Şimdi Ara

İntegral'i Pas Geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Soruyu baştan sorayım beyler integralsiz 35 net hedefi ne kadar gerçekçi? Hedefim 30 net mümkünse 35 net civarı giderek de yaklaşıyorum konular ilerledikçe en son 28 geldi . Türev'in başındayım bi 10 gün daha türev çalışıp ilerletebildiğim kadar ilerletmek sonra kalan sürede seri denemeye geçmek istiyorum. Sınavda da zannetmiyorum integrale kadar geleceğimi o kadar mat temelim yok 75 dk'da en fazla 40 soruyla ilgilenebilirim herhalde,malumunuz türevi çok iyi bilmeden integral de yapılmıyor zaten.



  • Türevi bitirdiysen integalle devam et çünkü turevin ustune çok az bilgi gerektiriyor integral hatta %70i turev zaten integrali . Sure konusunda şunu soyliyim çok soru getiren konu olduğu için evet yapamayacağın zorluktada gelecek ama 30 saniyede mantığını bilip isaretleyecegin soruda gelecek. 3 gün versen yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde aklımda var ve hedef netim seninkiyle aynı ama tek korkum ya integralden kolay sorular olursa onun dışında 40 sorudan değerlendirilmiş gibi oluyorsun güzel bir çalışmayla inşallah 35i görürüz hocam
  • Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    Türev bitmedi hocam dediğim gibi 10 güne anca biter tamamiyle soru çözümleriyle birlikte.Ama geriden de eksiklerim olabilir denemelerde hissediyorum hafiften o yüzden integrale geçmemeyi düşünüyorum.Ama dediğiniz gibi 2 3 gün hafiften kurallara bakayım madem belki 1 2 soru yakalarım.
  • Syagrius kullanıcısına yanıt
    Yani şöyle de bir şey var integralden ne kadar kolay soru gelebilir konunun kendisi bayağı bir birikim istiyor.Ama arkadaşın dediği gibi belki 1 2 tane basit soru gelebilir en başından; hocamız da öyle söylemişti. Valla ben vakit bulabilirsem türev tamamiyle bittiğinde(hiç bir zaman tamamiyle bitcek bir konu değil gerçi) sınava yakın integralin şöyle en başlarına bi göz atmayı düşünüyorum.Umarım güzel belirleyici bir sınav olur ve işimize yarayacak netlere ulaşırız hocam.
  • Integralsiz 40 civarı yapılabilir 5 soruda kaçırsan al sana 35 net gayet mümkün
    Son olarak integralden kolay soruyu yapman için bile gene üst düzey mat2 bilgisi lazım
    Bide şuan integralsiz 30 altında yapıyorsan hiç integrale girme pratik yap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi del ray -- 17 Mayıs 2016; 17:06:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam integrale kesinlikle bak bence. Bana integral turevden daha basit geldi;) yani baktığın kurallar sana 1-2 soru bile etki edebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • del ray kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ben de öyle düşünüyorum hala geçmiş konularda eksikler var deneme çözüp tekrar ederek kapatırım herhalde son 20 günde.İntegralsiz ve de türevsiz türeve de 1 gün oldu daha başlayalı en son denemede çözmemiştim 15 soru gitmişti kafadan zaten.
  • Dağ gibi türev duruyor 10 gün içerisinde her gün 3 4 saat neyse artık ilerletebildiğim kadar ilerleteyim sınava yakın bakabilirsem bakarım ilk kısmına.
  • Nazım Hikmet Run kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle türevi bir bitir hele önce 5 soru daha garantiye almış olursun en azından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntegralde hiç kolay soru geldiği oluyor mu arkadaşlar ?
  • Ben de integrali pas geçicem.İntegral zaten zor bir konu ve sınavda da haliyle biraz daha zorluyorlar.Bir ay kala integral tamamıyla integral öğrenmek istersem bu sefer onunla ilgili soru çözemem ve uzun bir konu olduğu için baya zamanımı alacaktır.İntegral yerine fizik ve kimyadaki eksiklerimi kapatırım.Bana öyle daha mantıklı geliyor.
  • Hikmetof integral türev ikilisinden toplam 13 soru geliyor en baba 14 bunlarda genelde 7 türev 6 integral veya 8 türev 6 integral tarzı yanı her türlü türev daha fazla diğerlerin çok sağlamsa integrale bakacağın sürede türevi ve diğer eksiklerini çok iyi kapatabilirsin
  • Alan ve hacim dışında integrale bak derim laptü felan her yıl çıkıyor aşırı zorda değil bence ama alan ve hacim gerçekten lise öğrencisi için zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türev-İntegral'i bıraktım ben. Sınavdan sonra öğrenirim rahat kafayla.
  • Bu durum sınavın nasıl geleceğine bağlı. 2013 gibi sorarlarsa çokta şeyapmamak lazım integrali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türevin sonlarindayim. Hatta bitti sayilir. İntegrale başlasammi yoksa birakip diger konulari mi güçlendirsem diye kararsizim. Hedef 30 net. En son denge denemesinde 26 yaptim(türevsiz)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syagrius kullanıcısına yanıt
    Dostum şöyle bir durum var

    Integral alma yönetemleri diye bir kısım bu kısım integralin temeli belirli integral,alan hacin felan bundan daha kısa konular

    Integral alma yönetemlerini baştan sona oturmalısın ki belirli integrali alan hacimi çözesin zira sınavda belirsiz integral gelmiyor belirli ve alan hacim soruyorlar ee senin bunları çözmenn için hayvan ötesi belirsiz integral yani integral alma yönetemlerini bilmen lazım
    Yani kolay soru çıkıyor ama bilmek için gene tüm integrale hakim olmalısın
    Yani 1 saat çalışıyım soru yapayım durumu yok tüm integrali bitirirsen anca o zaman intgral çözebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • del ray kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ediyorum cevapladığın için tereddütte kaldım zaman az integrali es geçicem zaten başından beri sınavda süre sıkıntısıda yaşıyordum belki iyi olur benim için
  • Yorumları hepsini okudum ama arkadaşlar çoğunuz gözünüzde integral ve türevi çok büyütmüşsünüz tabiki bu konular zor bazen sayfalarca işleme gidiyorsun ama belirli bir mantığı var ve onu yakalayınca sorular ardı ardına geliyor yani o kadar ümitsiz olmayın zor gelecek kısım türevden geometrik yorum max min, integraldende alan hacimdir ki geometriyle içli dışlı olan adam bunlardada pek sıkıntı yaşamaz.Son olarak şunu da belirteyim bana kalırsa olasılık kesinlikle türev integralden zordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.