Şimdi Ara

Chevrolet araçların Geleceği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum Chevrolet Türkiye'den ve Avrupadan çekildi. Mevcut otomobiller için 2024 yılına kadar servis sağlanacağı söyleniyor.
    Tabi bu durum an ikinci el piyasasında fiyatlara yansıdı bile. F/p açısından mevcut durumda en iyi seçenek chevrolet araçlar. Hatta forumda ikinci el araç arayanların çoğuna sıklıkla bu arabalar öneriliyor.

    Ancak merak ettiğim bu durumdan yararlanıp chevrolet araç alanlar ya da ellerinde hala bu araçlardan bulunanları önümüzdeki yılllarda neler bekliyor? Daha doğrusu bu avantajlı durumun dezavantajları neler olacak? Kaç sene içinde daha belirgin olacak? Araçları elden çıkarmak imkansız hale gelecek mi?



  • Bu gunleri neyse gelecekleri de o olacak.

    Ama olur da chevrolet turkiyeye geri gelirse iste o zaman cok avantajli olurlar. Gelmezsede ucuza aldiklari arabalarina binerler gene ucuza satarlar. Bu surede her parcasi opelle ortak araclarina opelden parca tedarik ederek binmeye devam ederler.

    10 sene sonunda da motor gibi parcalarda sorun yasamazsiniz ama misal kapi bagaj vs gibi parcalarda da internetten siparis verirsiniz.

    10 sene once internetten siparis olmadigi dusunulirse 10 sene teknoloji acisindan uzun bir sure. Belki de ihtiyac duyulan parcanin semasini internetten indirip 3d yazicida yazdiririz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2024'e kadar yetkili servis kanalıyla gereken bakımlar yapılabilecek. Ama garanti bittikten sonra çoğu araç sahibi ne yapıyor?

    Tabi ki özel servislere gidiyor. 8 sene yetkili servis bakabilecek, sonrasında da en az 15 sene daha özel servisler hizmet verebilecek.

    Çok kritik parçaların bulunması, tedarik edilmesinde sorun olabilir elbette ama sonuçta yurtdışında bunun için büyük stoklar olduğunu düşünüyorum.

    Lakin Avrupa'da satışı durduruldu ama diğer bölgelerde üretim devam etti ve ona göre de yedek parça stoğu da yapıldı bence.

    Şahsen kafam rahat, insan gibi kullanıp gereken özeni gösterince sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.
  • 10 yıl sonra servis sağlama zorunluluğu ortadan kalkacak, haliyle gözden düşecek, talep azalacak ve piyasası daha da düşecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl sonra tüm chavroletler kendi kendini imha edecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 10 yıl diyoruz sürekli ama 2024'e 8 buçuk yıl kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignoramus -- 30 Haziran 2016; 1:41:38 >
  • Şimdi dikkat!

    Chevrolet tr ye girdiğinde marka bilinirliği çok az olmasına karşın inanılmaz satış rakamlarına ulaştı. Tabi bu durum bazı kesimlerin hiç hoşuna gitmedi ve saçma sapan nedenleri ile Avrupa dan çekildiler.

    Chevrolet batan değil çekilen bir firma. Tarihimizde ülkeden çekilen ve çok satan modeller varmı bilemem ama sonu aynı olacak demek güç. Gm gibi firmanın markası sadece çekildi sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldızlı bir aveo vardı zamanında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saniye sonrasinin belli olmadigi bir hayat yasiyoruz, ben olsam 10 sene sonrasi icin tasalanmazdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla fiyati iyice dibe vursun,1.4t ya da 2.0dizel bir cruze alip keyiflede binilir.tek derdi parca sikintisi olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.