Şimdi Ara

İnternet, Kota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 75GB AKK'li superonline internet kullanıyorum. Şimdi soracağım şey bi sorun vs. değil aslında. Merak ediyorum sadece. Mayıs ayı kullanımım : 70 GB çıkmış. Ama neye harcadım ne yaptım hiç bir fikrim yok. Detaylı kullanım saatlerine baktığımda da o saatlerde bilgisayar kapalı oluyor evde sadece iPad bağlı oluyor. Gece 4'ten akşamüstü 16:50 ye kadar bilgisayar kapalı oluyor. Kapalı olmasına rağmen 3.5 gb - 2 gb yiyor vs. Arkaplanda program mı çalışıyor baktım baktım bir türlü anlayamadım.  İnternet, Kota

    Bu Detayları Superonline sitesi dışında nereden öğrenebilirim. Şu saatte ne yapılmış, nerden yemiş, hangi siteden vs.. ? Yardımcı olursanız sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: gollatr

    Merhaba. 75GB AKK'li superonline internet kullanıyorum. Şimdi soracağım şey bi sorun vs. değil aslında. Merak ediyorum sadece. Mayıs ayı kullanımım : 70 GB çıkmış. Ama neye harcadım ne yaptım hiç bir fikrim yok. Detaylı kullanım saatlerine baktığımda da o saatlerde bilgisayar kapalı oluyor evde sadece iPad bağlı oluyor. Gece 4'ten akşamüstü 16:50 ye kadar bilgisayar kapalı oluyor. Kapalı olmasına rağmen 3.5 gb - 2 gb yiyor vs. Arkaplanda program mı çalışıyor baktım baktım bir türlü anlayamadım.  İnternet, Kota

    Bu Detayları Superonline sitesi dışında nereden öğrenebilirim. Şu saatte ne yapılmış, nerden yemiş, hangi siteden vs.. ? Yardımcı olursanız sevinirim.

    hocam artık 3-5 gb günlük bişey değil ki. 5 10 tane hd video izle internette takıl bişey indirmesen bile hemen dolar ;)

    sınırsız kullanıyorum ben sırf bu yüzden. onun için akksız paketteyim. akk saçmalığı düzelene kadar da geçmem akklı pakete ;)

    normal yani artık günde 3-5 gb gitmesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.