Şimdi Ara

Firmalarda ve Windows Pro mecburi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Firma olarak büyük bir endüstriyel müşterimize bir adet bilgisayar içeren bir sistem teslim edeceğiz. Müşterimiz windows'un lisanslı olması ve faturalı olmasını istiyor. Benim sorum, windows home versiyonu kursak olur mu yoksa firma (büyük bir firma) için pro versiyonu kullanmak zorunluluk mu?
    Bilgisayar'da windows 7 kurulu. En hesaplı lisans nereden kaça temin ederiz?
    Teşekkürler
    Ali Şanlı



  • Büyük ve kurumsal bir firma ise Home sürümü uygun olmaz. Sirketler için öncelikle Enterprise sürümü düsünülmeli eger bu sürüm bulunamazsa mutlaka Pro sürüm olmalidir.

    quote:

    Windows 10 Home – PC, tablet veya ikisini bir arada sunan cihazlarda çalismak üzere tasarlanmis bir Windows 10 sürümüdür. Daha çok ev kullanicilarini hedef alir, düsük maliyetlidir ama içerisinde kurumsal özellikler yer almaz.

    Windows Pro – Is dünyasini hedef alan bir sürümdür. Windows 10 Home sürümündeki tüm özelliklere ek olarak çesitli is ve kurumsal özellikleri de bünyesinde barindirir.

    Windows 10 Enterprise – Yine is dünyasini hedef alan bir sürümdür. Windows 10 Pro özelliklerinin tamamina sahiptir. Ayrica genis BT yapilarina destek olacak bazi avantajlar saglar.

    Windows 10 Education – Okullar, kolejler ve üniversiteleri hedef alan bir sürümdür. Windows 10 Enterprise’in tüm özelliklerine sahiptir. Farkli olarak sadece Akademik Lisanslama kapsaminda temin edilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 27 Haziran 2016; 12:54:14 >




  • Network yapısına en uygun olan sürüm pro ve enterprise dır.
    firmalarda kullnılan ERP yazılımlar en verimli bunlarda çalışrı
  • Allah aşkına iş yerinde home sürümü mü kullanılır.Pro olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 28 Haziran 2016; 13:23:08 >
  • arkadaşlar, giyim üzerine bir butik mağaza açmak üzereyiz.. tek bilgisayar olacak.. yazıcı, pos cihazı, barkod cihazı, ofis programları.. pro sürümü gerekli mi


    selam sevgi..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.