Şimdi Ara

Tavsiye - Cryptolocker - Locky Ransomware ve Trend Micro Koruması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar özel bir şirkette Bilişim Sorumlusu olarak çalıştığım için bu konuyu oldukça dikkate alıyorum Antivirüsleri deniyorum.
    Başta Comodo'yu test ettim Comodo'nun sandbox sistemi kesin çözüm gibi fakat orda sandbox biraz kastı açıkçası ve kullanıcılar verimli kullanamadı. Ben başta Trend Micro 'nun endpoint sistemini denedim, kurallar oluşturuyorsun kullanıcıların çalıştırabileceği exe leri tanımlıyorsun onun dışında exe ve diğer uygulama uzantılarını çalıştıramıyor o konuyu bu videoda anlatıyor.

    Trend Micro Endpoint Teknolojisi
    https://www.youtube.com/embed/0uFa8dp43xg

    Ben Trent Micro 'nun Maximum sürümünü test ettim onuda aşağıdaki videoda izlediğiniz gibi oldukça etkili bir önlem almışlar.

    https://www.youtube.com/embed/7Tui6nyqRBw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@M@Y -- 6 Mayıs 2016; 17:39:09 >



  • aslında bunlara da hiç gerek yok angaryadan başka bir şey değil sanallaştırma yeteneğine sahip diye sistemler iyice cılkını çıkarttılar anti virüsleri geliştirmek yerine saçma sapan özellikler ekliyorlar. kurumsal cephede sıfır temiz kurulum yapılmış bir sisteme Panda adaptive defence kurulumu gerçekleştirip test etmeni ve virüs bulaştırmanı ( virüs faaliyet gösterebilirse tabi ) denemeni tavsiye ederim kripto ıvır zıvır dene tam bir alternatifi olmadığını göreceksin.
  • black_flood kullanıcısına yanıt
    Yav he he
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.