Şimdi Ara

Gökhan Gönül'den şok açıklamalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir basın bildirisi yayınlayan Gökhan, "Bugün atılmamış imzanın, yapılamamış anlaşmanın tek sebebi şahsıma karşı takınılan tavır, üslup ve söylemlerdir. Bundan sonraki süreçte Avrupa Şampiyonası'nın sonuna kadar hiçbir kulüple anlaşıp imza atmayacağımı, atılacak imzanın da Fenerbahçe Kulübünün bana önerdiği rakamın bir kuruş dahi üzerinde olmayacağının bilinmesini isterim. Yarının ne olacağını bilemeyiz fakat şu an için ilk hedefim Avrupa'da kariyerime devam etmek." ifadelerini kullandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu haber doğruysa geleceği varsa da gelmesin artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçe efsanesi olmak istiyorum diyen adam beşiktaşta oynamam bile diyemiyor. halbuki fenerbahçede 2-3 sene top oynayıp formanın ağırlığını kavrayan her futbolcu bunu söyleyebilirdi. yazıklar olsun umarım kalan kariyeri sakatlıklarla geçer.
  • Bu son cümleden "Fenerbahçe Kulübünün bana önerdiği rakamın bir kuruş dahi üzerinde olmayacağının bilinmesini isterim" den sanki bizimle atabileceği imzaya yol yapmış, neden aynı fiyata bize geldiğini açıklamak için sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize gelir gelmez ayrı bir kısım. İnan hiç umurumda değil.

    Lakin bunca lafın sözün üzerine gidip fbye imzalar ise karakter falan yoktur bu adamda.
  • Bize gelcek avrupadan iyi kulüpden teklif gelmez
  • Fyodor Dostoevsky F kullanıcısına yanıt
    Mehmet topal Gökhan gönül fb de kalacak diye konu açıp rezil olacağını anlayınca futbolcuya beddua etmek de senin gibilere yakisiyor cidden. Niye bjk oynamam diyecekmis? Profesyonel futbolcu yabancılara bol kepçe dagit turk oyunculara gelince pazarlık yap bi de utanmadan asbaskanin gibi ( hepiniz aynı kafadasiniz zaten ) biz teklif verdik kabul etmedi para için gidiyor diye oyuncuyu sucla tam bir zavallilik örneği. Gökhan gelsin de fb de 9 yılda gordugu şampiyonluğu bjk da onumuzdeki iki yılda gorsun. Sorunun nerde olduğunu belki anlarsınız o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu açıklamalardan sonra şunu anlıyorum. Gökhan Gönül Beşiktaşa çok yakın. Bana göre hatta kesinlikle geldi. Bahaneside Fenerbahçe yönetiminin tavırları olacak gibi görünüyor. Ama Gökhan standartına çıkarsa Beşiktaşa çok şey katar özellikle Gomez kalırsa 30 golü görür ligde çünkü en büyük sorunumuz isabetli orta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayyildizx

    Bir basın bildirisi yayınlayan Gökhan, "Bugün atılmamış imzanın, yapılamamış anlaşmanın tek sebebi şahsıma karşı takınılan tavır, üslup ve söylemlerdir. Bundan sonraki süreçte Avrupa Şampiyonası'nın sonuna kadar hiçbir kulüple anlaşıp imza atmayacağımı, atılacak imzanın da Fenerbahçe Kulübünün bana önerdiği rakamın bir kuruş dahi üzerinde olmayacağının bilinmesini isterim. Yarının ne olacağını bilemeyiz fakat şu an için ilk hedefim Avrupa'da kariyerime devam etmek." ifadelerini kullandı.

    Be beşiktaşın yerinde fiyatı daha da düşürürüm

    Çünkü Gökhan Gönül taraftarın önüne atıldı Fenerde kalırsa taraftar kötü oynadığı ilk maçta yuhlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

    Bize gelir gelmez ayrı bir kısım. İnan hiç umurumda değil.

    Lakin bunca lafın sözün üzerine gidip fbye imzalar ise karakter falan yoktur bu adamda.

    Hani adam gibi adamdı, yazıp duruyordunuz adam bize geliyor diye?
  • Azize nasıl da trip atmış.
  • Gökhan umarım bize gelir bonservis vermeden gökhan kalitesinde adam bulamayız bizim oyun yapımıza daha çok uyacaktır bakmayın vitor ile oynadığı futbola beklerimiz zaten iyi değil gökhanın faydası daha fazla olacaktır.

    Gelmezse de fenerde kalmayacak olması yine fenerin rakipleri için güzel haber
  • İyide para için değil huzurum yok demek değil mi bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Bizde oynaması dert değil. Gitsin akhisar bursa gsde oynasın. Bu kadar lafa rağmen fbye dönerse zayıftır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fyodor Dostoevsky F kullanıcısına yanıt
    Nasıl insanlarsınız siz ya insanın rakip takım oyuncusuna bile sakatlansın demez ama siz takımınıza yıllarca hizmet etmiş birine diyorsunu.Yazık gerçekten bu adam kaburgasında çatlak varken çıktı sahaya oynadı.Kızacaksanız takımın sahibine kızın.Siz de kendinize taraftar diyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erennn1s

    Bu açıklamalardan sonra şunu anlıyorum. Gökhan Gönül Beşiktaşa çok yakın. Bana göre hatta kesinlikle geldi. Bahaneside Fenerbahçe yönetiminin tavırları olacak gibi görünüyor. Ama Gökhan standartına çıkarsa Beşiktaşa çok şey katar özellikle Gomez kalırsa 30 golü görür ligde çünkü en büyük sorunumuz isabetli orta.

    Bir zamanlar gökhanda orta açamaması dolayısıyla çok eleştirildi.Quaresmadan iyi değil yani ortaları.Bazen topu bile kaldıramıyor çok müsait pozisyonlarda.Söyleyeyim dedim.
  • Fikret Orman'i biraz olsun taniyorsam, imza parasi haric Gokhan'i, su an oynadigi paraya yani 1,7 milyon avro + macbasina ikna etmeye calisiyordur. Bu da FB'nin yeni kontrat icin teklif ettigi paranin altinda yanilmiyorsam. Zaten o yuzden G. Gonul baskana mesaji vermis: Fenerbahçe Kulübünün bana önerdiği rakamın bir kuruş dahi üzerinde olmayacağının bilinmesini isterim.

    Tabi imza parasini da sayarsak FB'nin teklif ettiginden fazladir, orasi ayri.
  • Fb taraftari klasik karakterine burundu. Gokhan gonul gibi bi adami bile su duruma getirebilen, vefasiz, futbolcu degeri bilmeyen bi klup ffenerbahce. Alex ile bile papaz oldunuz. GG sizin inadiniza sizin onerdiginiz paraya bjk ya imza atsin da gorun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu açıklamaları nereye yapmış bilen gören var mı ? a spor da emre bol kendi çalıp kendi oynuyor.
  • Aziz Yıldırım yine eline yüzüne bulaştırdı bir işi daha.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.