Şimdi Ara

kobo glo hd ve kindle paperwhite 3 tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,umarım konuyu doğru bölüme açmışımdır. Uzun bir süredir aklımda bir ebook reader alma fikri var fakat bütçemi yeni oluşturabildim.Ama hangi modeli alacağıma , ne kadar araştırsam da yine de karar veremedim.

    Aslında Kobo glo hd ekran çözünürlüğü, epub formatını destklemesi gibi konularda biraz daha önde ama malzeme kalitesi ve yavaşlığı gibi dezavantajları var sanırım. Paperwhite 3 farklı teknoloji kullandığı için çözünürlüğü biraz daha düşürüyor ama bu ne derece farkedilir kullanırken. yanyana olduklarında fark çok belirgin ama ben zaten bu teknolojiyle ilk kez tanışacağım için muhtemelen yeterli gelecektir.

    Servis ağı,garanti gibi konularda hiç yorum bulamadım iki modelde de. Kullanan arkadaşlar konuya yorum yazarsa çok sevinirim. Diğer konular eski modeller hakkında olduğu için işime yaramıyor..Genelde kendi arşivimdeki pdf ve epub formatındaki ktapları okuyacağım almışken beni yarı yolda bırakacak bir model olmasını istemiyorum.bütçem 400-500 arası ama farka değerse artırabilirim.







  • yardımcı olacak kimse yok mu koskoca forumda?
  • Aynı soru ile karşı karşıyayım. Kindle kalite konusunda bir adım önde gibi geliyor ama kobo'nun da birçok yerde daha iyi olduğu söyleniyor. Kararsızım. Birde şu sıralar almak için doğru zaman mı ondan da emin degilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.