Şimdi Ara

Monster notebookum açılmıyor :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, ocak ayında Monster Abra A5 V5 2.20 model notebook almıştım. Çok titiz kullandığım notebookum akşam web de gezinirken kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı. Sabah kalktım belki düzelmiştir diye denedim ama yine olmadı. Şarj aletini başka bir pc de denedim onda problem yok, çalışıyor. Şuan bilgisayarım açılmıyor. Bayram sonrası yetkili servis olan Focus Bilgisayar'a kargolamayı düşünüyorum. Benzer problemi yaşayan var mı acaba?



  • Bende de 6.2 var ve benzer bir sıkıntı yaşadım. Bilgisayar kapandıktan sonra ne kadar denersem deneyeyim açılmadı. Bildirim ışıklarının hepsi sönük durumdaydı. Şarja taktığımda dahi hiçbir ışık yanmadı. Bekledim belki batarya bir anda boşalmıştır diye (termodinamiğe göre mümkün değil biliyorum ama maksat nolur nomaz) uzun süre şarjda kalmasına rağmen şarj da olmamış. Bir kere daha olmuştu güç düğmesine basarken şarj cihazına takınca bir anda açılıverdi, iki kere bu şekilde açmayı başardım. Şarj var diye okuyunca açıldı fakat sanıyorum bunun nedeni şarjın çok kritik seviyelerde olduğunda açılmasını önlemek bu nedenle şarj oluyor hissettiği anda açmama izin verdi. Fakat bir sorun olduğuna eminim zira uyarı ışıkları yanmıyordu. Şarj oluyor ibaresi dahi yoktu. Bir defa daha oldu bu sefer şarj cihazını çıkarıp farklı bir prize taktım (tüm prizlerde sorun olmadığına eminim) şarj olmaya ve güç butonuna tepki vermeye başladı fakat birkaç dk sonra tekrar bildirim ışıkları kesildi ve açamamaya başladım. Bataryanın güvenlik devresinin hatası mı bilmiyorum ama böyle bir sorun var. Cihazı windows ayarlarından hazırda beklet'le (hibernation) uyutmaya ayarladım kapak kapanınca. Bir ilişkisi var mıdır bilemiyorum.
    Şimdilik servise vermeyeceğim zira neden böyle birşey olduğunu bilmiyorum ve servisin eline aldığında sorunsuz bir cihaz görmesi muhtemel olduğu için hangi şartlarda bu problem meydana geliyor gözlemlemeye çalışacağım nadir ama kritik bir sorun.
    Siz probleminizi aşabildiniz mi?
  • Astronot1997 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benim pc hiç açılmayınca servise vermek zorunda kaldım. Anakartı değiştirip sorunumu 4 gün içinde çözdüler. Şuan herhangi bir problem gözükmüyor.

    Umarım kısa sürede sizinde sorununuz giderilir.
  • benim de problemim var çok saçma bir şekilde bilgisayarım power a basınca ışıklar vs yanıyordu ama acilmiyordu 5-10 denemeden sonra açılıyordu ben de kapatmak yerine uykuya alıyordum birkaç defa yanlışlıkla kapattım ama hepsinde defalarca deneyerek geri açtım bugün ise driver kaldırıp tekrar kapattım ama geri açamadım klavye ışıkları batarya ve güç ışıkları yanıyor fan dvd vs çalışıyor fakat bilgisayar açılmıyor servis e göndermemin de pek imkanı yok acil işlerimden dolayı ne yapacağımı bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.