Şimdi Ara

Autocad yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle eğitim sistemine uyuz olduğum belirteyim de sonradan rahat rahat yazayım. Önce bizim kıza cem karaca türkü ve ajda pekkan türkü mp3 ödevinden sonra yeğene de autocad ödevi veriyorlar. Millet işini çocuklara yaptırmaya başladı. Yakında lavabo açma ödevleri filan gelirse şaşırmam.

    Konu şu. 2d bir çizim var boyutları filan var. Böyle hazır satılan bardak sular gibi bir şey. Bu autocadde 3d olarak çizilecekmiş ki çizilebilirmi emin değilim. wireframe di galiba ismi o şekilde. Uğraştım bu saate kadar alışmadık pcde acad durmuyor tabii ki. 10 dakikada bir kilitleniyor. Zaten çizgi çizmem 10 dakika kayıt bile alamadan başa dönüyorum.

    Yardımcı olacak birisi var mı bu konuda? Standard başlangıcı yapsın, program filan kilitlenmez ise ben ileride düzenlemeler yaparım.

    özel mesaj da atabilirsiniz, whatsapdan da yazabilirsiniz.

    örneğin 6 lı su bardağı (plastik) yanyana gibi markette satılanlar. Sağı solu yuvarlak bir şeyler var.

    İlgilenenlere şimdiden çok teşekkürler.







  • merhaba.
    çocuğunuz hangi okulda, hangi bölümü okuyor öğrenebilir miyim?
    sinirlendiğinize göre bu tür konularda uzak bir bölüm okumalı diye düşünüyor ancak sonra autocad programının ders olarak verildiğini düşününce çelişkiye düşüyorum.

    mp3 ödevinde dvd ye kopyalama (iyimser düşünüyorum) öğretiliyorlardır belki bilemem ancak autocad' de verilen ödevin ben kişisel bir işi oldugunu sanmıyorum öğretmenin. kim ne yapsınki basit bir bardak çizimini?

    asıl kızılması gereken konu varsa, yıllardır söylediğim ve söylemekten vazgeçmediğim: autocad 3D hiç bir halta yaramıyor. piyasada kimse kullanmıyor. bunu okullarda hala neden ogretiyorlar?
    onu geçtim millet bunun bilincinde olmadığı için ciddi rakamlar verip bu programın haftalarca kursuna gidiyorlar.
    kendimi övmek için demiyorum ancak hiç bir bilgisi olmayan birine bile ben 10 ile 15 saat arasında autocad programını öğretiyor, piyasada tum işlerini yapabilecek duruma getiriyorum. ANCAK, asla 3D olayına girmiyorum çünkü GEREK YOOOOOOK.

    3D öğrenmek istiyorsanız Türkiye' de en çok tercih edilen SolidWorks' tür. sonrasında Inventor ve Catia gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 28 Mayıs 2016; 17:07:39 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.