Şimdi Ara

Japonların da melek olmadıgı söyleniyor, Tata ya yönelelim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Volvo,Jaguar,land Rover alalım, siyasiler başlatsın bu akımı, hem yine bu forumda okuduklarima göre japon araçları genelde boş oluyormus, Fransız araçları desek Fransızlar soykırımı tanimayanlari vatandasliktan atıyor, zamanında onu da boykot edecektik,(ama etmişiz herhalde yine bu forumdan okuduguma göre Emn. Mudurlerine talisman alınacakken vazgeçilmis ve ise yaramis ama sonra yine devam), hem hint lilerde hoş bi hayat felsefesi var ama dur bi dakka ya bunlarda Muslumanlari katletmiyorlarmi,


    Bir tane bile dostumuz yok mu? Yok tabi ama bu forumda bu markalar babamızın mali gibi savunuluyor ama her geçen gün premium satışları rekor kirarken vw passat gariban vatandaşın alabildiği linea ile yarisirken kendine özgü markası olmayan devletimiz aldığı vergilerden dolayı memleketi terk edecek olan insanların olduğu forum değil mi burasi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dddr -- 2 Haziran 2016; 23:31:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İtalyanlar ve Güney Kore zararsız suan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az sabredin sultanımız yerli Cadillacları piyasaya sürecek.
  • The Schuey kullanıcısına yanıt
    Sürse ne olacak, keşke olsa ama son teknoloji, hibrit mibrit bile olsa 0-100 7 saniye olsa,100 km de 3 litre mazot bile yaksa burun kıvıracak memleketin yarisi, ki böyle bi markanın tutunabilmesi için dünyanın heryerinde de satilmasi gerekiyor, memleketimizde bile zor satılacakken sizce avrupa da satılır mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güney Kore - Ssangyong alın rahat edin.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Mercedes altyapısı vaaar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi İkco alalım, mis gibi Müslüman, İran markası alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir alalim ama hemen alalım, zira bizim ülkede bu tarz konular hep ters tepiyor, orn:emisyon skandalı, firma dünyada tazminat ödüyor, fiyatları kırıyor, bizde inadına talep artiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemyıldırım_tr C kullanıcısına yanıt
    dün haber sitelerinde onaylayanlar arasında italyayı da görmüştüm
  • Gelin biz sahine doğana devam edelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi Hyundai ve Kia almak.
  • Arkadaş, şu 20'inci yüzyıldan bir kurtulamadık! Kendi bitti, yarattığı hasar bitmedi. Kendi bitti, arkasında bıraktığı hastalıklı fikirler bitmedi... Yeter ulan! Ne talihsiz bir nesil imişiz lan!? Sen 21'inci yüzyılın başında genç olacak şekilde doğ, dünyayı 20'inci yüzyılın dangalaklığı, bir bitmeyen 1'inci dünya savaşı ve beraberinde getirdiği artık şiddeti yönlendirsin... Yıldım vallahi yıldım.

    Öncelikle Global şirketlerin milliyeti, yeri yurdu yoktur pek. Ancak otomobil denen meret milyarlarca dolar yatırım gerektirdiği için onlar pek böyle sayılmaz.

    Söz gelimi ABD'de benzer bir yasa onansa, dünyanın dört bir yanında yatırımı olan GM'in bir tarafında bile olmaz. Almanya'da ürettiği Opel'i, Japonya'da ürettiği Subaru'su var falan... Teoride devletlerin birbirleri arasındaki çekişmeleri ile şirketler tamamen bağımsız. "Hepsi birlik olmuş da bize karşı cephe almışlar" düşüncesi oldukça paranoyak ve gülünesi bir söylem aslında. Adamın derdi mi yok? Bu tarz karışıklıklar bir şirketin isteyeceği son şey olur. Dolayısı ile şu anda Türkiye'de pazarı olan Alman şirketlerinin alayı kendi meclislerine bizzat sövüyorlardır.

    Şu anda bu coğrafyada yaşıyor olmaktan git gide daha çok rahatsızlık duyuyorum. Bütün dünya Işid destekçisi olduğumuzu düşünürken (ki devletimiz şu an öyle gibi gözüküyor), bunun ister istemez bir parçası olduğum için büyük bir utanç duyuyorum. Tam bir gerizekalılık ürünü olan Sünni blok (Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, yer yer Mısır) ile Şii Blok (İran ve yönetimde olanlar gereği Suriye) arasındaki aşağılık savaşta alenen taraf tutan bir devletim olduğu, mezhepçiliğin bir parçası olduğu için de ayrıca utanç duyuyorum. Neyse, sonuçta böyle dönemlerde her devletin bir diğerine karşı oynamaya hazır olduğu, bir yerde hazır beklettiği sopası vardır. Avrupa'nın da sopalarından biri bu Ermeni meselesi. Alman parlementosundan çıkan sonuç beni hiç şaşırtmadı.

    Ermeni meselesinin kökenine inmiyorum bile. Var mıydı yok muydu tartışmaları ayrı bir konu.

    Ancak her geçen gün Türk devletine olan güvensizliğin arttığını ve Türk düşmanlığının arttığını, bütün dünya genelinde Türkiye'ye karşı önyargının arttığını söylemem mümkün. Yüzyıllardır demokrasilerle yönetilen ülkelerde toplumun tümünü suçlayıcı konuşan bir grup faşist de mevcut "siz Işid'e yardım ediyorsunuz, İslamcılığa kayıyorsunuz, bıdı bıdı..." Biz derken başkanım? Benim ülkem kayıyor. Ben kaymıyorum. İnsanların bu düzene oy vermesinin sebepleri farklı. Ülkemdeki "azınlıktaki çoğunluk" zaten bu düzene karşı. Ben sana "10 küsür yıldır demir perdeden gelen, oldukça görgüsüz, katana gibi bir karıyı seçiyorsunuz, Almanya'yı sosyalist ama tutucu bir dağ köyüne çevirdiniz" diye kızıyor muyum? Sanki kendisi seçti Merkel'i, nereden bileceğim? Kızmıyorum yüzden. Ama anlatsan da anlamaz ki bu oküz... Aynı buradaki oküzler gibi...

    Nasıl ki buradaki sığ fikirliler ülkelere bir blokmuş muamelesi çekiyor ve hükümetini, meclisini, halkını, devletini, özel sektörünü ayırmıyor; oradaki sığ fikirliler de aynısını yapıyor ve sonuç bizim lehimize değil, onu söyleyeyim. Son "doğum kontrolü müslümanlığa ters" meselesi ile ayrı bir dalga konusu olduk. Benim de merak ettiğim 38 yıllık bir evlilikte doğum kontrolü olmadan sadece 4 çocuk nasıl yapılabiliyor? İki kişiden birinin bir hastalık geçirmiş olması gerekiyor. Durum bu ise, üzülmesinler, Allah onlara 4 evlat bahşetmiş, 3'ü de zehir gibi üstelik. Hiç olmayanı da var. Böyle durumlarda şükretmek lazım. Gene de tekrar geçmiş olsun.

    Neyse, artık ilgilenmiyorum. Sürününüz. Belki akıllanırsınız. Akıllanmazsanız da, başınıza gelen ve gelecek her bir belayı sonuna kadar hakettiniz. Gene üzüleceğim, kahrolacağım; ama yapacak birşey yok. Belli ki kafayı duvara vura vura öğrenmekten başka yol yok size. Duvarı yıkmadan öğrenirseniz çok sevinirim. Tüm bu toz toprak indiğinde yaşayabileceğim bir ülke bırakırsanız çok mutlu olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 3 Haziran 2016; 10:49:58 >




  • ben akşam bizim astrayı yakıcam. benzin aldım 5 lt bugün koltuklara falan boşaltıcam benzini videoya çekip atıcam facebooka.

    HEPİNİZİN SONU BÖYLE OLACAK!!1!1!1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 3 Haziran 2016; 10:38:03 >
  • dış politika böyle cahil insanlara bırakılırsa sonuçları da böyle olur, öyle içeride meydanda konuşma yapayım oy toplayayım diye ona buna sallanıp ırkçılık yapılınca haliyle diğer taraftakiler de boş durmuyor, o oy uğruna yapılan yahudi düşmanlığı şovunun eserleri bunlar, tarihsel olarak türklere karşı vefa borcu olduğunu düşünüp özellikle avrupa amerika gibi bölgelerde bu kararları engelletenleri düşmanlaştırınca ortada engelleyecek bir güç kalmadı, sadece onlar da değil, ermeniler aleviler daha doğrusu sünni olmayan her toplum isterse türkmen olsun dışlandı düşman gösterildi, her kesimi dışlayarak büyük güç olunmaz, kuzey koreden hallice br ülke olunur çıkılır

    ayrıca hiç boşa marka aramakla uğraşmayın, ermeni soykırımını tanımayan neredeyse ülke kalmadı, cacıktan okyanus ada ülkelerine bile kabul ettirdiler, ülke olarak kabul etmediği gözükenlerin bile birçok eyaleti kabul etmiş durumda




  • hyundai'ye yönelelim yönelmesine de adamların az yakan arabası yok ki. ya tüp taktıracaksın ya da dizelini alacaksın.

    ix35 vardı bizde, çok güzel makineydi ama benzini içiyordu.
  • VW almayıp Çek malı SKODA , İspanya malı SEAT alabilirsiniz böylece alman malı kullanmış olmayız
  • Tesla istilası başlayınca araba muhabbeti nasıl olur. Safkan Amerikan peh peh ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kia alın iyidir sağlamdır bence. bende kia var :)
  • Favori : At Arabası...Atların bize tarih boyunca hiç yanlışı yok..Aksine ecdadımızı Orta Asya dan ,dört bir yana taşımışlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oozgur16

    VW almayıp Çek malı SKODA , İspanya malı SEAT alabilirsiniz böylece alman malı kullanmış olmayız

    İroni değilmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.