Şimdi Ara

Laf anlamayan eğitimli insanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Uludağ Üniversitesi'nde okuyorum.Gerçekten beni şaşırtan çok durum var ama bunlardan bir tanesini anlatmak istiyorum.

    Fakülte ve kütüphane girişlerine yakın yerlerde sigara içmek yasak.Kapılarda girişlere yakın yerlerde sigara içmenin yasak olduğunu belirten yazılar var.Çünkü sigara dumanı kapılardan, açık pencerelerden içeri girerek rahatsızlık veriyo.Bu uyarıya rağmen öğrenciler sigarayı özellikle o uyarı yazısının yanında içiyolardı. Daha sonra yazıyla beraber bir de sigara içmenin girişlere yakın yerlerde yasak olduğunu belirten bir levha koydular.Ama öğrenciler hala ne uyarı yazısını ne levhayı aldırış etmeyerek kapının dibinde sigara içmeye devam ettiler. En son kütüphane ve fakülte girişlerinde, sigara içilmesinin istenmediği sınırlara kalın bir çizgi çekilerek ''Sigarasız Alan'' yazıldı.Peki bu sigarasız alan düşüncesi işe yaradı mı ? Hayır yaramadı.Öğrenciler hala daha sigarasız alan yazısının içinde, gıcıklık olsun diye yapar gibi kapıların dibinde sigara içmeye devam etmekteler. Sınıfta ders işlerken, kütüphaneye, fakültemize girerken bu öğrencilerin içtiği sigaranın dumanına maruz kalıyoruz.Çoğu zaman toplu halde içiyolar kapının dibinde. O kapıdan geçerken sigara içmeyen birisi öksürerek geçiyo.Bu kadar uyarıya rağmen bir '' Üniversite Öğrencisinin''(Sözde eğitimli) hala dalga geçer gibi bu hareketlerine devam etmesi gerçekten çok yazık.Ben Eğitim fakültesinde okuyorum, yarının öğretmenleri olacak kişilerin bu uyarılara uymaması, 2 metre yakınında çöp kutusu varken çöplerini yerlere atması gerçekten çok üzücü.



  • Welcome to Çomarland
  • Görgü, ahlak yönünde verilen eğitimler çocukken aileden alınır. Sonradan ne kadar öğretilse de eşeklik baki kalır. Lisede ve üniversitede bilim öğretiyorlar, insanlık öğretilmiyor.
  • "‎Okulun, eğitimimi engellemesine asla izin vermedim."

    Mark Twain

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuzulî'nin şu sözleri geldi aklıma:
    Mey biter saki kalır. Her renk solar hâki kalır. İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik bâki kalır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whispering Wind kullanıcısına yanıt
    bunu göre göre yapan hıyartoların ileride çocukları astım hastası olsun, sağlık problemleriyle uğraşmaktan iki yakaları bir araya gelmesin..!
  • Okumak cahilliği alır, eşşeklik baki kalır diye boşuna dememiş atalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.