Şimdi Ara

MSI GE62 6QD Işık Sızması Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yeni aldığım MSI GE62 6QD cihazında çok hafif sol alt bölgede ışık sızması mevcut. Beni çok rahatsız etmiyor ancak bu problemin panelin açıklığından kaynaklandığını düşünüyorum. Kaldı ki panel bölgesinde elimi gezdirip çok hafif bastırdığımda ışık sızması yer değiştiriyor.

    Şimdi sorum şu, bu problemin gün geçtikçe artma ihtimali var mı? İleride satarken cihazı problem yaşar mıyım ayrıca bu cihaz indirimden hepsiburadadan aldım geri gönderip tekrar alsam yine bu problemle karşılaşma ihtimalim nedir?

    En kötü ultra hd dokunmatik cam ekranlı dell in bilgisayarını alacağım, onda bu problem olmayabiliyormuş.

    Cihazı alalı 1 hafta daha olmadı ve geri gönderme şansım var, sizce ne yapmalıyım?

    Kullanıcı olarak beni çok rahatsız etmedi açıkçası bu problem ama normalde olmuyorsa benim 4k verdiğim cihazda neden olsun?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam ışık sızması çok rahatsız ediyorsa aldığın yere gönderip iade isteyebilirsin. Ancak kafaya takılacak çok büyük bir dert de değil.
  • Ahmet453 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için, ancak bu sprun gittikçe büyür mü veya başka bir sıkıntıya yol açar mı veya 3 yıl geçsede 5yıl da bir gram ilerlemez mi? İlerlemezse hiç problem yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kongor

    Teşekkürler cevabınız için, ancak bu sprun gittikçe büyür mü veya başka bir sıkıntıya yol açar mı veya 3 yıl geçsede 5yıl da bir gram ilerlemez mi? İlerlemezse hiç problem yok

    GX70 modelinde küçük bir yerde vardı ama ilerleme olmadı. Dediğim gibi çok fazla kafaya takılacak bir sorun değil ama rahatsız oluyorsan iade et yenisini versinler.
  • Aynı ürünü 3 gün önce kdv indiriminde ben de aldım. Aynı sorun bende de var, sol alt köşe. Karanlık ortamda ve siyah erkanda rahatsız ediyor.

    Uygun fiyata aldığım için iade de etmek istemiyorum. Henüz oyun denemedim ama laptopun performansı beni tatmin etmedi, ya da çok yüksek beklenti ile aldığımdan bana öyle geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.