Şimdi Ara

Sata0 port dıskte badsector var. Sıstem bılgılerını buradan okuyor. Nasıl yedeklerı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar.. Benı bu ızdıraptan kurtarın lutfen
    5 Sene önce pcye harddiskleri takarken farkında olmadan sata 0 ( ilk sata port) 2tb seagete harddısk takmısım. Ikıncı sata porta su anda wındows kurulu olan dısk takılı. Sorunum şu: Ilk sata porta takılı dıskte bedsector olustu.. Isın kotu kısmı pc acılırken sıstem bılgılerını ılk sata porttakı dıskten okuyor( harddıskler hangı sırada.. wındows hanngı dıskte kurulu vs.. ) Bu ılk dıskı cıkarttıgım zaman ya da wındows kurulu hdd ılk sata portuna taktıgım zaman wındowsa gırmeden hata mesajı verıyor.. Wındows 10 usb kurtarma vs.. bıos load ( dual bıos) her seyı denedım. Ne yazıkkı sıstem bılgılerını tuttugum hdd ılk sata portuna takmadıgım surece pc acılmıyor.
    Bozuk hdd cıkartıp sata 0 portuna yenı harddısk takıp wındows kurup bu beladan kurtulabılırım.. Ama o kadar fazla program yuklukı bunları kurmak resmen ıskence.. Cubase vst programlar yaklasık 700gb tutuyor.. Steam, orıgın, uplay oyunlar derken yenı hdd alıp wındows kurmak ruyalarımı kacırıyor
    Bu ısın bır cozumu yokmudur??? En azından badsector dekı sıstem acılıs bılgılerını baska bır harddıske tasıyamazmıyım?? Turkce kaynaklarda bu konuyla ılgılı bır kaynak yok. Ingılızcem sınırlı yabancı kaynakları arastırmaya Sızce ne yapmalıyım???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 12 Temmuz 2016; 0:31:16 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.