aşağıda ODTÜ'nün ve ODTÜ'de okuyan kimselerin tercih yapacak arkadaşlara üniversite ve bölümler hakkında bilgi verdikleri linkler mevcut. Eğer ODTÜ düşünüyorsanız ve soru soracak/bilgi alacak birilerini arıyorsanız mutlaka bakın, inceleyin derim.

    ODTÜ 2016 Tercih Rehberi

    ODTÜ 2016 Girişliler

    ODTÜ Aday Öğrenci







  • up
  • Yarın gitmeyi düşünüyorum. Bilgisayarın sıralaması 3420 geçen sene. Benim sıralanan 3939. 5 yeni kontenjan açılmış. Sizce girebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar son 3 yıldır ciddi anlamda yükseldi, 5500 olduğu zamani hatirliyorum ben. Sonra 4500 oldu, sonra 3binlere kadar yükseldi ama ben daha fazla yukselecegini dusunmuyorum, bu seviyelerde kalacagini ve 5 yeni kontenjanin acildigini dusunecek olursak girme ihtimaliniz var bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.