Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (6458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 64566457645864596460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: junis

    Tolgay'a 10 numara demedim zaten ama bir çok maçta 10 numara pozisyonunda da oynadı bu oyuncu, benim eleştirim o değil, Tolgay bu takımda yıllardır oynuyor tek hatırladığımız golü 3 yıl önce Liverpool'a attığı gol, başka da gol atamadı, bir maç çok iyi oynarken bir maç dökülen yokları oynayan bir oyuncu.

    Ayrıca fark etmez, koy Talisca'yı kanada yine gol atar, koy Tolgay'ın mevkisine yine gol atar, defansa koysan da köşe vuruşlarında kafaya çıkar golü yine atar bu adam.

    Talisca'nın farkı bu yani.

    İyi gol atarda takım oyunun içine de eder.
    Sezonda yiyeceğin gol sayısına +10 yazar Tolgay-Oğuzhan mevkisine koyarsan.

    Talisca 10 numara, ortasaha oyuncusu meziyetlerine sahip değil. Talisca 2.forvet.
    Attığı paslara bakın tam bir forvetin geri gelip topu alıp diğer kanada döndürmesi tipinde pasları atıyor.
    En iyi özelliği şutları. En çok attığı gol kafa golü.

    Ortasahaya Sosa tipi adam alınsa fena olmaz bu yüzden.

    Talisca Anadolu takımı maçlarında 10 numara oynar. Avrupa'da kanat oynar yada 2.yarı oyuna girmeli sistem yapılır.




  • o3 kullanıcısına yanıt
    Biz de bunları söylüyoruz ama hocam eleştiriyorlar hep. Kimse talisca ya çöp futbolcu leş demiyor. Aksine çok güzel şut yeteneği ve frikik tekniği var. Ama işte bu adam bizim 4-2-3-1 imizin ortadaki üçlünün ortasındaki değil. Bu kadar basit. Kendisi çok iyi kafa vuruşları olan, golü koklayan, kaliteli ayaklara sahip bir 2.santrfor.
  • Adriano hakkında çıkan satış haberleri dogru mu arkadaşlar, 6-7 m euro teklife anlaşılmış deniyor çinlilerle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca o kadar sart degil ama aboubakar mutlaka kalmali. Talisca gibi winner bir oyuncu bulamayabiliriz belki ama diger oyunculari oynatan, sert maclarda kaybolmayan bir 10 numara bulabiliriz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • missisipi_3 M kullanıcısına yanıt
    Talisca nin son macta uc kanatlara attigi paslari ligde atabilecek oyuncu sayisi cok az. Garip pasin kralini atiyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sosa ve taliscayi kiyaslayip sosa iyi diyenlere guluyorum sadece. Bulupta bunamak deyimi tam bu arkadaslara gore. O mevkide oynayan oyuncunun ilk gorevi skora katki yapmak. Yok defans yapmiyomusta yok oyunda kayboluyomusta. Adam ligde ilk senesinde 20 macta 11 gol atmis. Eskiden bizim santraforlar o kadar gol atiyordu. Adam 3 yildir sampiyon oluyor. Bunlari da daha 23 yasinda yapiyor. Millet 23 yasinda bu kalitede adam bulmak icin bir yerini yirtar bunlarda cop gonderelim diyolar 2 tane sosa olsa taliscaya tercih etmem gitsin italya da kacinci sirada bitirdigini bilmedigim takimda yedek olarak devam etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca bu fizikle bizde 10 oynayamaz. Araştırın o boyda 10 numara oynayan oyuncu yok. Belki Dele Alli olabilir ama o da deli gibi koşuyor ve sert oynuyor. Orta sahada ise o boyda Pogba Khedira felan var fizikleri nasıl biliyoruz.

    Forvet desen onu hiç oynayamaz. Kanat da oynayamaz. Yeterli hıza sahip değil. False 9 dediğimiz sürekli golü arayan, boşluklara kaçan, pas oyununa girmeyen direk sonucu düşünen bir oyuncu olur. Bu da bize ters gelir.

    Talisca'yı oynatmak için takımda çok değişiklik yapmak gerekiyor. Onun yerine standart bir 10 numara işimizi görür. Zaten ligde fark yaratan orta saha bölgemiz yeteri kadar yaratıcı. Beklerimiz yaratıcı. 10 numaraya gidip Ziyech Fekir Lanzini gibi adamlar almaya gerek yok. Max 5 bonservise o bölgeye Sosa ayarında oyuncu alınır.
  • Talisca mı daha iyi Sosa'mı iyi tartışması yapmıyoruz hocam. Sosa bu takımı şampiyon yapmış ve o yaşına rağmen 8.25 milyon gibi bir rakam kazandırıp gitmiştir. Kastedilen Sosa'nın geri gelmesi değil. Sadece benzer oyuncu almaktır. Ayrıca Talisca'nın tapusu bizde değil yarın gitse hiç bişey kazanamıcaz.

    Ha keşke gitmeseydi ama yaptı hata işte. Şimdi Milan'da ön libero olarak sürünüyo defanstan top çıkarmaya çalışıyor. Yazık etti kendine efsane olacakken kestane oldu. Gerçi en azından Gomez gibi hainlik yapmadı para kazandırıp gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlobaLww -- 22 Mayıs 2017; 18:40:22 >
  • Talisca gibi adam var mı abi ? Neyin geyiğini yapıyorsunuz ki,Aboubakar ve Talisca mükemmel oyuncular.Bu sene verdikleri inanilmaz katkı da ortada.Adam zaten sizin oyuncunuz değil,almanız da imkansıza yakın.Keyfini çıkarıp seneye de frikikten,uzaktan takacağı goller için umutlanmak varken boş muhabbet çeviriyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü köyiçinde antep maçnı belediye verir mi beyler
  • ekşisözlükten bir alıntı , güzel yazılmış.




    " kendimi bildiğimden beri beşiktaşlıyım. ama hiçbir sezonda beşiktaş'a bu kadar nefretle bakıldığını, bu kadar rakiplerinin renkleri altında tek yürek olunduğunu hatırlamıyorum. 2000 yılından beri sözlüğü takip ediyorum. troll'lerin hiçbir zaman bu kadar tek yöne saldırı yaptığına şahit olmadım. aslında bu kadarını sadece beşiktaş'a karşı değil, ligdeki hiçbir takıma karşı görmedim. bunun nedeni belli aslında. tiranları rahatsız ettik.

    endüstriyel futbol'a ayak uyduramadığı için 2000'lerin başında beşiktaş'a üçüncü büyük görevi yüklendi. 10 senenin 2'sini beşiktaş alacak, kalan 8 şampiyonluk 4-4 paylaşılacaktı. çünkü medya patronları, mafya babaları, iş adamları, lobiler ve futboldan para kazanan herkes taraftarı çok olan kulüplerin başarısı için çalıştı. 2003'te şampiyon olduktan sonra 2004'e fırtına gibi başlayan beşiktaş'a bu yüzden "bi' dakka" dendi. beşiktaş taraftarına üçüncülükler reva görüldü. direnemedik.

    rakiplerine yıldız oyuncu satın alıp yetişmeye çalışan beşiktaş, daha da battı. iflasın eşiğine gelen beşiktaş'a karşı rakipleri nasıl tutum sergiledi biliyosunuz. iflasla boğuşan bu koca çınarın herkes bir dalını kırmaya başladı. galatasaray taraftarı feda kampanyasıyla alay etti. iki takım da statsız beşiktaş'a, bir maç bile stadını açamadı. "statlarını başka yere yapsalardı" dediler. biliyolardı ki beşiktaş, semti olmadan hiçbir şey başaramazdı. fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, maaş indirimi nedeniyle oyuncularını takımda zor tutan beşiktaş'a dönüp "kafamı kızdırmasınlar onların en iyi oyuncularını alırım" dedi yaşar usta'ya tepeden bakan saim bey uslubuyla. zaten 10 yılda 2 şampiyon olan takımımız, "feda sezonundan dolayı bu sene kimse sportif başarı beklemesin" diye başladı sezonlara. bir taraftan rakiplerin mide bulandırıcı kibri, bir yandan hiçbir şey yapamamanın hırsıyla yumruğumuzu ve dişlerimizi sıktık. kurt kışı geçirecekti elbette ama yediği ayazı unutmayacaktı. unutmadı da nitekim.

    hüsranla ve umutsuzca geçen 4 sezondan sonra; yaşar usta, tekmeyle girdi saim bey'in odasına. önce parasızlığımızla alay edenler, maddi sıkıntılardan tesislerini sattı. aynı sebepten avrupa'ya gidemediler. henüz sezonun başında şampiyonluk yarışından koptular. sonra şampiyonluğumuz geldi. loser denen şenol güneş, şampiyonluk yarışındaki rakibi fenerbahçe'yi domine ederek kupayı yeni stadımızda kaldırdı. rakiplerinin stadına kabul edemediği beşiktaş, "vodafone arena çok güzel bir stat oldu, deplasman yasağı kalksın rakiplerimiz de görebilsin" diyecek konuma geldi.

    herkes bunun nadir görülen bir beşiktaş dominasyonu olduğunu sandı. yeni senede her şey farklı olacaktı. transfer sezonunda beşiktaş kar ederken, rakipleri milyonlarca € para çıkışıyla kurdular kadrolarını. aziz yıldırım'ın tehdit ettiği beşiktaş, fenerbahçe'nin en iyi iki oyuncusunu bedava takıma kattı. ama yine de favori onlar olacaktı. beşiktaş'ın üst üste bu kadar iyi olduğu nerede görülmüştü ? sezon öyle başlamadı. şampiyonluk umutlarını henüz ocak ayında karların altına gömdüler. bizi sığdıramadıkları statları bomboş kaldı. gelen tek tük kişiler de yönetime sövmeye geldi.

    şimdi beşiktaşlılar'ın başarılarıyla övünmesine görmemişlik diyorlar. hayır, biz hırsımızı tam olarak bu zamana sakladık. hırsımız hâlâ çok diri, alaycı pankartlarınız aklımızın en önemli köşelerinde, düşene attığınız tekmelerin izleri vücudumuzda, hakkını yediğiniz futbolcularımızın teri hala sırtımızda.

    beşiktaş, feda sezonundan çıktığından beri 63 hafta lider kaldı. galatasaray 14, fenerbahçe 8 hafta lider kaldı. küllerinden doğan bir takım, iki tiranı 3 yılda madara etti. ligde hali hazırda iki takıma toplamda 27 puan fark atmış durumda. yıkılması mümkün görülmediği gibi, yapılan her algıya rağmen yerinden kıpırdamıyor bile.

    şimdi milyonlar vererek kurduğun kadrolara, medyanın kazandığı para artsın diye seni ayağa kaldırma çalışmalarına, "beşiktaş böyle giderse herkes digitürk'ünü iptal eder" diyenlere, beşiktaş'a karşı her ne hikmetse aslan kesilen tüm anadolu takımlarına, yanında olan lobine, mafya babalarına, şampiyonluk umudun olmamasına rağmen başka bir takımın şampiyonluk şansını hesaplamalarına, başarılı olma ihtimalin olan alternatif spor branşları aramalarına, sol frame'de beşiktaş'ı hedef alan tüm başlıklara, muhalif olduğu halde bir iktidar takımını şampiyon yapmak için mesai vermelerine, her renkten insanın beşiktaş'a dönüp "seni şampiyon yaptırmayacağız" demelerine bir bak ve düşün; "

    "sen mi büyüksün ? hayır, ben büyüğüm. yaşar usta."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle-Vision -- 22 Mayıs 2017; 18:57:5 >




  • Dursun özbeki acaba bulmuşken 2/3 işe yaramaz oyuncuyu yüksek fiyata kazıklasan çok iyi olur hem Galatasaray parasını yeriz hemde çöpleri temizleriz



    Mustafa pektemek

    Veli kavlak

    Boyko

    Milosevic

    Tolga

    Beck

    Necip

    Tolgay



    Şunları paket şeklinde bi kazıklarsak çok iyi olur

    8 oyuncuya 7/8 m aldıkmı yaşarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eagle-Vision kullanıcısına yanıt
    Süper yazı

    Ben büyüğüm yaşar ustaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redwolf0

    Dursun özbeki acaba bulmuşken 2/3 işe yaramaz oyuncuyu yüksek fiyata kazıklasan çok iyi olur hem Galatasaray parasını yeriz hemde çöpleri temizleriz



    Mustafa pektemek

    Veli kavlak

    Boyko

    Milosevic

    Tolga

    Beck

    Necip

    Tolgay



    Şunları paket şeklinde bi kazıklarsak çok iyi olur

    8 oyuncuya 7/8 m aldıkmı yaşarız

    Tolgay tek başına 7-8m zaten üstüne Necip ve Beck gibi önemli yedeklerini veriyorsun?
  • Tolgay ve Beck hariç katılıyorum.

    Tolgay ligin en iyi ikinci 8 numarası. Gidip şampiyonluktaki rakibimize vermek salaklık olur. Zaten bu sene 42 maçta faydalandığımız oyuncuyu çöp diye nitelendirmek anlamsız. Seneye daha çok katkı alacaktır hoca. Şampiyonluk haftalarında defansif olan Necip ya da İnler yerine Tolgay oynuyor 6 numarada. Seneye de 6 oynarsa şaşırmam.

    Beck koşullu gidebilir. Yerine yedek kalmayı sorun etmeyecek, kendini her zaman hazır tutacak, kalitesi de aşağı yukarı aynı ya da genç potansiyelli biri alınacak anca öyle gidebilir. Beck yedek oyuncu olmasına rağmen kaliteli ve sorunsuz bir oyuncu.
  • Aklı bjkde gönlü shaada olan tolgay türkiyenin en iyi orta sahası olur bu net. Ama aklında bjk bitmişse tutmanın anlamı yok.



    Bi ara hoca iyi küstürmüştü adamı şimdi maşallahı var .



    Abu yu savunduğumda, adebayoru alamadık diye yönetime salladığımda cenkin tırnağı olamazcılar anti abubakarcılar şimdi suskunlar .



    Şu bi gerçek gün gelecek ulan bu kara boğa bir zamanlar bizde oynuyordu diyecek çok yetenekli çok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucabor

    Tolgay ve Beck hariç katılıyorum.

    Tolgay ligin en iyi ikinci 8 numarası. Gidip şampiyonluktaki rakibimize vermek salaklık olur. Zaten bu sene 42 maçta faydalandığımız oyuncuyu çöp diye nitelendirmek anlamsız. Seneye daha çok katkı alacaktır hoca. Şampiyonluk haftalarında defansif olan Necip ya da İnler yerine Tolgay oynuyor 6 numarada. Seneye de 6 oynarsa şaşırmam.

    Beck koşullu gidebilir. Yerine yedek kalmayı sorun etmeyecek, kendini her zaman hazır tutacak, kalitesi de aşağı yukarı aynı ya da genç potansiyelli biri alınacak anca öyle gidebilir. Beck yedek oyuncu olmasına rağmen kaliteli ve sorunsuz bir oyuncu.

    Vallaha hocam hazır keriz bulmuşken yararlanmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redwolf0


    quote:

    Orijinalden alıntı: ucabor

    Tolgay ve Beck hariç katılıyorum.

    Tolgay ligin en iyi ikinci 8 numarası. Gidip şampiyonluktaki rakibimize vermek salaklık olur. Zaten bu sene 42 maçta faydalandığımız oyuncuyu çöp diye nitelendirmek anlamsız. Seneye daha çok katkı alacaktır hoca. Şampiyonluk haftalarında defansif olan Necip ya da İnler yerine Tolgay oynuyor 6 numarada. Seneye de 6 oynarsa şaşırmam.

    Beck koşullu gidebilir. Yerine yedek kalmayı sorun etmeyecek, kendini her zaman hazır tutacak, kalitesi de aşağı yukarı aynı ya da genç potansiyelli biri alınacak anca öyle gidebilir. Beck yedek oyuncu olmasına rağmen kaliteli ve sorunsuz bir oyuncu.

    Vallaha hocam hazır keriz bulmuşken yararlanmak lazım

    Öyle de adamların kanayan yerlerine ilaç gibi olacak oyuncular veriyoruz. Zaten Gs'nin vereceği parayı başka takımlar da verir. Tolgay ve Beck Avrupa'da piyasası olan oyuncular. En kötü 1-2 milyon düşüğe satarsın o kadar. Adamlara direk ilk 11 oynayacak oyuncular verilmez.




  • kesin gitmesi gereken (10 oyuncu) var .
    Tolga-Boyko-Rhodolfo-Franco-Miloseviç-Veli-Gökhan İnler-Aras-Ömer-Mustafa

    Ömer in sözleşmesi bitiyor zaten.

    Tolgay-Necip yazıp adamı sinirlendirmeyin

    Para için satılabilecek oyuncular
    Adriano-Quaresma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 22 Mayıs 2017; 19:15:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redwolf0

    Dursun özbeki acaba bulmuşken 2/3 işe yaramaz oyuncuyu yüksek fiyata kazıklasan çok iyi olur hem Galatasaray parasını yeriz hemde çöpleri temizleriz



    Mustafa pektemek

    Veli kavlak

    Boyko

    Milosevic

    Tolga

    Beck

    Necip

    Tolgay



    Şunları paket şeklinde bi kazıklarsak çok iyi olur

    8 oyuncuya 7/8 m aldıkmı yaşarız

    Bu paketi 7/8 milyona verince kazıklamış mı oluyorsun cimbomu? Umarım esnaf değilsindir, yoksa batarsın.
  • 
Sayfa: önceki 64566457645864596460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.