Şimdi Ara

Navigasyon alırken WinCE işletim sistemli navigasyon alın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
19.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WinCE olması önemli arkadaşlar çünkü navigasyonların kendilerine ait yazılımı var ve bunları çoğu insan beğenmeyebiliyor. Eğer wince olursa kolayca internetten farklı yazılımları veya mevcut yazılım güncel sürümlerini indirip yükleyebilirsiniz. Eğer nasıl navigasyonunuzun yazılımını nasıl değiştireceğiniz bilmiyorsanız pm atın yardımcı olabilirim. Araç içi navigasyonlarda oluyor genellikle bu durum.



  • Lenovo A5000 (499 TL) veya Lenovo Vibe P1M (649 TL) gibi bir telefon alıp, sim kart koymadan kullansak, ve Here Maps gibi bir program kursak. Telefon örneği verdim çünkü o boyutta tablet bulamadım.
    Şu anda, Android işletim sistemi ile rekabet etmek çok zor diye düşünüyorum.
  • Asus535 A kullanıcısına yanıt
    Mobil veri + GPS + Şarj ? Bence telefonlar navigasyon için uyumlu değiller. Doğru hız ortalamasını veremeyebiliyor bazıları anlık değişimleri yakalayamıyor. Navigasyon cihazları 6-7 gps uydusu ile bağlantı kuruyor.
  • arkadaslar selam, Navitech grd 41 navigasyonumun görsel arayüzünü beğenmediğim için değisiklikler yapmak istiyorum, wince 6 tabanlı cihaz fakat cihazın temalarına ulasamıyoum. mobilenavigator.exe dosyasını formlarda bulduğum exe ile değistirip Wince 5 ekranına ulastım fakat windows masaüstündeki My Devıce kısmının icinde klosörlerde cihaza ait görsel temaları bulamadım Acaba Wince 6 arayüzlemi görülebiliyor, birönceki aracımın navigasyonu cylone marka idi wince6 tabanına ulasmak için Update.exe yazılımı ile cihazın arayüzündeki dosyalara ulasabiliyordum. fakat navitech cihazda ulasamıyorum. Wince5 arayüz resimlerde göründüğü gibidir yardımlarınız rica olunur, Navigasyon alırken WinCE işletim sistemli navigasyon alın
     Navigasyon alırken WinCE işletim sistemli navigasyon alın
     Navigasyon alırken WinCE işletim sistemli navigasyon alın




  • mosmos2009 M kullanıcısına yanıt
    Temalar fazla bulunmaz zaten igo primo'da sadece haritanın renklerini değiştirebilirsiniz. Daha farklı arayüzler için internetten igo primo wince 5 diye aratıp yazılım indirmelisiniz.
  • temadan bahsetmek istediğim haritanın teması değil navigasyon cihazın icindeki (MP3 player,Radyo,Dvd) gibi görsellerin arayüzünü anlatmak istemistim. bu mümkünmüdür. cyclone markada mümkün fakat navitech bilemedim.
  • örnek olarak ilk radyo çalar teması navitec cihazımdaki tema, yapmak istediğim radyo teması 2. ekran gibi..

     Navigasyon alırken WinCE işletim sistemli navigasyon alın
     Navigasyon alırken WinCE işletim sistemli navigasyon alın




  • Onlar bildğim kadarıyla mümkün değil. Navigasyonu bilgisayara bağladığımızda cihazın sadece navigasyon kısmını yönetebiliyoruz onlar cihazın kendi depolama alanında. Yani büyük ihtimalle olmaz.
  • cyclone cıhazımda wınce6 ile masaüstüne ulaşıp cıhazın tema dosyaları olan bpm uzantılı resıml ulaşıp photos photos istediğim gibi oynayabılıyordum örnek Calısmam ekte gibi fakat navıtech wınce 5ıle cihaza ulaşamıyorum tahminimce olmalı çünkü 2 sistem wınce 6 kullanıyor. Navigasyon alırken WinCE işletim sistemli navigasyon alın
  • mosmos2009 M kullanıcısına yanıt
    MioPocket ile cihazı unlock edin
  • http://www.mediafire.com/download/b3pl938poz7uuo5/Mio+Pocket+4.0+Release+68.zip

    Buradan indirin sd carda atıp nav yolu olarak bunu gösterin.
  • tesekkürler deneyip aksam sonucu bildiririm.
    saygılar
  • ustad sd carta adıp nav yolunu text dosyasından gosterdım calısmadı hatayı nerde yapıyor olabılırım
  • her yolu denedım dosya ıcerısnıde 2 adet exe var ıkısıde olmadı yada ben yanlış dosya yolu gosterdım
  • Başka yolu varmı ayrıca usb kablosu ile usb bellek baglayinca mp3 calardaki playlist kisimda dosyalar görünüyor wince5 bunu gösterecekler varmı denetim masasında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl başlık ya, baştan sona korsan yazılım yükleme anlatlılıyor
  • Arkadaşlar navigasyon da yanlış bilinen ve hayati önem taşıyan bir konuyu paylaşmak istiyorum.. En iyi navigasyon diye araştırmanıza gerek yok.. Çünkü en iyisi bile işe yaramıyor.. Biz Konya da nerede ise navigasyona güvenerek kaza yapıyorduk.. Hata cihazımızda değil.. Meğer Belediye yolu kapatmış ama güncelleme yapmıyor.. Ve Konya belediyesinde şoförlük yapan yakın bir akrabam belediyenin sinyalizasyonu güncellemediğini belirtti.. Ondan bir ay sonra tatil sezonu kapanırken haberlerde ayna sebepten yurdun değişik yerlerinde ölümle sonuçlanan kazalar olduğunu gördüm..
  • Windows ce için igo programı lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asus535

    Lenovo A5000 (499 TL) veya Lenovo Vibe P1M (649 TL) gibi bir telefon alıp, sim kart koymadan kullansak, ve Here Maps gibi bir program kursak. Telefon örneği verdim çünkü o boyutta tablet bulamadım.
    Şu anda, Android işletim sistemi ile rekabet etmek çok zor diye düşünüyorum.

    gayette güzel olur. tomtom ve garmin cihazlarını kullanıp iade etmiş biri olarak android telefona igo yükledim. mis gibi kullanılıyor. 12 saatlik uzun yolda gram sıkıntı çıkmadı. siz bakmayın cahiller sallamış yine. mobil veriymiş de gps miş de şarjmışta. allahın köylüsü hangi navigasyon mobil veri istiyor,at arabası mı bu çakmak girişi yok mu takıp kullanıyorsun işte.
  • slm
    aracımdakı multımedya sıstemde navıgasyon var nav tusu var.
    fakat sd kart yuvası var 2 tane bırısı gps kartı ıcın dıgerı multımedya ıcın. nav tusuna bastıgımda navıgasyon kartı bulunamadı yazıyor..
    DACIIHI fırmasının urunu dokunmatık
    lısanslı kartı 160 tl ıstedıler.
    ucretsız kullanmak ıcın ındırıp yukleme yapabılecegım bır yer varmı karta yukleyıp kullanmak ıcın.
    cıhaz uzerındekı yazılım
     Navigasyon alırken WinCE işletim sistemli navigasyon alın

    WİN CE mı nedir yazılımı
    bılgı olan varsa
    saygılar




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.