Şimdi Ara

Pinterest, Fleksy klavyesinin arkasındaki ekibi satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pinterest, Fleksy klavyesinin arkasındaki ekibi satın aldı


    Zaman zaman dev firmaların yeni teknoloji kazanma adına küçük girişimleri satın aldığını görüyoruz. Buna son örnek Pinterest’ten geldi. Görsel tabanlı bir sosyal ağ olan Pinterest, sanal klavye uygulaması Fleksy’nin geliştirici ekibini satın aldığını duyurdu.


     


    Mobil platformların sevilen klavye uygulaması Fleksy, 4 yıl önce görme engellilere yönelik bir klavye olarak hayata başlamıştı. Aradan geçen süre zarfında kendisini geliştirdi ve geniş bir kullanıcı kitlesi kazandı. Bu da, büyük firmaların dikkatini çekmesini sağladı.


     


    Ayrıca Bkz.Rafadan Tayfa artık mobilde

    Pinterest’in hangi amaçlar için Fleksy ekibini satın aldığı açıklanmadı ancak güçlü öğrenme yeteneği ve görme engellilere yönelik olarak geliştirilen teknolojilerin bu tarafa aktarılacağı belirtiliyor. Fleksy ayrıca görme engellilere yönelik olarak geliştirilen teknolojilerin bazılarını açık kaynak haline getireceğini açıkladı.


     


    Fleksy toplamda 10 kişilik bir ekibin imzasını taşıyor. Satın alma sonrasında ekip Pinterest çatısı altında çalışmaya başlayacak. Fleksy uygulaması ise mobil platformlarda yayın hayatına belirli bir süre daha devam edecek. Satın alımın ne kadar bir bedel ile yapıldığı bilinmiyor. 


     







  • Klavye çok güzel idi, yine parası olanın güzel uygulamaları baltalamasına şahit oluyoruz.
    Blogtv gibi.

  • Bence çok tehlikeli bir klavye resmen şifreleri göndermeye izin istiyor bu yüzden tehlikeli ancak kredi kartı kullanmayanlar için güzel bir uygulama.

  • Güvenilir bir uygulama hissi vermiyor kesinlikle, şifreler sızdırılıyor gibi geliyor kullanırken istenen izinler yüzünden...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.