Şimdi Ara

Rock Off 2016

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Rock Off 2016


    Rock Off 2016, 10 Temmuz'da yeni mekanı Parkorman’da!

    Geçtiğimiz yıllarda Megadeth, HIM, Amon Amarth, Stratovarius, Gojira, Korn, Apocalyptica, Behemoth, Annihilator, Haggard, Jorn Lande, Dark Tranquillity, My Dying Bride, Korpiklaani, Turisas gibi birçok grubu ağırlayan Rock Off, 2016 yılında yeni mekanı Parkorman’da!

    2016 yılında Lemmy Kilmister sahnesinde yer alması kesinleşen gruplar, Megadeth, Sabaton ve Dragonforce. Ayrıca Dragon’s Den’de Stratovarius’un vokalisti Timo Kotipelto’nun akustik performansının yanında birçok söyleşi, klinik ve imza seansı yer alacak.

    Diğer grup ve etkinlikler çok yakın zamanda açıklanacak.

    ____________

    2014 yılında Küçükçiftlik'teki Rock Off'a gitmiştik. Bu yıl Parkorman'da yapılacakmış, hiç bilmediğim bir yer. Gidişi bir şekilde buluruz da konserden sonra nerede konaklayabiliriz bilen var mı? Bursa'dan 2 kişi gideceğiz, katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.







  • Darüşşafaka metro durağından 10 dakika, 50-60 liraya kahvaltı dahil pansiyon bulabilirsin. Haziranda yine bilet fiyatlarini yükselticekler, 180 lira olan sahne önü bilet'e 215 lira verdik...
  • Children of Bodom Rock Off'ta!
  • Kadro ilk açıklandığında Kvelertak vardı. Belki giderim diyordum da yarım saat falan çıkaracaklardı onu da. Şimdi de iptal etmişler onu. Rezil kadro, aynı gruplar tekrar tekrar geliyor. Benim ilgimi çekmedi o sebeple. Gideceklere iyi eğlenceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.