Şimdi Ara

Uyurken aniden uyanmak ve garip şeyler görmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
55.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 dakika önce bi anda uyandım sanki yüksek bir yerden düşüyormuşum gibi hissettim kalbim falan hızlı atmaya başladı. Ve uyandığım gibi yatağımın kenarında köpek benzeri bir cismin bana dişlerini göstererek güldüğünü gördüm. Bu ne olabilir acaba? Basit bir halüsinasyon mu yoksa başka bir şey mi?



  • Sonra donda bi ıslaklık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakup_03

    Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 dakika önce bi anda uyandım sanki yüksek bir yerden düşüyormuşum gibi hissettim kalbim falan hızlı atmaya başladı. Ve uyandığım gibi yatağımın kenarında köpek benzeri bir cismin bana dişlerini göstererek güldüğünü gördüm. Bu ne olabilir acaba? Basit bir halüsinasyon mu yoksa başka bir şey mi?

    Üç harfli diyolar hocam, yüzüne bakma, görmemiş gibi davran sorun olmaz. İlk başta böyle oluyor, konuşmaya falan başladığında sakın cevap verme 1-2 ay sonra gider
  • Bir psikoloğa görünmekte fayda var.
    Çok yorulduysan da olabilir.
  • Teşekkür ederim öncelikle. Geçen sene tam yatacakken ismimi kulağıma fısıldamışlardı sonra hiç takmayınca gitmişlerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikarabas123 -- 15 Temmuz 2016; 1:45:51 >
  • Cin ile alakası olmadığını düşünüyorum. HYPNIC JERK deniyor senin yaşadığın şeye
    Bkz
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hypnic_jerk
  • O değilde bende dün böyle titreme sanki deprem oluyor sandım. Ama deprem olmamış niye oldu anlamadım. Annemde yatak sallanır gibi oldu dedi ama herhangi bir şey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

    O değilde bende dün böyle titreme sanki deprem oluyor sandım. Ama deprem olmamış niye oldu anlamadım. Annemde yatak sallanır gibi oldu dedi ama herhangi bir şey yok.
    çok küçükken annem ile uyuyordum, 4. kattaydık, camın perdesi açıktı. cama baktım ve gördüğüm şey dişleriyle sırıtan bir adam görüntüsüydü. hemen çok korkup, gözlerimi kapatıp anneme sarıldım. sanırım ilk defa o zaman halüsinasyon gördüm

    çok korkunç bir şey, Allah göstermesin belki sizinki de basit bir halüsinasyondur
  • Survival kullanıcısına yanıt
    Az önce çok şiddetli oldu. Sanki uçurumdan düşüyormuşum gibi uzun süre de etkiledi. Galiba çok yorulmaktan oluyor
  • Bugüne kadar hiç böyle şeyler yaşamadım. Halüsinasyon veya karabasan gibi şeyler hiç beni bulmadı. Yakın çevremde hemen hemen herkes yaşamış bu durumları. Sizlerin anlattıklarını duyunca korkuyorum ve başıma gelmez umarım diyorum. Özellikle karabasan ile ilgili anlatılanlar beni epey etkiledi. Bir aralar karabasan korkusundan sırt üstü yatmıyordum yatağa. Geçmiş olsun.
  • Dündü sanırım bende yaşadım hocam.Hafif hafif parıldayan ama karanlık bir sima (yüzünü herhangi bir canlıya benzetemedim) gözlerim açıkken yüzüme doğru süzülmeye başladı.Bende gözlerimi kapadım.Gözlerimin önünde hafif hafif parlamalar oldu birkaç kez.Sonra uyudum.

    Yaklaşık 7-8 ay öncesinde de uyurken bir yerden düşer gibi oldum.Sonra bir anda gözlerimin önünde kırmızı bir sima belirdi.Yataktan sıçrayarak kalktım.Biraz terlemiştim.Sonra umursamadan geri yattım.Acaba halisünasyon mu yoksa başka bir şey mi anlayamadım bende.

    Edit:Düzenleme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden- -- 15 Temmuz 2016; 8:56:14 >
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Karabasan olayı biraz farklı bir yerde okumuştum uyku halindeyken vücut felçli bir halde oluyor. Beyin uyanıyor ama vücut hala felçli olduğu için hareket edemiyorsun. Bana da oldu bir kaç kez, ilkinde bağırıyordum ama sonra sallamadım genemi falan değip gözlerimi kapatıyorum değişik oluyor tavsiye ederim.


    Not: Bilimsel olarak açıklaması buydu sanırım baya oluyor okuyalı bilgisi olan aydınlatabilir.
  • Yüksek yerden düşme rüyasını bende görürüm. Genelde bir uçurumdan düşerim. Ama hiç uyandıktan sonra öyle şeyler görmedim. Ama tam yere çakılacakken uyanmak müthiş bir şey. Başta acayip korkutucuydu ama şimdi arada aksiyon oluyor bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mithardir

    Karabasan olayı biraz farklı bir yerde okumuştum uyku halindeyken vücut felçli bir halde oluyor. Beyin uyanıyor ama vücut hala felçli olduğu için hareket edemiyorsun. Bana da oldu bir kaç kez, ilkinde bağırıyordum ama sonra sallamadım genemi falan değip gözlerimi kapatıyorum değişik oluyor tavsiye ederim.


    Not: Bilimsel olarak açıklaması buydu sanırım baya oluyor okuyalı bilgisi olan aydınlatabilir.

    Hocam felç esnasında herkese görünen bazı şeyler varmış. Onları duyunca ürktüm ben.
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Bir şeyler görünüyorsa sıkıntılı bir durum tabi. Ama sen genede her duyduğuna inanma, bir şeyler görme olayları genelde bu konuları çok fazla irdeleyenler de oluyor. Durduk yere çok zor böyle şeyler. En azından benim fikrim bu yönde etki tepki olayı
  • O olay banada oldu hocam ama çok farklı bir şekilde bayağı bir zaman önce yaklaşık 5ay olmuştur sanırım. Neyse birden uyandım gözümü açtım gecenin 3ünde ama birden yatağa kitlendim gözlerim hariç bi yerimi oynatamıyorum sesim çıkmıyor felan birde kulağıma bi basınç geldi o anda hiç bilmediğim bir dilde kalın sesli birşeyler söylendi. Kulağım çınladı olay bundan ibaret. Araştrma gereği duymadım :) gece yatmadan önce dua okumakta fayda var
  • Konuyu hortlatmak istiyorum Darbe günü açılan bir konuymuş vay be :)) Dostlar özellikle konuyu açan ve durumu yaşayanlardan manevi destek rica ediyorum. Son 5 aydır nerdeyse hergece uykudan uyanıp halüsinasyon görüyorum ( örümcek yılan tavandan başıma düşen cisimler insan bedeni vs) ve etrafa saldırıp bişey arıyorum evdekileri falan uyandiriyorum yasayan ve ilaç alan var mı çok kötüyüm. Not : laroxyl 25 kullanıyorum fayda yok
  • yasaksevdam10 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Eğer islama inanan bir kişi iseniz yatmadan önce ayetel kürsü, nas, felak, ihlas ve fatiha surelerini okuyun. Ben ergenliğe ilk girdiğim dönemlerde bu tarz olaylar çok yaşadım. Rüyamda garip varlıkları, ölen yakınlarımı, yabani hayvanları sık sık görüyordum. Uyanııkken özellikle gece yatağımda sallanıyor gibi hissediyordum. Bir de birinin beni izlediğini düşünüyordum. Hatta bir kere tam arkama döneceğim sırada gürültülü bir ses duymuştum. Tıpkı filmlerde üç harflilerin bir anda gelip yok olduğunda çıkan ses efektlerine benziyordu. Sonra da bu durumlar azalıp yok oldu.
  • yasaksevdam10 Y kullanıcısına yanıt
    Ha bir de yattığınız odanın da önemli olduğunu düşünüyorum. Genellikle temiz olmayan yerlere üç harflilerin girdiği söylenir. Odanızı temiz tutun. Kuran da koyabilirsiniz.
  • Dua çocukluğumdan beri okurum tüm saydiginiz duaları her gece okurum. Ben uyanıkken korkmuyorum uykudan aniden uyanıp halüsinasyon görmeye başladım. Konuyu açan arkadaşın ki gibi. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.