Şimdi Ara

Kıza açılma meselesi yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle.
    Üniversitede okuyorum hazırlık bu sene.izmirdeyim.

    Liseden bir kız var aynı sımıfta okuduğumuz ben galiba bu kıza aşık oldum.rüyalarıma falan giriyor İzmir'de olmama rağmen bu kızı aklımdan çıkaramıyorım.kız şuan mezun sınava hazırlanıyor ve o da İzmiri yazmayı düşünüyor.arada bir konuşuyoruz whatsapptan falan lisede birbirimizden uzaktık ama benim ona ilgim olduğunu biliyo bence sadece bir tahmin.

    kız bu arada çok içine kapanık biri.ben de aynı şekilde bu konularda özgüven eksiğim var.whatsapptan falan açılsam mı kıza ne yapsam bi yardım edin izmiri kazanırsa o zaman mı denesem şansımı.şuan da sınavına az kaldı böyle bir şey yapıp kızın dikkatini dağıtmak ta istemiyorum açılabilecek miyim onu da bilmiyorum.
    Sizin yorumunuz tavsiyeniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle bir sorum olacak kızı yeterince tanıyor musun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Hocam kızı tanıyorum diyebilirim hatta ailesi ile tanışma fırsatım da oldu. Yakın bir arkadaşım çocukluktan beri tanıyor kızı onun anlattığı kadarıyla artı aynı sınıfta okuduğumuz için liseyi tanıyorum.
    Aramızda sevgili anlamında bir şey olmadı normal bir arkadaş olarak ayrıldık liseden. Ağustos ayında tekrar görüştük diğer arkadaşlarla doğum günü sürprizi yaptılar bana. Ara da bir de whatsapptan yazıyorum çok fazla dikkati dağılmasın diye sımava hazırlanıyor çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoslandigini belli et ama kizin aklini dagitma.Sonucta sinava calisiyor ve kazandiktan sonra fikri degisip baska sehire gitmek isterse husrana ugrarsin bence acele etme.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.