Şimdi Ara

3ds tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 3ds almayı düşünüyorum. Amacım sadece pokemon oyunlarını oynamak (son birkaç nesilden geri kaldım) ikinci el 250 liraya buldum fiyat uygun mu? Nintendo ds alsam da aynı oyunları çalıştırır mı? Veya ds i boşver 3ds çok iyidir der misiniz? Ntsc versiyonlu almanın dezavantajı ne olur? Konsol kırılmış durumda mı kırma ve oyun yükleme işlemi kolay mı?

    Şimdiden teşekkür ederim, muhakkak benzer konular vardır ama toplu bir cevap almak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1.Bende Normal Nintendo 3DS'imi 250'ye aldım bana iyi geldi fiyat!Ama eline küçük gelebilir!Küçük gelse bile yabancı mağaza sitelerinde handgrip diye birşey var eline oturmasını sağlıyor.Eğer 250 liraya alacağın 3DS bir 3DS XL ise kaçırma bence!

    2.Nintendo DS'te herşey geçti artık Online birşey bile yapamıyorsun!

    3.Nintendo DS'te Nintendo 3DS için yapılmış oyunlar çalışmaz!Ama Nintendo 3DS'te Nintendo DS için yapılmış oyunlar çalışır!Eğer Pokemonun Unova bölgesindeki oyunundan geri kalmışsan Pokemon White 2 veya Pokemon Black 2 al derim çünkü Pokemon Bank'ta(Hani şu pokemonları oyundan oyuna geçirmek için kullanılan Eshop uygulaması)hala geçerli diye biliyorum!Ayrıca dünyası daha büyük!

    4.NTSC'li oyun almanın dezavantajları ise şimdi örnek veriyorum!Sen o 250'lik 3DS'i almışsın say!Benim Pokemon X oyunum var sendede Pokemon Y biz beraber 1 haftalığına serimizin efsanevi pokemonlarını takas edeceğiz ama bölge engeli olan şu NTSC ve PAL olayından dolayı bunu yapamayacağız!Ama avantajıda kurulumu yaparken ülkeni Kanada(3DS'Te Canada olarak çevirilicek)yaparsan sana eSHOP'taki oyunlar bayağı ucuza gelecektir!

    5.Nintendo 3DS'in için yapılacak CFW kırdırma işlemi için Doğubank'a gidip para verebilirsin onlar kırdırıyormuş!Eğer öyle birşey yapmak istemiyorsan SKYway veya Gateway kart al bilgisayardan oyunu SD karta indir SD kartı Skyway veya Gateway kartına tak oyna!Oyunları korsan oynama işinde tek kuruş para ödemeyecem diyorsan burdaki başka üyelere sormalısın kırdırma işini onlar sana anlatabilirler.

    TEŞEKKÜRLER




  • Raitokasteru R kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabın için çok sağol 3ds'i aldım temiz bir cihaz. Birde Pokemon Y aldım ama 150 liralık fiyatı biraz can yaktı. Oyun güzel fakat 150 lira eder mi? Sanmıyorum pek. Neyse bakalım şuanlık pişman değilim. Yine de sağol cevap için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyun 150 lira eder mi insandan insana gore değişir ama ikinci el piyasası 100 falan oluyor genelde bence 0 aldıysanız fiyat fena değil birde ilk hevesse bence değer hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.