Şimdi Ara

Satılık 2004 honda jazz es otomatik ve 2007 peugeot 206 sedan executive 1.6 otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendi ve esimin aracini yeni arac alacagimizdan satisa cikardik. Araclar istanbul bagcilar, hasekide randevu ile gorulebilir.
    Honda jazz 1.4 es otomatik 160 bin km de ikiler honda ve mobil otoda bugune kadar bakimlari duzenli yapilmistir. Uzerinde lovato sirali sistem lpg kiti bulunmaktadir. Yururunde en ufak bir sorun yoktur. Fakat arac komple boyali olup boyalarinda renk farkliligi vardir. Tek kusuruda budur. Kesinlikle pert degildir. Ağir kazasi yoktur. Arac kaskolu olup 600 tlye kaskosu yapilmistir. On lastikleri yenidir. Arka lastikleri 2 yildir. Bu sebeple muadillerine gore fiyati uygundur. 24 bin tl dir. Ayrica mtv si yatirilmis satisa hazirdir. Masrafi yoktur. Muayenesine yaklasik 1 yil vardir. 2-3 bin km sonra bakimi disinda masrafsizdir. Lpg kiti bakimlari yeni yapilmistir. Arac satis fiyati 24 bindir. 4 kis lastigi ve yeni filtreler hediyedir.
    Www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-honda-jazz-1-4-es-elite-otomatik/tek-kusuru-boyasi-2004-honda-jazz/6211270

    Peugeot 206 sedan 1.6 executive otomatik. 128 bin km de bir doktor arkadasimdan 7 ay once aldim gorebileceginiz en temiz araclardan biridir. Bu aracta film cam, arka stoplar plus model ve ayrica yakit durumunu bildiren ve mesafe gibi bilgiler veren yol bilgisayari takilmistir. Aracta hasar kaydi 2 tane 500 tl gibi ufak hasar mevcuttur. Aracta brc lpg kiti vardir. (2000 tl) En yeni kit olup 2 ay once takilmistir uyumu superdir. (Motor ariza isigi vermeyen model seq 32)Bilenler bilir 206 nin en dolu modelidir. Muayenesi ve laatikleri yenidir.Bu aracin fiyati 25 bin tl dir.
    2 aracinda mtv si odenmistir.
    İsimin yogunlugundan arac gosterme ile ilgilenemeyecegim. Bu sebeple arkadasimin telinden iletisim kurup randevu ile arabaya bakabilirsiniz. Zeynel 0542 564 6226.
    Not: doktor oldugumdan nobetlerimin yoğunluğundan arkadasim size yardimci olacak lutfen abuk sabuk sorularla rahatsiz etmeyin. Arabalarimin bakimlari ile ilgilenen birisi oldugu icin bu araclarin 2 sinede hakim ve bilgisi vardir. Simdiden hayirli olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sincax -- 9 Temmuz 2016; 23:28:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Honda jazz bir akraba parayı toparlayabilirse satın alacak. Yani opsiyonludur biliginize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.