Şimdi Ara

Kurusıkı - Havaalanı geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Emniyet'e kaydı yapılmış kurusıkı silahı, havaalanında bagaj çantasında geçirmek mümkün müdür? Bunun için gerekli koşullar nelerdir? Emniyet'ten yazı almaya falan gerek var mı? Sonuçta, havaalanında ilk içeri giriş kapısında x-ray'de gözükecek bu silah. "Ama bagajda götüreceğim" gibi cümleler komik olur... Durumla ilgili akıl veren fikirlerden ziyade konuyla alakalı prosedür hakkında bilgisi olan, paylaşırsa sevinirim... Herkese iyi forumlar.

    Edit: Silahı bavula koyarken, tüm parçaları sökülmüş, şarjörü boş bir şekilde koyacağım. Mermileri de bavulda ayrı bir yere koyacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendiyebiri -- 6 Mayıs 2016; 11:34:14 >



  • Ciddi ciddi soruyor musunuz bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet konu hakkında bilgim olmadığından ciddi ciddi soruyorum. Az ötede eğlen.
  • erendiyebiri kullanıcısına yanıt
    Hiç boşa uğraşmayın yazık olur silahınıza kesinlikle hiçbir şekilde geçiremezsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silah teslim yerine verip deneyebilirsiniz tüfekler ve tabancalar bu şekilde geçiyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armstrong26 kullanıcısına yanıt
    Kurusıkı da sıkıntı çıkarıyorlar diye duydum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim bıçağımı havaalanından geçiremedim. Mecbur akrabama bırakmak zorunda kaldım. Polisin geçirtmeme sebebi "adam öldürürsün la bunla" oldu. Lan sevgi dağıtmak için taşımıyorum bıçağı. Söyleyecek bir ton laf vardı da zorlamadım uçağa yetişmem gerektiği için. Böyle bir polise denk gelirsen muhtemelen seninkini de geçirmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlamayın ama üzerimde bıçak olmadan dolaşmıyorum ben. Evliyim, eşimle beraber gideriz her yere. Türkiye'de yaşıyoruz sonuçta, denyo dolu... Güvenlik amaçlı en azından bi sustalı olur arka cebimde. Kurusıkı konusu bir yana, tatile giderken de bavuluma sürekli taşıdığım bıçağımı koyacaktım. O da mı geçmeyecek şimdi bagaj olsa bile? Bu nasıl bir saçmalık? Eşimize dostumuza hediyelik bıçak/çakı götürüyoruz farzı misal? Yok arkadaş... Otobüse talim mecbur... Teşekkürler yorumlarınız için.
  • hocam emniyet kaydı kağıdı ve faturası yanınızda olmak kaydı ile önce hangi firma ile uçacaksanız arayıp silah modeli kalibresi ağırlığı vs. hakkında haber veriyorsunuz. Silahın uçağa alınma onayı verilirse size arayıp dönüş yapıyorlar dönmezlerse sizde arayıp bilgi alabilirsiniz. onay verilirse Havalimanı girişinde silah teslim noktasına sadece silahı şarjör ve varsa kılıfını size veriyorlar. Aynı şekilde varsa mermileride onlar alıyor. Firma görevlisi silahı teslim alıp polis kontrol noktasına gerekli kontroller için götürüyor. uygun ise nasıl ki bavullara uçuş bilgileriniz için etiket veriyorlar silah içinde aynı etiketi kontuardan alıp uçağa yüklüyorlar. Uçağa aynı bavullarınız gibi yükleniyor. İnişte de yine silah teslim noktasından silahı teslim alıyorsunuz. Sakın bavul içinde sokmaya çalışmayın. Emniyet kayıt kağıdı üzerinde mutlaka emniyet müdürlüğünün kaşesi işlem yapan memurun ıslak imzası ve sicil numarası olsun yoksa sıkıntı yaşarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihandiyebiri -- 1 Haziran 2016; 22:53:10 >




  • Cihandiyebiri C kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bilmiyordum bu detayları. Vazgeçmiştim yanımda götürmekten. Giderken deneyeceğim bu şekilde. Detayları yazarım tekrar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erendiyebiri

    Eyvallah hocam bilmiyordum bu detayları. Vazgeçmiştim yanımda götürmekten. Giderken deneyeceğim bu şekilde. Detayları yazarım tekrar.

    Haberiniz olsun her hava yolu şirketi kabul etmeyebiliyor. Kabul etmezlersede niye kabul etmiyorsunuz diyemiyoruz tamamen onların insiyatifinde bi olay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.