Şimdi Ara

Hobbit Neden Sevilmedi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Hobbit Neden Sevilmedi ?

    Konu başlığı kimisi için taraflı ve doğru gelmeyebilir ancak Yuzuklerin Efendisi serisini seven hayran olan birçok insan bu seriyi sevememiş ve eleştirmiştir sevilse dahi Yuzuklerin Efendisi nin verdiği duyguyu ve hazzı bırakamamıstır gonullerde sizce bunun nedeni veya nedenleri nelerdir ? Muzikler , yeni efektler , oyuncu tercihleri , yönetmen ? Ben bir Orta Dunya sever olarak ciddi olarak bunun sebebini merak ediyorum kendime göre bazı sebeplerim ve dusuncelerim var ancak sizin de fikirlerinizi duymak isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İlk 2 filmi ben beğendim. Beğendim derken güzeldi işde ahım şahım değildi ama güzeldi . 3. film tam bir hayal kırıklığı olmuşdu izlediğimde kesilen sahneler filmin kısa oluşu boş muhabbetler çok sıkıcıydı. Sinemada izledikden sonra tekrar izlemedim . Extented versiyonunu çok uzun zaman önce indirdim ama izlemedim.

    Bu yaz bir lotr serüveni yaparken izlerim diye düşünüyorum .
  • Her yer CGI'ydı. LOTR'de Hobbit'e göre CGI azdı. En azından orklar makyajlıy değildi.

    Hobbitler, LOTR serisinde bile ilgi çeken olmamıştır.

    LOTR'deki gibi görkemli savaş sahneleri yoktu.
  • Aşırı kullanılmış CGI, çocuklar için yazılan tek kitabın uzatılarak çekilen bir üçlemeye dönüştürülmesi, P. Jackson'un kafasına göre eklediği kısımlar(Hobbit&Elf ilişkisi, Legolas...) benim sevmediğim kısımları. Ama onun dışında büyük bir heyecan ve merakla izledim üç filmi de.
  • Kısa bir hikayeden üçleme oluşturulmaya çalışılması bir kere maddi kaygıyı gösteriyor. Kitapta olmayan karakterlerin filmde yer almasının yanı sıra; middle-earth'de elf aşkının olması hikayeyi saçma yerlere doğru sürükledi. Gandalf'ı şamar oğlanına çevirmesi, bana göre çok önemli olan Beorn'le ilk kez tanışmaları es geçilmiş, bunun yanında muharebe kısır işlenmiş.

    Atmosfere hiç yakışmayan bir romantizm kokusu vardı bu seride. En önemlisi de, olayın ciddiyetinin farkına varamamış olmasıydı Peter Jackson'ın. Öylesine çektiği çok belli.
  • Yuzuk serisini buyuk bir aşk ile çeken adam Warner Bros un her diktesine direnen Aragorn ile Sauron u dovusturmek gibi saçma bir baskı altında kalıp reddeden bir adam nasıl olur da bu seri tamamen kendisine bırakılmısken kafasına göre bir aşk ekler kafasına göre karakter ekler ayrıca Azog gibi bir faciaya yol açar ben de anlam veremedim hiç üç filmini de sinemada izledim ancak alamadım o tadı vermedi veremedi bana ayrıca Durin in soyu da çok kısa işlenmiş Cuceler bu kadar arkada olmamalıydı çok anlamlı ve derin işlenebilecek Fili ve Kili nin ölumleri aşırı hızlı geçilmiş vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma
  • gerçekçi değil nerde rohirim miğfer dibi
  • Daha fazla para kazanmak için filmi uzattılar. O yüzden tutmadı fazla ama yine sürükleyici güzel bir filmdi.
  • Hobbit uclemesini peter jackson degil onun yerine gecen yosi kohen cekti.neden bu sonuc ortada.saka bir yana peter jackson tamamen populist yaklasti.sadece cgi degil filmin senaryosu, oyunculuklari her bir seyi yapaydi.aslinda serinin ilk filmi bence iyiydi.orta dunyaya cekmisti bizi ama sonra ki filmlerde orta dunyada degil perdenin onundeydik.yapayliktan dolayi bir turlu atmosferi yakalayamadik.ozellikle 3 film gercekten rezaletti.ayrica yuzuklerin efendisi serisinin muzikleri asmistir.misty mountain cold'ta saglam muzikti ama bunu sadece ilk filmde kullandilar.2. Ve 3. Filmde kullanilan dise dokunur bir muzik yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla bilgisayar kullandıkları için eski serilerde emek vardı çalışma vardı figuran vardı vs,
  • double minded kullanıcısına yanıt
    evet eleştiren herkes genellikle ilk filmdeki atmosferi beğeniyor devamına ciddi eleştiriler getiriyor hocam haklısınız ben de katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksiyon sahneleri fazla abartılı ve yetersizdi. İkinci filmde elflerin zıplamasından başka şey görmedim. Üçüncüdeki savaşlar da tatmin edici değildi. Serinin en iyi filmi ilkiydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere filmin baz aldığı Hobbit kitabı film çekmeyi gerektirecek kadar güzel bir kitap değil. Okurken çok sıkılmıştım ben o kitabı. Oysa Yüzüklerin Efendisi film üçlemesini izledikten sonra kitapları okumaya başlayan ben, hikayenin nasıl gelişeceğini bilmeme rağmen 3 kitabı da okurken çok zevk almıştım. Sen gidip bu kitabı bir de pazarlama kaygısı ile 3 bölüm haline getirip abuk subuk Azog gibi düşmanlar eklersen, her şeyi cgi ile kotarmaya çalışırsan, sonuç da bu oluyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber forumları hariç dünyanın geri kalanı beğendi. Biz bu işlerden çok anladığımız için beğenmedik. Adam yeni bir yüzüklerin efendisi izleyeceğim diye gidiyor sinemaya. Bu kafayla film izleyen birinden ne beklersinki. Hobbit in hikayesi belli, ne anlattığı belli, çapı belli. Kendi çapında eğlenceli güzel bir filmdi.
  • Şahsen ben beğendim; ama aklıma bir şey takıldı: Ağaçlarda kısılı kaldıklarında kartallar onları kurtarmıştı, neden yolculuğun tamamını o kartallar ile yapmadılar ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabı okusaydın anlardın aslında kitaptan beklediğim atmosfer bu değildi bu nedenle pek beğenmedim ve savaş sahneleri çokda iyi değildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta Dunya adına yazılmıs tum kitapları okudum sizin de fikrinizi almak istediğim için sordum tesekkur ederim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazgullerde boru zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobbit'te Nazgül var mı?

    Nazgül derken ejderhasiyla birlikte olan halini kastediyorum. Film boyunca efendileri ile birlikte bir yere hapsolmuş, güçlenmeye çalışır vaziyetteydiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 7 Temmuz 2016; 3:03:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.