Şimdi Ara

PHİLİPS 55 PUS 7101 KULLANICI YORUMLARI. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
37
Favori
121.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Kararın philips ise bence 65 inç 6521 e bakmanı öneririm, direkt led diye biliyorum.
  • hocam 43" i neden aldatma olarak gördüğünü biraz açabilir misin bir yanlışım varsa beni de geç olmadan aydınlatmış olursun.. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysnbkr

    hocam 43" i neden aldatma olarak gördüğünü biraz açabilir misin bir yanlışım varsa beni de geç olmadan aydınlatmış olursun.. :)

    43" ekranda 4k çözünürliğin hiçbir mantığı yok. Full hd de ekran büyüdükçe pikselleşmeler artıyor derdik. Ama 4k da öyle değil. Yani büyük ekranda pikselleşmeyi göremezsin. Ama küçük ekranda da o 4k seyir zevkini alamazsın. Satıcı sana satar ama 4k mı? Evet abi 43" 4k muhteşem der. :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramço07 R kullanıcısına yanıt
    Selamlar dostum. Teşekkür ederim umarım hepimiz özellikle aldığımız TV'leri sorunsuz kullanırız tadımız kaçmadan inş :)

    Öncelikle bu foruma işlerimin yoğunluğundan dolayı anca girebildim, geç yanıt için kusura bakmayın.

    Aynen kablo büyük dert ama direkt PC'nin görüntüsünü TV'de almak istiyorsan HDMI kablo ile bağlaman gerekiyor. Onun haricinde wi-fi v.s. üzerinden direkt PC'nin masaüstü görüntüsünü aktaramıyorsun diye biliyorum. PC'indeki herhangi bir videoyu v.s. paylaşım yaparak wi-fi üzerinden TV'ye aktarıp oynatabiliyorsun. Ancak dediğim gibi direkt PC görüntüsünü aktaramıyorsun(en azından benim bildiğim böyle) :)

    Smart TV kısmına gelince; video çekmem biraz zor, ama ilk müsaitlik anında denerim. :) Bir de önce herkes şunda anlaşsın: TV'de Android işletim sistemi de olsa bir telefon, bir bilgisayar gibi randımanlı kullanmanız zor. Ama mesela benim android işletim sistemli bir tabletim var ondan bayağı bayağı daha hızlı TV. Yani o arada bir şey. :) Lakin ara sıra sorunlar çıkarıyor yalan yok. TV ilk geldiği zamanlar smart tv üzerinden Youtube'da falan birşeyler izlerken zaman zaman donuyordu TV. Bunu 3-4 kere falan yaşadık. Bu sorunları internette falan araştırırken biraz yeni güncelleme olduğunu farketmiştim ve tv'yi güncellemiştim yazılımını. Ondan sonra bu sorunu galiba hiç yapmadı, yaptıysa da demek ki 1'i geçmemiş ki hatırlamıyorum bile. Yani kısacası; TV'yi bir bilgisayar, bir telefon hızında kullanırım diyorsanız hayal kırıklığı olur. Ama yavaş demem de haksızlık olur. Sonuçta mesela canımız sıkılıyor TV'de bir şey bulamıyoruz izleyecek, hemen şak diye Youtube'u açıp bir şeyler izliyoruz sorunsuz. Umarım anlatabilmişimdir :)

    Dostlar, bir de bu TV'ye sahip olup, interneti olan biri şu smart TV kısmını deneyebilir mi özellikle affınıza sığınarak rica etsem. Çünkü bu olay benim canımı sıkmaya başladı. Çözümünü de bulamadım henüz. Hatırlatmak adına sorun şuydu:

    quote:

    Orijinalden alıntı: oyynak

    TV, wifi-direct ile kablosuz şekilde internete bağlı. TV'de Philips Smart TV bağlantısı gerektirmeyen her şeyi sorunsuz yapabiliyoruz; Youtube izleme, tarayıcı ile internette gezinme gibi. Ama Philips Smart TV bağlantısı gerektiren bir uygulama kullanmak istediğimizde "İnternet'e Bağlan" diyor(ki aslında bağlıyız, eminim), buna tıklayınca da "Şu anda Smart TV Sunucusuna ulaşılamıyor" diyor.

     PHİLİPS 55 PUS 7101 KULLANICI YORUMLARI.
     PHİLİPS 55 PUS 7101 KULLANICI YORUMLARI.

  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Yok dostum işe yarıyor tabi ki. Ama mesela benim babam kullanırken onu zorlanıyor biraz. Normalde PC kullandığı için bildiğimiz klavyeye daha alışık hani odanın bir köşesinde bulunsun diye almıştım ben. Yoksa ufak tefek saçmalıkları olsa da sorun yok :)
  • oyynak O kullanıcısına yanıt
    Modeminizde firewall aktif olmadığına eminmisiniz ?

    Yabancı kaynaklar öyle diyor çünkü. Genelde modemdeki firewall lar sebep oluyormuş bu hataya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nibbleArt kullanıcısına yanıt
    Evet eminim, onları da inceledim. Ayrıca telefondan hotspot yapıp deneyince de aynısı oldu.
  • oyynak O kullanıcısına yanıt
    İlginç gerçekten. Henüz bir philips tv ye sahip değilim. Olsaydım kurcalayarak yardımcı olmaya çalışırdım gerçekten. Tv nin dilini ingilizce yapıp uyarı mesajını yabancı forumlarda bir araştırsanıza yada müşteri hizmetleriyle irtibata geçin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nibbleArt kullanıcısına yanıt
    Olur mu ya niyetiniz yeter, teşekkür ederim :)

    Şu İngilizce mesaj olayını deneyeyim bir ara güzel fikir.
  • oyynak O kullanıcısına yanıt
    Selam dostum. İlk cümlendeki duaya amin diyorum öncelikle :)
    Şu pc görüntüsünü aktarma konusunu ben yanlış anlamışım, video vs için kastediyorsun sanmıştım. Doğru pc,yi tv ye bağlamak için hdmi lazım tabi ki. Bende geçen hafta aldım ve oyun performansı ile ilgili bişeyler paylaştım akabinde , ilgilenenlere yardımı olması dileğiyle.
    Smart tv (android) ile ilgili paylaşımın için teşekkür ediyorum tüm forumdaşlar adına, daha detaylı, hatta video destekli bilgilendirmeni de vakit bulunca yapmanı bekliyorum. Açıkçası normal kullanım için yeterli olduğunu söylesende, kime ne kadar yetecek anlaşılabilmesi için video olması güzel olur.
    phil smart v ile ilgili sorunun cevabı ne yazıkki bende yok, hem o kadar teknik bilgim yok, hem malum henüz internet yok. Bayramla birlikte yıllık izinde kullanacağım için o işi ağustosa erteledim nasıl olsa 1 aya yakın yokum evde diye.
  • oyynak O kullanıcısına yanıt
    Bende de philips tv yok ama wifi-direct dediğin şeye kafam takıldı. Wifi direct benim bildiğim internete bağlanmak için değil, 2 cihaz arasında bluetoothtan daha hızlı dosya alışverişi yapmak için kullanılan bir sistem. Mesela videolarını resimlerini pc veya telefondan tv ye aktarmak gibi.
  • Arkadaşlar 43pus6501 tv kurulumu bugun yapıldı. Tek sorun var şimdilik trt 4k hariç hiçbir trt kanalını çekmiyor tv. Trt 1 hd lazım acil. Nasıl aratırım sadece trt kanallarını. Sabahtır uğraştım yapamadım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cicia kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, güle güle kullan. Sende tecrübelerini paylaş ki aynı model, ebat tv düşünenlere fikir versin. Özellikle 43 inç olmasının 4k olayında etkisi nedir, fhd olsa da yetermiymiş gördüğün kadarıyla paylaşırsan iyi. Aynı ebat tv için fikir soran arkadaşlar olabiliyor.
    Sorununa gelince, normal trt çekmeyip sadece 4k çekmesi ilginç. Kanal sıraları karışık olabilir, tüm listeyi kontrol ettin mi acaba. Mesela bende trtspor 77 de, trt 1 1 de, 4k trt 101 de çıkmıştı.
  • Bu arada bugün arkadaşın telefonunun hotspotu ile tv yi (7101) internete bağlayıp biraz gezindik. Telefon samsung s3 mü s4 mü ne öyle bişeydi galiba, vodafon servis sağlayıcılı. Şifreyi girerken kumandanın klavyesini kullanmıdm, kolaylıkla büyük küçük harf, hafr-rakam geçişi yapılabiliyor. Hiç zorlanmadım. Ağları ara dedikten 4-5 saniye sonra ağları buluyor, yan sizelerin ağları dahil. Bizim bağlanacağımız seçip bağlan deyince de bir 5 saniye içinde ağa bağlandı. Hemen youtube açtım, ordan rastgele bir iki klip, açtım sorunsuz açtı, akıcılık sorunsuz, takılma falan olmadı, sonra biraz aşağı kaydım popüler videolarda sibirya kaplanı olan bir video vardı, 4k 60 fps bir videoymuş onuda direk açtı oynattı. Daha fazla video denemek isterdim ama 4k falan izleyip arkadaşın kotayı sömürmek ayıp olur diye uzatmadım.
    Ha youtube falan izlerken , tv ye geçiş yaptım. 4-5 saniye içinde geçti. Sonra tekrar uygulamalara geçiş yaptım yine bi okadar zamanda tekrar android uygulamalarına döndü. Google açtım, ordam arama yaptırdım gayet tatmin edici şekilde arama yaptı buldu.
    Böylelikle benim tv de internet ile tanışmış oldu. İlk izlenim olarak, 15-20 dk.lık incelemede sıkıntılı birşeyle karşılaşmadım. Ha oyynakk rumuzlu arkadaşın philips smart bağlantı sorunu bende de oldu, aynı ekran çıktı ama kullanılamiyor falan yazıyordu. Yalnız bu ne işe yarıyor, hangi uygulamalar için gerekli onu bilmiyorum açıkçası.
  • ramço07 R kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim. Bir kaç gün kulla nıp daha doğru bilgiler aktarmak isterim. O yüzden yazmadım daha. Ama şimdilik hiçbir sıkıntısı yok. Geç açılıyor diyen arkadaşların tv ler mi farklı bilmem ama tv en fazla 5 sn de açılıyor. Kanal geçişleri 2-3 sn arası hd ler. İnterneti de gayet hızlı takılma kasma vs. görmedim. Boyut dersen 4k 43" de harika görünüyor. Youtube daki 4K videoları izleyince tvdeki sd kanalları silesim geldi :) Filmlerdeki altyazı vs hiçbir sıkıntısı yok. Kodi mx player kurdum. Her videoyu açıyor. Elimdekilerden açmadığı video yok şimdilik. Haftasonu detaylı bir video hazırlamayı düşünüyorum ayrıca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cicia kullanıcısına yanıt
    Hadi gözün aydın. Köyde olmandan mütevellit aldıktan sonrada bekledin ve muradına erdin sonunda. Allah pişman etmesin, elektronik şansı versin.
    Yorumlarını objektif yapmaktan imtina etme lütfen. İyi olanıda kötü olanıda neyse o şekilde yazalım ki hem kimsenin vebalini almayalım, hem de tv almadan önce bizim durumumuzda olanlara gerçekten yardımcı olalım..
    Hayırlı geceler.
  • Bu modeli düşünenler bugüne özel bimekste 3900 şu anda, 100 de hopi para var...Alıp almama konusunda bende kararsızım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 65pus7101 model led tv yi satın aldım. sormak istediğim ambilight duvara yansıma mesafesi ledin yanından ne kadar. tv ünitesini ona göre yaptırcam çünkü benim için çok önemli
  • ayesil A kullanıcısına yanıt
    Dun bimeksten kdv indirimi kampanyasinda 3304 tl ye alanlar var hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ckmz17

    Dun bimeksten kdv indirimi kampanyasinda 3304 tl ye alanlar var hocam

    ben de o kampanyadan 65pus7101 i 6355 tl ye aldım. 1200 tl indirimli. çok güzel bir kampanyaydı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.