Şimdi Ara

Bazen saniyelik görüntü gidiyor, pc arka planda çalışıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, benim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim.

    Öncelikle 1080p aoc marka bir monitörüm var. Altın uç olmayan fakat üzerinde high speed yazan, kendisiyle gelen, HDMI kablo ile ekran kartına bağlıyorum. Ekran kartı gtx 960.

    Nvidia dsr aktif ettim 2k çözünürlük verebiliyormuş, ben de oyunu 2k olarak oynuyorum. Oynarken saniyelik sanki kablosu çıkarılmış gibi görüntü gidiyor geliyor, ama oyun arka planda oynuyor, oyun içinde birine yazı yazarken gitti misal ben yazarken siyah olmuştu ama geldiğinde yazılarımın yazılmış olduğunu gördüm.
    Bu monitörü laptopa aynı kablo ile bağladığımda da 1-2 kere olmuştu fazla olmamıştır.

    Asıl olay şu, hoparlörden hafif elektrik sesi gibi bir şey duyuyorum. Oda çok sessiz, klavye ile yazarken bile duyulmayacak şekilde. Odaklanınca 10 dk. falan saniyelik duyuyorum cız cız sesini. Sonra klavyenin aydınlatması söndü, ben de kapattım hemen bilgisayarı. Kabloları çıkartıp yerlerine taktım gevşek mi diye, 24pin bağlantısını iyice bastırdım. 2K da açmadım oyunu, 1080p yaptım, şimdi monitör kapanmıyor öyle fakat elektrik sesini arada duyuyorum.

    Çıt diye bir elektrik sesi geliyor saniyelik hoparlörden sonra klavye oyundayken enter tuşuna bastı. Önce ekran gidip geldiğinde de alt+tab yapılmış gibi oyun aşağıya indi ve hesap makinesi açıldı. Virüs mü var, monitör mü bozuk arkadaşlar HDMI kablo yetmiyor mu ondan olur mu ? Yardım lütfen ?

    Anakart msi b150m bazooka, hoparlör sadece jak girişine bağlı kendi adaptörü olan 2+1 eski creative marka bir şey.



  • Yardım yok mu ? Bugün de oyun oynarken durduk yere pc kapandı. Ama öyle birden değil, kapatılıyor yazısını gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.