Şimdi Ara

Spora Tekrar Başlıyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene 5-6 ay spor salonuna gitmiştim. Yaz yaklaşırken bırakmıştım gerek sağlık durumum gerek sınavlarımdan dolayı. Bu senede YGS ve LYS olduğundan spor salonuna gitmedim. Şimdi yazın yazlıkta tekrar spora başlamayı düşünüyorum. Ne yazıkki pek materyal yok elimde. 2 tane 5 kg lık dumbbell var. Onun dışında her gün yüzebilme ihtimalim var ve sahilde bulunan demirliklerde barfiks çekebilme gibi bir ihtimalimde var.

    Şınav, mekik, barfiks, koşu, yüzme, bisiklet ile neler yapabilirim ? En azından şu 2 ayı boş geçirmek istemiyorum. Kışın tekrar spor salonuna yazılıcam ama yazın vücudu biraz düzene oturtayım diyorum. Dediğim gibi imkan olarak bu tarz şeyler var. Bunlarla günlük nasıl bir çalışma yapabilirim ?

    Bu arada fiziksel özelliklerimden bahsedersek :
    Boy: 1.70
    Kilo: 70
    Hafif bir göbek var ama rahat eritebilirim. (Metabolizmadan dolayı çok rahat kilo verebiliyorum) Tabi bu kilonun boya oranı iyimi bilmiyorum eğer iyi ise kilo kaybı yaşamadan nasıl çalışabilirim onuda söylerseniz çok sevinirim.

    Daha detaya inerek anlatabiliceğmi sanmıyorum göğüs omuz kol falan bunların en son 4-5 ay önce ölçümü alındığından değişimler olmuştur. Yanıltıcı rakamlar vermek istemiyorum.



  • Barfiks çeşitleri, şınav çeşitleri yapabilirsin. Şu kanala bir göz at ;

    https://www.youtube.com/user/fitnessclown/featured
  • Turkesterone kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler bu kanalı biliyorum. Yani daha önceden bir kaç videosunu görmüştüm bu adamın.

    Benim demek istediğim nasıl bir program yapabilirim ? Yani günlük koşu + yüzme barfiks şınav ve mekik ile bir şeyler yapılabilirmi ? Yapılabiliyorsa bu program nasıl olmalı ?

    Bunun dışında koşu için ayaklarıma ağırlık almayı düşünüyordum koşu hızımı arttırmak için. Bu bacak için takılan ağırlıkların faydası varmı ? Var ise neler ?
  • Hocam 5 kg oldukça düşük gelir ama temel ağırlık hareketleri var her kas grubundan onları çalış.
    Kardiyo alternatifin bol her sabah birini yap farklı olur yüzme bisiklet koşu . Beslenme önem göstermen lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.