Şimdi Ara

İsrail İşgal Güçleri Kudüs'ün Doğusunda Filistinli Bedevilere Ait 7 Prefabrik Evi Yıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşgal güçleri bu sabah (16 Mayıs Pazartesi) Kudüs'ün doğusundaki El-Ayzeriyye beldesi Cebelu'l-Baba Kompleksi'nde Avrupa Birliği tarafından verilen 7 prefabrik evi yıkmaya başladı.

    İşgal güçlerinin Batı Yaka'nın kuzeyindeki Tulkerem kentinde de Filistinlilere ait bir ziraat barakasını yıktığı ifade edildi.

    Cebelu'l-Baba Kompleksi temsilcisi Ataullah Muzaria, işgal güçlerinin özel kuvvetler ve Yahudi yerleşimciler eşliğinde sabah saat 05:00 civarında komplekse baskın düzenlediğini, Avrupa Birliği tarafından verilen prefabrik evleri sökmeye başladığını söyledi.

    İşgal güçlerinin bedevi ailelerin yaşadığı kompleksi kuşatarak hiç kimsenin girmesine izin vermediği belirtildi.

    İşgal rejiminin son dönemde özellikle Filistinli bedevilerin yaşadığı bölgeleri hedef aldığı ve 1948'deki Büyük Felaket (En-Nekbe)'de topraklarını terk etmek zorunda kalan bedevi aileleri ikinci kez zorla göç ettirmek istediği bildirildi.

    İşgal yönetiminin bedevi ailelerin hayvanlarını otlattığı geniş arazilere el koyarak Yahudi yerleşkelerinin hizmetine tahsis ettiği ifade edildi.







  • Haberdeki tüm kelimelerin, 'işgalci' kelimesine oranı 1.50

    Sorarım size, para için topraklarını düşmanına satan bir halk, aynı düşman karşısında mağdur olup toprak iddiasında bulunmaya devam edebilir mi?
    Araplar bu kadar 'saf' olmak zorunda mı?
    Türkiye Cumhuriyeti, tüm işini gücünü bırakıp Arap sorunlarıyla ilgilenmek zorunda mı?

    Peki başbakan olduğu dönemde rabia işaretleriyle Müslüman oyu avına çıkan liderin yönettiği ülkenin, en fazla ticaret yaptığı ülkelerden biri İsrail olabilir mi?
    Müslüman Halk bu iktidarı dindaş diye sevebilir mi?

    Sizler ve iktidara getirdiklerinizin samimiyetsizliği, ileride öz yönetime geçtiğimizde Türk evlatlarına ders diye okutulacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gin And Juice

    Lobin güçlü olacak.Israil ve diger ulkelerdeki yahudiler parasal olarak dünyayı yönetenler.Yüzyıllardır böyle bu,adamlar ticarette çok iyiler kabul edin.En kucuk ornek kullandigin bilgisayarin parcalarini ureten firmalar ve ceoları.Dünya sesini çıkartamaz.Ama sen pkklilara biber gazı atsan tepene dikilirler.Neden,çünkü dünyaya uygulayacagin en ufak bir yaptirim yok.Dahası tamamen dışa bağimlisin

    Katılıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.