Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.092
Cevap
66
Favori
385.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefonun bildirim çubuğu aşağı inmiyor. nasıl düzeltebilirim?

  • Merhaba ben microsoft launcher kullanıyorumbaya iyi hem kendi arayüzüne yakın hemde gerek batarya gerek performans konusunda baya iyi tavsiye ederim deneyin derim.

  • Telefona 2.5 yıldır format atmıyordum. Geçenlerde gerekli yedeklemeleri yapıp attım. Telefon kendine geldi. Her ne kadar huawei yazılımı hafif olsa da android işte yıllar içinde kasıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe yaraması güzel olmuş, Bende hissediyorum artık hafiften kasılmaları ama normal bahsettiğin gibi birde ben hiç format filan atmadım.

  • Ah be eski telefonum şu telefonda çektiğim fotoğrafları yeni model hiçbir telefonda çekemedim hala

  • Eylül 2021'den merhaba, 2017'de aldım hâlâ P9 kullanıyorum ve hâlâ aşırı memnunum :) Hatta telefonun hızlı şarj desteklediğini keşfettim bu ay.


    5A USB Type-C kablo ve Redmi 20.000 Mah powerbank yardımcı oldu bu keşfime :) seneye bir S21 FE alırız artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Genclik66

    Eylül 2021'den merhaba, 2017'de aldım hâlâ P9 kullanıyorum ve hâlâ aşırı memnunum :) Hatta telefonun hızlı şarj desteklediğini keşfettim bu ay.


    5A USB Type-C kablo ve Redmi 20.000 Mah powerbank yardımcı oldu bu keşfime :) seneye bir S21 FE alırız artık.
    2016 da aldım hala kullaniyorum :) Bozulana kadar da kullanırım inşallah. Harmony OS bizim cihaza gelecek mi acaba bilen var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

    Gelmeyecek hocam bildiğim kadarı ile gelseydi denerdim bende iyi olurdu aslında, Ben bu ara yeni bir modele geçeceğim artık sanırım reno 5lite modelini alabilirim uygun fiyatlı diye zaten oyun derdim filan yok beni götürür.

  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir ay önce P9'dan Tcl 10 pro modeline geçtim 3100TL'ye buldum, Kamera testi yapmadım ama diğer her konuda tabiki çok memnun kaldım ekranı için tercih ettim öncelikle zaten oda baya baya memnun etti.



    Birde telefonu anneme devrettim şimdi, Fabrika ayarlarına döndürdüm youtube uygulasında sıkıntı var videolar açılmıyor garip bir şekilde, Tarayıcıdan girişde sıkıntı yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 9 Ekim 2021; 19:2:55 >
  • Yaklasık 4.5 senedır telefonu cok yogun olarak kullanıyorum, Bu süreçte 1 kez kendim deji batarya taktım. Geçenlerde 600mb hafıza kaldı az daha telefonu değiştirecektim ne yaptıysam olmadı zira 32gb hafızası vardı, sonra a52 ve s20 fe modellerine baktım. Derken telefonda detay bir temizlik yaptım, kilit ekranı ayarları vs hepsini değiştrdim ve şu an 8,1gb boş yer var :)


    İddia ediyorum özellikle monochrome lens ile beraber ve tabiki leica desteği ile şu an orta segment diye satılan hemen hemen birçok cihazdan daha kaliteli fotograflar çekiyor.

    hatta s20 fe fotograflarını indirerek detaylı inceledim kesinlikle renk doğrulugu, gren vs özelliklerde hala p9 hepsinden daha kaliteli.

  • bugün iş hayatında kullandığım slacki desteklemiyerek beni üzmeye başlamıştır. ön kamera çok bulanık çeker oldu. arka kamerada ise karanlık çekme sorunu var. bunu da 2.2f diyafram değerine bırakıyorum, günümüz telleri f1.5lara varmış durumda. uygun fiyata orjinal veya deji marka pil değiştirebileceğim yer arıyorum. istanbulda, önerilerinize açığım

  • annieste A kullanıcısına yanıt
    İstanbul Kadıköy GSM iletisimde 2 kez değiştirdim pili çok memnun kaldım Kadıköy evlendirme dairesi karşısı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 seneyi aşkın süredir kullanıyorum ve çok memnunum. Kasa kalitesi, incelik vs yeni bir telefon alsam zor alışacağım. 2 sene önce deji batarya almıştım ve iyice bitti artık. Tekrar batarya alacağım hangisini önerirsiniz?

    https://urun.n11.com/batarya/huawei-p9-p9-lite-2017-pil-batarya-hb366481ecw-ve-tamir-seti-p1-P345581283

    https://urun.n11.com/batarya/huawei-p9-p9-lite-2017-batarya-mucize-batarya-deji-P346115442

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • EPICA kullanıcısına yanıt

    Ben de 2 yıl önce Deji almıştım tekrar almayı düşünüyorum. Öbür ürünün orjinal olduğunu zannetmiyorum. Geçen hafta eşimin telefonuna aldım bir deji batarya. 1500 mAH kapasite idi. Bu yüzden 1 ay sonra değişim için geri gönderdim yenisi ile değiştirdiler. Bu aldığım daha iyi gibi. Accubattery programı ile kapasiteyi görebilirsiniz.

  • Arkadaşlar aynı telefonu kullanıyorum telefonu formatladım yeniden kurulum yaptım google play store hiç bir uygulamayı indiremiyorum bir süre indiriyor görünüyor sonrasında yükleme hatası denemediğim yol kalmadı işe yaramadı telefondan genel olarak memnunum orijinal yazılımını nereden bulabilirim yada bilen birisi link bırakırsa belki işe yarar bu modelde ambargomu yemiş oldu diye artık aklıma geliyor nedir bunun çözümü  

  • şarj yeri boşluk yapıyor şarj ediyor ancak dokunduğumda falan çıkıyor yerinden ,o yüzden şarj soketini değiştirebilecek bir yer biliyor musunuz ?Merterdekı servise gittim elimizde parçası yok dediler başka yer bilen varmı ?

  • gokhn175 G kullanıcısına yanıt

    Belki denemişsinizdir ama, iğne gibi ince bir metalle şarj soketinin içini temizlediniz mi? Biz erkekler telefonu cebimizde taşırız, cepte dolan pamukçuklar şarj aleti ile iyice diplere sıkışabiliyor. Eski çalıştığım yerde hiç yoksa şarj olmuyor diye gelen 50 iphone'u bu şekilde tamir etmişimdir. Yetkili servisler teşhis yapıyor mu bilmediğim için yazıyorum.

  • 2016'da aldım telefonu. 2019'da Deji batarya almıştım onu kullanıyorum. 2022'de tekrar Deji adlım. Bakalım nereye kadar gidicek birlikteliğimiz  

  • Vay be ne konuydu zamanında, Gerçekten çok çok iyi bir modeldi P9 şimdi anneme devrettim kısa bir Tcl 10 Pro macerasından sonra P40 Pro alarak devam ediyorum yoluma :)

  • 4.5- 5 yıl sonra telefonun ilk kez camını kırdım. dokunurken eli kesiyor gibi. orjinal cam istanbulda nerde yaptırabilirim. huawei teknik servise gitsem şimdi 1 hafta sonra gel diyecekler.

  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.