Şimdi Ara

Samsung Teknik Servis 20 iş günü geçti Ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonu kargo ile teknik servise yolladım 25 Nisan'da. Tabi bunlar çok yoğunuz diye telefonu kargodan gelenler bölümünde beklettiler 3 Mayısta işleme soktular. Şu an itibari ile her türlü 20 iş günü doldu. Fakat Samsung'u arıyorum teknik doldu diye teknik servise yönlendiriyorlar. Teknik servisi arıyorum Samsung'a yönlendiriyorlar. En son Samsungla epey uğraştım bana hakem heyetine verin dedi. Ama onlar da3-4 ay sürer diyorlar.

    Zamanında bir arkadaşıma Asus bilgisayarla aynı şey olmuştu Asus şirketi hakem heyetine gerek kalmadan kendileri ücret iadesi veya üst modelle değişim önerdiler. Samsungda böyle birşey yok mu acaba? Yani şirket politikası olarak kendileri işleme almaları lazım değil mi? Tüketici hakem heyeti bu politikayı uygulamak istemeyen ufak şirketlerle ilgilenmesi gerekmiyor mu?

    Herneyse arkadaşlar hakem heyetini dahil etmeden daha hızlı çözebilir miyim? Yorumlarınız bekliyorum







  • Up
  • Tüketici hakem heyetine danış
    Edit samsung garantili bir şey almayın servisi rezil ötesi italatçı garantili alın paranız cebinizde kalsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 28 Mayıs 2016; 14:27:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hakem heyeti 3-4 ay sürer diyor direk. Daha kısa sürede halledebilirsem iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara surekli iade istiyorum de . Illa hakem heyeti vs derlerse gideceksin kardesim baska caren yok . 3-4 aysa 3-4 aydir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 10 kere aradım en az. Sıkıntım şu call centerdaki adamı aşamıyorum. Sizin bi üst yetkilinizi bağlayın diyorum, kalite birimine bağlayın diyorum ama adam hala kendi bildiğini okuyor. Call center çıktı mertlik bozuldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olsun de ver heyete hocacm yapacak br şey yok biliyorum uzun sürcek ama böyle işte sıkıntı çıkarıyor bazı servisler. Ben de 4 gün sonra heyete gitcem büyük ihtimal benim de 20 iş gününü dolduracak servis sürem
  • Garanticiyim heyete verdim yalnız heyet işi saçma geldi biraz. Fatura küçük bir bayiye ait fatura üzerinden işlem gördüğü için bayiyi şikayet etmiş oldum ama adamın alakası yok adam aracı satmış geçmiş. Bana yamuk yapan servis garanti belgesini veren samsung onların adı geçmiyor. Nasıl olacak anlamadım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.