Şimdi Ara

Asus K555UB - (XO099T XO096T XO099D XO097T XO198T) Kullanıcıları Kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
14
Favori
22.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam. Ben zamanında 8gblık ram'e 4 gb bir ekleme yapmıştım. Şimdi aklıma geldi 1.35 low voltage ram istiyordu değil mi bizim makineler ? X555UB modelini kullanıyorum.

    8 GB+ 4 GB yerine 8+8 dual yapmak mantıklı geldi.


    Kullandığınız bir 8GB varsa onu da alabilirim çünkü zamanında almıştım low voltage olduğunu bilmediğim için iade edememiştim vs.

  • Merhaba. Asus K555ub laptopum var. Usb girişlerinde sorun var. Soğutucu kablolu mouse harici harddisk çalıştırıyor. Ancak kablosuz mouse ve flash disk çalıştırmıyor. 2-3 bilgisayarcıya götürdüm çözebilen olmadı. Anakart değişimi pahalı olacaktır. Yardım bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba herkese. Asus K555UB var bende de. Bir süredir laptopumu açmaya çalışınca sorun yaşıyorum. Açma kapama tuşuna basınca kasadaki "uçak" ve "lamba" simgeli olan ışıklar yanıyor sadece ama bilgisayar açılmıyor. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu?


    Ek olarak merak ettiğim bir konu daha var. Bilgisayar m.2 sdd desteklemiyor M2 Pcie çevirici adaptör ile performans kaybı yaşamadan kullanmamız mümkün mü?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sezer T.

    Merhaba herkese. Asus K555UB var bende de. Bir süredir laptopumu açmaya çalışınca sorun yaşıyorum. Açma kapama tuşuna basınca kasadaki "uçak" ve "lamba" simgeli olan ışıklar yanıyor sadece ama bilgisayar açılmıyor. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu?


    Ek olarak merak ettiğim bir konu daha var. Bilgisayar m.2 sdd desteklemiyor M2 Pcie çevirici adaptör ile performans kaybı yaşamadan kullanmamız mümkün mü?

    İşlemci yanmış. Bilgisayarım biraz zor da olsa açılıyor ama biraz uğraşmak gerekiyor. Kendi servisine versem baya bir masraf çıkacak gibi ama başka yerde de işlemci bulamadım.

  • cembahadır C kullanıcısına yanıt
    contact sprey ile temizletin belki işe yarar hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gösterdiğim bilgisayarcılar bazısı anakrt değişecek bazısı yüzde 20-30 riskle yapılabileceğini söylüyor. Sorun nedir bilemiyoruz
  • cembahadır C kullanıcısına yanıt
    hocam o yüzdelik riski göze al ama kesinlikle işin ehli birine ver yoksa olacağı varsa da bozarlar
  • Sahip olduğum XO097T modeli için daha önce ssd iyileştirmesi yapmıştım şimdi de aşağıdaki adreste bulunan ram'i Amazon mobil uygulamada geçerli Amazonapp koduyla 135 TL'ye aldım. Almayı düşünenler bakabilir.


    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00CQ35GYE/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=

    1&utm_source=spydrop&th=1





  • Bacala kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de XO096T modeline sahibim, 8 gb ram mevcut ve slot 2/2 dolu görünüyor. Bahsettiğiniz ürünü satın almayı düşünüyorum. Slot 2/2 ise ekleme yapma şansım yok mu? Ayrıca SSD güncellemesini nasıl yaptınız? Hdd ile değişiklik mi yaptınız yoksa dvd yuvasını sökerek mi yaptınız?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 13 Aralık 2020; 15:5:54 >
  • englishmannn kullanıcısına yanıt

    Slot 2/2 ise bir tanesini çıkartıp daha yüksek ram takmanız gerekebilir ve bilgisayarınızın kaç gb ram desteklediğini bilmiyorum malesef. HDD'yi SSD ile değiştirdim hocam. Bilgisayarcı yaptı bu işlemi ancak ramı kendim taktım alttaki kapaktan, kolay oldu.

  • Menteşe sorunu gene baş gösterdi arkadaşlar. Garanti de bitti.

    Herhangi bir bilgisayarcıya götürsem yapabilir mi? Yaklaşık fiyat ne olur?

    Veya netten panel sipariş edip alsam bilgisayarcıya götürsem daha mı ucuza gelir?

  • Selamın aleyküm arkadaşlar hepinize kolay gelsin bi konuda yardımınıza ihtiyacım var bende

    Asus K555UB-XO099D model leptop var klavyesine çay döküldü düzg

    n çalışmıyor harici klavye ile sorunsuz kullanıyorum ancak klavyesini ve höparlörünü yaptırmak istiyorum bana teknik servis önerisi yapabilirmisiniz nerede ucuza yaptırabilirim

  • ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 14 Ocak 2021; 23:55:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafagorhan kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun
  • Dvd rom'dan 120 gb ssd eklemek istiyorum. Bazı kişiler SSD'yi HDD yerine takıp HDD'yi de Dvd rom'a takın demiş. Bu ikisinin farkı nedir?


    SSD hakkında fazla bilgim yok. SSD'yi taktıktan sonra SSD'yi boş mu bırakmalıyım yani boş olursa performansı daha mı çok etkiler yoksa HDD yanında SSD'ye de dosyalarımı koysam bir şey değişir mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafagorhan

    Selamın aleyküm arkadaşlar hepinize kolay gelsin bi konuda yardımınıza ihtiyacım var bende

    Asus K555UB-XO099D model leptop var klavyesine çay döküldü düzg

    n çalışmıyor harici klavye ile sorunsuz kullanıyorum ancak klavyesini ve höparlörünü yaptırmak istiyorum bana teknik servis önerisi yapabilirmisiniz nerede ucuza yaptırabilirim

    Arkadaş sağolsun, o kadar emek verip cevap yazdık, dönüş bile yapmamış. Soru soruyor, takip yok. Yazdığım cevabı kaldırıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar oyunlarda fpsim yüksek ama oyun açılması 5 dakika kadar sürdüğü bile oluyor. Laptopum masaüstünde çok yavaş ve çok geç tepki veriyor + kasıyor. Şu anda 4 gb ramim var. Sizce 120 GB SSD mi eklesem daha yararlı olur yoksa 8 GB ram daha ekleyip 12 GB ram yapsam mı?


    Not: Laptopu genellikle oyun oynamak içi aldım

  • Özür dilerim göremedim cevabını gözümden kaçmış Yurtdışı çalışıyorum fazla internet stabil değil kusura bakma yardımcı olursanız sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti bitiminin ardından dağılan ekran çerçevesi, menteşeler ve pilde ekran gidip gelmesi nedeniyle uzun süredir masaüstü gibi kullandığım laptop dün sabah açılmadı. Aslında fan çalışıyor, mouse klavye ışıkları yanıyor ancak ekran yok. Bugün bilgisayarcıya götürdüm bin lirayı geçer eğer sorun sadece ekran ve çerçevedeyse dedi.


    Ben de ekrandan mı diye laptopı vga kablo ile monitöre bağladım ancak görüntü alamadım. Bu durumda sorun sanırım ekran dışında bir yerden kaynaklanıyor. Sizce ne olabilir?

  • Merhaba ssd taktırıcam bu model olur mu ?

    Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD (SDSSDA-240G-G26)

    https://www.amazon.com.tr/dp/B01F9G43WU/ref=asc_df_B01F9G46Q81604925180000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B01F9G46Q8&linkCode=asn&th=1


    Dvd room yerine hdd takıcam gerekli olan parça hangisi pc ye götürcem hepsini alıp





  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.