Şimdi Ara

Bullet Force Yeni FPS Oyunu Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Bullet Force Yeni FPS Oyunu Çıktı

    Edit: Oyun Android için Yayınlandı

    Merhaba arkadaşlar. Dokunmatik ekranlı bir cihazda FPS oyunu oynamaya pek sıcak bakmayan ağır bir FPS oyuncusu olarak Modern Combat serisini tarihe gömecek yeni bir oyunundan haber vermek istiyorum.

    Lucas Wilde tarafından öncelik olarak iOS (iPhone ve iPad) platformu için geliştirilen Bullet Force isimli oyun Beta aşamasında birçok oyun sever tarafından test ediliyor. First Person Shooter (FPS) türünü benimseyen oyun özellikle çoklu oyunculu tarafında Team Death Matc ve Bölgeyi ele geçirme gibi modları barındırıyor. Oyunun haritalarına baktığımızda Battlefield 4 ve Call of Duty gibi ev konsollarının en sevilen FPS yapımlarına benzerliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yine aynı şekilde özellikle Battlefield serilerinde yer alan gelişmiş silahları, tankları ve arazi araçlarını Bullet Force oyununda görmek mümkün.

    Birkaç hafta önce Reddit üzerinden beta kodları dağıtılan oyunu şimdilik bazı şanslı oyun severler deneyimleyebiliyor. Oyunun ne zaman iOS platformlarına çıkacağı ve ücretli olup olmayacağı da henüz bilinmiyor.

    Kişisel olarak geliştirici ile birçok kez irtibat kurmama ve beta kodu talep etmeme rağmen hiçbir geri dönüş alamadım. Sizler de şansınızı denemek istiyorsanız, oyunun Twitter hesabı üzerinden iletişim kurabilirsiniz.https://twitter.com/bulletforcegame/

    Youtube da oyun ile ilgili birsürü video var. Beta olmasına rağmen sürekli güncelleniyor ve oyuna sürekli yeni silahlar, yeni haritalar ve yeni hata düzeltmeleri getiriliyor.

    İşte oyundan bir video;








  • dostum wepgl firefox gibi hatalar veriyor açılmıyor bende oyun ne yapabilirim(oyunsuzum :D)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.