Şimdi Ara

Fatih Terim'in Neşteri Vurması Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Medyadaki haberler muhtemelen doğru. Aylarca heyecan ve umut içerisinde beklediğimiz turnuvayı zehir ettiler bu millete. Bu kadar coşkuyu 500 bin euro için mahvettiler. Arda'sından Selçuk'una Burak'a kadar en az 5-6 kişinin milli takım ile ilişkisinin kesilmesi gerekiyor.

    Fatih Terim bunca yıl maço ve sert kişiliğinin büyük ekmeğini yedi. Eğer gerçekten böyle bir adamsa bu karaktersizleri ilk 11 e almaması gerekir. Yoksa adam yönetimini en büyük artısı olarak gördüğümüz Fatih Terim'in Vitor Perreira'dan ne eksiği kalır?

    Terim'i seversiniz sevmezsiniz, maaşını beğenir beğenmezsiniz ama bu disiplinsizliği o kesemezse hepimize önümüzdeki turnuvalar için geçmiş olsun.



  • Oyunculardan önce suçlu Terim'dir. Senin bir oyun şablonun olmasın oyuncuları doğru yerde oynatma alman gereken oyuncuları alma ondan sonra tek suçlu oyuncular.. 8 yıl önceki kaos futbolu 8 yıl sonrada devam ediyor. 8 yılda bir insan hiç mi kendini geliştirmez? Şansla balla buralara geliyor ondan sonra egosundan geçilmiyor. Semih'in son dakika golleri, selçuk'un son dakika frikik golü, Şansla balla mucizyle buralara gelirsen sonucu da böyle büyük hüsran olur işte.
  • Kendine nesteri vursa da kurtulsak ulkecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişen hiç bir şey olmayacak. Kadroda maksimum 1-2 oyuncu değişir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.