Şimdi Ara

Tumblr da canlı yayın sektörüne adım atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tumblr da canlı yayın sektörüne adım atıyor


    Blog dünyasının yükselen yıldızlarından olan ve bir süre önce Yahoo tarafından satın alınan Tumblr, rekabetin iyice arttığı canlı yayın sektörüne adım atıyor. Tumblr Live Video hizmeti, rakiplerinden biraz daha farklı bir yol izliyor.


     


    Firmanın yeni canlı yayın servisi, blog platformu içerisinde gönderiler üzerinden yapılıyor ancak pek çok rakip platformun aksine doğrudan başlatılan bir hizmet mevcut değil. Firma, yeni hizmeti için önemli platformlarla işbirliği yapmış.


     


    Ayrıca Bkz.Bluetooth 5.0 detaylanıyor

    Kullanıcılar YouNow, YouTube, Kanvas ve Upclose platformları üzerinden başlattıkları canlı yayınlarını, Tumblr üzerinde gerçek zamanlı olarak paylaşabiliyor. Tüm platformların mobil uygulamalarına bu özellik entegre edilmiş durumda. Paylaşım seçenekleri arasındaki Tumblr’a tıkladığınızda, canlı yayın otomatik olarak gönderi içerisinde başlamış olacak. Bunun için ayarlar kısmından Tumblr üzerinde paylaşım yapılmasına onay vermeniz gerekiyor.


     


    Görüldüğü gibi, diğer platformların doğrudan yayın başlatma seçeneği yerine Tumblr mevcut imkanlardan yararlanmayı seçmiş. Canlı yayın başladığı esnada, kullanıcının takipçileri ana sayfalarında ön izlemeyi görebiliyor ayrıca hatırlatıcı da kurabiliyor. 





     







  • Oooo desene şovlar başlayacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu sitede temanın bazı yerlerini seçenekler arasından istediğimizi seçerek kendimiz oluşturabilsek ve bloga Tumblr desteğiyle reklam koyabilsek harika olurdu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

    Oooo desene şovlar başlayacak





  • Tumblr'a ödediğim parayla iphone 6s alırdım. Neyseki kurtuldum bu illetten

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.