Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (6459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 64576458645964606461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 666azazel

    kesin gitmesi gereken (10 oyuncu) var .
    Tolga-Boyko-Rhodolfo-Franco-Miloseviç-Veli-Gökhan İnler-Aras-Ömer-Mustafa

    Ömer in sözleşmesi bitiyor zaten.

    Tolgay-Necip yazıp adamı sinirlendirmeyin

    Para için satılabilecek oyuncular
    Adriano-Quaresma

    Hocam şu çöpleri işte harmanlayıp yarısını Galatasaray ve fener gibi takımlara İsmail taktiği gibi kazıklamak gerek

    Gerekirse bedavaya gitsinler bu takımlar zaten çöpler tam arayan takımlar bunları bonservis yok dediğinde kapışırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30:55 e bakın bakalım tanıdık biri varmı resimde

  • Şu formuyla Tolgay'ı satmak rezalet olur. Herif akıyor maşallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Tolga gidince yerine yerli yedek kimi koyacaksın? O olmaz.
    Pektemek de kalır, Şişmanoğlu'nun sözleşmesi bitiyor. Ayrıca TR'den yetişme bir oyuncu, avantajı var.

    Boyko kiralık gider. Kiev ilgileniyormuş diyorlar.
    Rhodolfo'ya çok üzülüyorum ama o da memleket yolcusu.
    Franco zaten eski kulübünde, sanırım zorluk çıkartmayacak bizimkiler. 3e 5e bakmaz gönderirler.
    Milo sezon başı kampında denenir. Sonra yine kiralanır icap ediyorsa.
    Veli kardeşim içimdeki derin yaralardan diğeri. Allah şifa versin. Ama oda gider.
    G.İnler çok anlamadığım şekilde takıma giremedi. O da gider.
    Aras kiralık.
    Ömer'in işi bitti.

    Adriano ve Q7 paketi 15M Euro, satıldı diyorlar. Eğer öyle ise Taison ve-veya Dudu gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eagle-Vision

    ekşisözlükten bir alıntı , güzel yazılmış.




    " kendimi bildiğimden beri beşiktaşlıyım. ama hiçbir sezonda beşiktaş'a bu kadar nefretle bakıldığını, bu kadar rakiplerinin renkleri altında tek yürek olunduğunu hatırlamıyorum. 2000 yılından beri sözlüğü takip ediyorum. troll'lerin hiçbir zaman bu kadar tek yöne saldırı yaptığına şahit olmadım. aslında bu kadarını sadece beşiktaş'a karşı değil, ligdeki hiçbir takıma karşı görmedim. bunun nedeni belli aslında. tiranları rahatsız ettik.

    endüstriyel futbol'a ayak uyduramadığı için 2000'lerin başında beşiktaş'a üçüncü büyük görevi yüklendi. 10 senenin 2'sini beşiktaş alacak, kalan 8 şampiyonluk 4-4 paylaşılacaktı. çünkü medya patronları, mafya babaları, iş adamları, lobiler ve futboldan para kazanan herkes taraftarı çok olan kulüplerin başarısı için çalıştı. 2003'te şampiyon olduktan sonra 2004'e fırtına gibi başlayan beşiktaş'a bu yüzden "bi' dakka" dendi. beşiktaş taraftarına üçüncülükler reva görüldü. direnemedik.

    rakiplerine yıldız oyuncu satın alıp yetişmeye çalışan beşiktaş, daha da battı. iflasın eşiğine gelen beşiktaş'a karşı rakipleri nasıl tutum sergiledi biliyosunuz. iflasla boğuşan bu koca çınarın herkes bir dalını kırmaya başladı. galatasaray taraftarı feda kampanyasıyla alay etti. iki takım da statsız beşiktaş'a, bir maç bile stadını açamadı. "statlarını başka yere yapsalardı" dediler. biliyolardı ki beşiktaş, semti olmadan hiçbir şey başaramazdı. fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, maaş indirimi nedeniyle oyuncularını takımda zor tutan beşiktaş'a dönüp "kafamı kızdırmasınlar onların en iyi oyuncularını alırım" dedi yaşar usta'ya tepeden bakan saim bey uslubuyla. zaten 10 yılda 2 şampiyon olan takımımız, "feda sezonundan dolayı bu sene kimse sportif başarı beklemesin" diye başladı sezonlara. bir taraftan rakiplerin mide bulandırıcı kibri, bir yandan hiçbir şey yapamamanın hırsıyla yumruğumuzu ve dişlerimizi sıktık. kurt kışı geçirecekti elbette ama yediği ayazı unutmayacaktı. unutmadı da nitekim.

    hüsranla ve umutsuzca geçen 4 sezondan sonra; yaşar usta, tekmeyle girdi saim bey'in odasına. önce parasızlığımızla alay edenler, maddi sıkıntılardan tesislerini sattı. aynı sebepten avrupa'ya gidemediler. henüz sezonun başında şampiyonluk yarışından koptular. sonra şampiyonluğumuz geldi. loser denen şenol güneş, şampiyonluk yarışındaki rakibi fenerbahçe'yi domine ederek kupayı yeni stadımızda kaldırdı. rakiplerinin stadına kabul edemediği beşiktaş, "vodafone arena çok güzel bir stat oldu, deplasman yasağı kalksın rakiplerimiz de görebilsin" diyecek konuma geldi.

    herkes bunun nadir görülen bir beşiktaş dominasyonu olduğunu sandı. yeni senede her şey farklı olacaktı. transfer sezonunda beşiktaş kar ederken, rakipleri milyonlarca € para çıkışıyla kurdular kadrolarını. aziz yıldırım'ın tehdit ettiği beşiktaş, fenerbahçe'nin en iyi iki oyuncusunu bedava takıma kattı. ama yine de favori onlar olacaktı. beşiktaş'ın üst üste bu kadar iyi olduğu nerede görülmüştü ? sezon öyle başlamadı. şampiyonluk umutlarını henüz ocak ayında karların altına gömdüler. bizi sığdıramadıkları statları bomboş kaldı. gelen tek tük kişiler de yönetime sövmeye geldi.

    şimdi beşiktaşlılar'ın başarılarıyla övünmesine görmemişlik diyorlar. hayır, biz hırsımızı tam olarak bu zamana sakladık. hırsımız hâlâ çok diri, alaycı pankartlarınız aklımızın en önemli köşelerinde, düşene attığınız tekmelerin izleri vücudumuzda, hakkını yediğiniz futbolcularımızın teri hala sırtımızda.

    beşiktaş, feda sezonundan çıktığından beri 63 hafta lider kaldı. galatasaray 14, fenerbahçe 8 hafta lider kaldı. küllerinden doğan bir takım, iki tiranı 3 yılda madara etti. ligde hali hazırda iki takıma toplamda 27 puan fark atmış durumda. yıkılması mümkün görülmediği gibi, yapılan her algıya rağmen yerinden kıpırdamıyor bile.

    şimdi milyonlar vererek kurduğun kadrolara, medyanın kazandığı para artsın diye seni ayağa kaldırma çalışmalarına, "beşiktaş böyle giderse herkes digitürk'ünü iptal eder" diyenlere, beşiktaş'a karşı her ne hikmetse aslan kesilen tüm anadolu takımlarına, yanında olan lobine, mafya babalarına, şampiyonluk umudun olmamasına rağmen başka bir takımın şampiyonluk şansını hesaplamalarına, başarılı olma ihtimalin olan alternatif spor branşları aramalarına, sol frame'de beşiktaş'ı hedef alan tüm başlıklara, muhalif olduğu halde bir iktidar takımını şampiyon yapmak için mesai vermelerine, her renkten insanın beşiktaş'a dönüp "seni şampiyon yaptırmayacağız" demelerine bir bak ve düşün; "

    "sen mi büyüksün ? hayır, ben büyüğüm. yaşar usta."

    Mükemmel yazmış tek kelime ile.




  • Beyler Tolga Zengin'i yollayıp yedeğe hangi yerli kaleciyi alacaksınız?.Harun Tekin FB'ye gider büyük ihtimal kimi alacaksınız Tolga yerine.tolga'ya bayıldığımdan değil de sadece merak ediyorum
  • arkadaşlar lens bizde diyorlar doğru mu sizce ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redwolf0

    Dursun özbeki acaba bulmuşken 2/3 işe yaramaz oyuncuyu yüksek fiyata kazıklasan çok iyi olur hem Galatasaray parasını yeriz hemde çöpleri temizleriz



    Mustafa pektemek

    Veli kavlak

    Boyko

    Milosevic

    Tolga

    Beck

    Necip

    Tolgay



    Şunları paket şeklinde bi kazıklarsak çok iyi olur

    8 oyuncuya 7/8 m aldıkmı yaşarız

    necip? tolgay???? dafuq.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antep maçından sonra 3.yıldızlı formalar satışa çıkar mı acaba
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Necip,tolgay,beck çöp degil.Keza tolga da takimda kalmali.Geri kalanlar zaten geldikleri yerden alicisini bulup gidecekler.Ben yaziya katilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inşallah antep maçında şampiyonluğu ilan ederiz de Osmanlı maçına yeni sezonun 3 yıldızlı formasıyla çıkarız.Yabancı kulüpler bunu hep yapıyor.Fikret orman umarım yapar bunu çok iyi gelir elde ederiz.Rekor olur büyük ihtimalle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga yerine Gökhan Akkan alınabilir.
  • Gel buralara ortalık karışsın..

     [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Yeni formalar temmuz ortasında cıkacak , son macta giyilme olasılıgı yok.
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    şampiyonluk tescillenmeden yani lig bitmeden giyemezsin yeni formayı. belki son maç puanımız silinecek olaylar çıkacak vs.
  • Bundesligada giydik Dortmund olarak yeni formayı son maçta, keşke burda da olsa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rene Adler kulübünden ayrılacak, al koy dursun yedekte. Hatta olur ya, as kaleci bile yaparsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 22 Mayıs 2017; 19:55:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolgay, Adriano gibi isimler satılır mı ya, tam doğru dürüst kaliteli bir sol bek bulmuşken git sat, Tolgay desen yetenekli işimize yarayan bir oyuncu, aynı paraya gidip çöp alıp gelirler. Takımdaki kaliteli isimleri satılırsa başarı yüzdesi düşebilir.

    Hele hele Tolgay gibi oyuncuları ligde şampiyonluk yarışı içinde olan rakiplerine satmak büyük hatadır, Tolgay her zaman ilk 11 de oynayabilecek bir oyuncu, rakiplerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Tolgay mutlak bizde kalmalı, zaten kaç tane böyle yetenekli yaşı genş yerli oyuncumuz var, bu tür oyuncular satılmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeacoN

    şampiyonluk tescillenmeden yani lig bitmeden giyemezsin yeni formayı. belki son maç puanımız silinecek olaylar çıkacak vs.

    Yok hocam giyebiliriz diye biliyorum son maç öncesi garanti olursa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerimdeki renkliler en az burdakiler kuduruyo neden acaba?



    Ağlak ordamısın cevap ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 64576458645964606461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.