Şimdi Ara

Ziraat Bankası çalışanının sorduğum soruya ters cevap vermesi - ŞİKAYET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baktım baktım bulamadım, yanlış yere açtıysam taşırsınız arkadaşlar.

    Az önce (yaklaşık yarım saat kadar) zamanında askere giderken standart olarak bütün askerlere verilen hesap kartım ile hesabımı kapatmaya Ziraat Bankası'na gittim. Pek bankayla işim olmaz sevmiyorum bankaları, banka olaylarını. Nefret ederim hatta yani bankayla uğraşmaktan. Bilgim olmadığı için girişte hemen sağda duran müşteri temsilcisi mi artık her ne halta yarıyorsa "bayan!"a sordum "Hesabımı kapattırmak istiyorum ama ne yapmalıyım?" diye. Buz gibi bir "Gişeden." cevabı aldım. İyi güzel, teşekkürümü ettim, tam döndüm numaramatikten sıra alacağım, "Herşeyi de sorup durmayın ya" gibisinden birşey söyledi. Aslında dönüp orada onu bir güzel rezil eder, müdürüyle konuşur, işinden de ederdim ama, işim aceleydi. İşyerimin işleri arasından anca vakit bulup 2 dakikada halledip gidecektim. Neyse aldım sıramı gişeye gittim felan oraları önemsiz.

    Şimdi, yardım isteyen insana böyle salakça cevaplar neden verirsin? Herkesin 7/24 bankayla uğraşıp her naneyi bilmesine gerek yok! Üstelik sizleri oraya müşterilere iyi hizmet verin diye koymuşlar, seçmişler o kadar kişi arasından. Hizmet sektöründe çalışıyorsan böyle aptalca hareketler yapamazsın arkadaşım! Çok zor değil "Beyefendi gişeden halledebiliesiniz." demek. Yani güzelde bir teşekkürde sen alırsın, mutlu mesut çalışırsın. İnsanların işi görülür. Nedir bu ego mu diyeyim artık ne diyeyim bilemedim.

    Kimse yanlışta anlamasın ama, ben bu tarz hareketleri hep bayanlardan görüyorum. Bankada olsun, gişede olsun, nerede olursa olsun, bayanlar naziktir, kibardır, insanlarla ilişkilerde daha iyi rol oynarlar diye düşünülür ya hani, bazıları o kadar şirret oluyor ki, deliriyorum. Erkeklerde yok, veya daha az. Şimdi konuyu cinsel ayrımcılığa getirmeyelim boş yere ama, benim gözlemlerim hp bu yönde.

    Bu arada o arkadaşla alakalı Ziraat Bankası, şikayetvar.com, BİMER, artık hangi mecrayı bulursam şikayette bulunacağım. İnşaAllah birazcık insanlaşır.







  • İnsanlara kibar davranınca böyle oluyor genelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada yüzüne karşı çemkirmemekle hata yapmışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayette bulanacak birşey değil abartma o kadarda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Aslında dönüp orada onu bir güzel rezil eder, müdürüyle konuşur, işinden de ederdim ama, işim aceleydi. İşyerimin işleri arasından anca vakit bulup 2 dakikada halledip gidecektim. Neyse aldım sıramı gişeye gittim felan oraları önemsiz.


    Zaa xd xdd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat Bankası devlet kurumu. Bimer'e şikayet edin.

    Ufak büyük hiç fark etmez, böyle şeyleri şikayetsiz bırakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 13 Temmuz 2016; 12:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kari cevap vermis iste
    Sanki milyon dolarlari varda ozel ilgi bekliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz kurum calisanlarina sert olacaksin. Baska turlu isin gorulmuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    İşim aceleydi işyerinin işlerinin arasına sıkıştırdım hemencecik. Ya aslında ben zaten insanları kırmamaya çalışan biriyim. Hani ne kadar kötülük yaparsa yapsın söyleyemem çok kızmadıkça. Ama gerekli yerlere de şikayetimi yaptım. Bakalım artık...
  • Evet. Toplumumuzda çalışan kadınlar büyük bir ego havuzunda yüzüyorlar. Bankalarda ki gişelerden, hastanede ki doktorlardan, bir iş merkezinde ki ofisten bu durumu kolaylıkla anlayabiliriz. Artık sadece erkeklere karşı mı böyleler yoksa cinsiyet ayrımı yapmadan hemcinslerine de mi böyle davranılıyor bilmiyorum. Özellikle müdür kadın kadar iticisini görmedim. Fakat erkeklerde bu oran kadınlara göre çok aşağılarda. Bu zamana kadar ki deneyimlemem sonucu yazıyorum. Gelipte bana cinsiyet ayrımı yapma demeyin. Ben cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Doğruları konuşuyorum. İşini egosuz ve tam yapan hanımefendilerimize selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jajababa kullanıcısına yanıt
    Normalde insanların kişilikleri paralarıyla ölçülmez ama sen hangi familyaya aitsin çözemedim şimdi. Size "Afedersiniz" diye kibarca yaklaşan insana insanlık gereği aynı hassasiyeti göstermeniz lazım. Tabi burada bahsi geçen insan türüne ait iseniz.
  • İşte konunun aslı. Köküne kadar haklısın kardeşim. Genellemeler hep hata içerir tamam, genelleme yapmak yanlıştır eyvallah ama, bu konuda yapıyorum arkadaş. Sorunlular!..
  • İnsanlarla gayet kibar konuşurum bir şey istediğimde rica ederim. Bana biri yardım ettiğinde teşekkür ederim. Ama birisi beni terslerse ilk iş müdürüne şikayet etmek olur.
  • Yok arkadaş kabul edilemez yani bir insanı terslemek böyle. Ayıp yahu insanın yüzüne karşı gelipte böyle laf mı söylenir. Karşısına trilyonları olan bi müşterisi gelsinde yine çemkirsin bakalım. Ayrıma ve böyle ilgisizliğe karşıyım. O müesseseden o parayı alıyorsan, hakedeceksin. Çünkü senin işin o.
  • Beyfendi dememis ne buyuk ayip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Ziraatin kendisine, şikayetvar.com'a ve bimer e kayıtları oluşturdum. Bakalım artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jajababa

    Beyfendi dememis ne buyuk ayip

    Arkadaşım senin derdin ne anlayamadım. Müşterisi olduğun bir kurumda çalışan tarafından terslenmek hoşuna gidiyor sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ol playboy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün ben de pttye gittim. Kartımı adama vermiştim adam bana kartı atarak geri vermişti.sanki zorla çalıştırıyorlar.beğenmiyorsan bırak işi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jajababa kullanıcısına yanıt
    Bak güzel kardeşim amacın belli ki dalga geçmek, burada sana ne kadar insanlık, edep, çalışma adabı gibi şeylerden ders vermeye kalkışsmada, anlamayacaksın. En iyisi birbirimize de patlamayalım buradan. Ben beyefendi demesini beklemiyorum zaten. Sen olayı anlamadın. Bana sadece dese ki "gişeden" tamamdır. Soğuk söylemiş yok vurgulamış yok aksi aksi söylemiş dinlemem hallederim işimi teşekkürümü de edip çeker giderim. Ama yardımınızı isteyen bir insana böyle saçma sapan "Herşeyide sormayın ya" diyemezsin. İnsan dediğin ağaçta kalan kediye bile yardım eder ihtiyacı olduğu için. Görgülü olmak lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.