Şimdi Ara

Hermeskitap.com'u Kimseye Tavsiye Etmiyorum, Kitap Alacaklar Uzak Dursun..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7 mayista verdigim siparisim 12 mayista zar zor onaylandi. Kendilerine e-mail gonderdim havaleye dair dekont istediler dekontuda gonderdim ilk 1 gun hicbir sekilde geri donus falan olmadi. Ardindan siteye telefon ettim: ''dekontunuz gelmemis gibi gozukuyor... fakat... biz yinede tekrar kontrol edecegiz'' gibi sacma bir muhabbet dondu 2-3 dakika telefonda bekledim daha sonra elaman ''urune buyuk ihtimal onay veririz efendim'' gibi bir sey soyledi bende urunleri ne zaman kargoya cikartirsiniz diye sordum temin etmelerini bekleyecekmisim sonra cikacakmis ama neyse ki siparisini verdigim kitaplar ellerine cabuk gececekmis 2-3 gun is gununde kargoya cikartacaklarini soyledi.

    Ayrica cuma kargoya verecegiz dediler bugun kontrol ettim hala vermemisler pazartesine kaldi. Yani bu siteden alisverisi tercih ederseniz 10-15 gunluk bir surec sizi bekliyor olacak ustelik kim bilir telefon etmeyip e-mail falan yollamasam 20 gun ve uzeri surecek demek.

    Aman diyeyim uzak durun! , kimseye tavsiye etmiyorum.

    https://www.hermeskitap.com/catalog/index.php



  • Kitapyurdu'ndan alıyorum daha hiç sorun çıkmadı. Belirtilen tedarik süresini hiç geçmiyor, hatta daha erken tedarik ediliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.