Şimdi Ara

Bilgisayarım usbleri görmüyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Bilgisayarımdaki usb girişleri sürekli sorun çıkarmaya, algılamamaya başladı.Ben de internette araştırıp sürücüleri kaldırıp tekrar kurma tarzı bir çözüm gördüm. Fakat sorun şu ki yeniden kuramadım

    Normalde kendi kendine düzelmesi gerekiyormuş sanırım, ama bende düzelmedi. Usb girişlerinin hiçbirini kullanamıyorum. Belki yardımcı olur diye resim de ekliyorum aşağıya.


    Buradan veya pmden yazabilirsiniz, teşekkürler.









  • Merhaba hocam,
    Yanlış driver yüklemediğinizden eminsiniz değil mi? Ayrıca Windows update hizmetinin açık olduğundan emin olun, bios ayarlarını kontrol edin, W10 ile driverlerin uyumlu oluo olmadığını kontrol edin.

    Windows dosyalarından kaynaklı hatalı ise cmd.exeyi yönetici olarak çalıştırın. Sırasıyla şu işlemleri yapın:
    1- sfc/scannow yazın (%100'e kadar dolacak)
    2- Yukarıdaki işlemden sonra chkdsk /c /r /f yazın. Sistem sizden onay isteyecek yazı halinde.. Eğer Y&N yazısı var ise yazının sonunda Y yazın, E&H var ise yazının sonunda E yazın enterlayın. Sonrasında sistemi yeniden başlatın. Sistem hata doğrulaması yapacak biraz uzun sürebilir altını çiziyorum buranın kesinlikle yarıda kesmeyin. Eğer sistem dosyalarından kaynaklı sorun ise bu işlem çözecektir. Kolay gelsin.
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinizi yaptım. Bilgisayarı yeniden başlatırken sistem hata doğrulaması ekranında bir şeyler yazıyor, çok hızlı geçtiği için okuyamıyorum fakat sonunda .....olduğundan doğrulama yapılamıyor tarzı bir şey yazıp yeniden başlatıyor.Birkaç defa denedim hepsinde aynı hatayı verdi.Driver booster kullanarak usb girişlerinin birini düzeltebildim. Gerisi hala çalışmıyor,son çare olarak format atacağım gibi. Teşekkürler size de,uğraşmışsınız.
  • Broken Wings kullanıcısına yanıt
    Repair konusunda da sıkıntı varsa sistem dosyaları arıza gormus olabilir. Vakti de geldiyse eğer bi temiz format + driver kurulumla sorununuz çözülür inşallah, kolay gelsin hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broken Wings kullanıcısına yanıt
    Kardeş ne yaptın düzeldimi benzer bir sorun bende de vardı flash bellek hafıza kartı gibi şeyler çalışıyor ama yazıcı cep telefonu filan görmüyor. Ben bir türlü yapamadım anakartı servise gönderdim halen gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb hocam anakartin sitesinden chipsetin driverini kur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alparslan46 A kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam düzeltemedim, format atıcam gibi gözüküyor şimdilik.
  • Aygıt yöneticisinden driverleri güncelleyin aynı sorun bende de vardı ama tamamen çözülmüyor format attım şimdi sıkıntısız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sistem geri yükleme aktifse buda sorunu bir ihtimal formatsız çözebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginize teşekkür ederim fakat konu 3 yıllık
  • Ön panel usblerinde sıkıntı varsa anakarta tam takılı olmamış olabilirler, çünkü ayrıca kabloyla takılıyor, arkadaki gibi sabit değiller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.