Şimdi Ara

Gözünüzü seveyim trafikte sakin olun,he deyin geçin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de bazen kendimi kaybediyorum ama değmez.haklı da olsan he deyip geçecen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağır siklet boksör bile olsan en iyisi arabadan inmeyip devam etmek. ortalık manyak dolu.
  • millet iman erozyonunda yok olup gidiyor. işte bunlar hep imansızlık

    faiz yiye yiye millette sabır kalmadı. bunlar daha iyi günlerimiz.
  • Millet trafiğe çıkınca manyaklaşıyor. İlk ben geçecem, en önde gidecem diye insan öldüren tiplerden ne bu vatana ne de insanlığa en ufak bir hayır gelmez. Cezalar artırılıp idam geri getirilmedikçe toplumsal şiddeti önleyemeyiz.
  • Karısının çocuğunun gözü önünde bir insana dört kişi saldırıp yetmeyip bide sırtından vuran o dört şerefsizden en az üç tanesi iki yıl sonra serbest. Kaldıkları yerden palazlanarak devam ederler artık. Adalet olmadıkça daha çok görürüz bu olayları.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte kavga olabiliyor olmasa daha iyi de eşinin colugun cocugun yanında hem de 4 kişi dövmek yetmiyor sonrasında kalleşçe sırtından ateş edip öldürüyorsunuz..

    Ateşlerde yanasınız inş. o yetimler sizden ahirette davacı olmayacak mı şerefsizler..
  • Bu konuda insanları içine sindiremezsiniz bence sonuçta haksızlığa tahammül edememek bir mizaç özelliğidir o an mağara canlısı yanlış yapıyorsa buna tepki gösterecek olan gösterir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen bilmediğim bir şehirde hatalı bir dönüş yaptım. hatalı olduğunu tabi sonradan anladım, tabela vs görünmüyordu çıktığım yerden. Her neyse "taksici" geldi korna vs. ( bu arada arabada annem, eşim ve 4 aylık bebeğim var )

    tek kolu dışarıda içeri bakıp "bağırıyor" adam. Tehlikeye sokacak herhangi bir şey yapmadım, yani öyle öfkelenecek bir durum yok. Adam önüme falan kırmaya başladı. böyle 1-2 dk lık bir süreç oldu taciz ediyor adam. Yaptığım şu oldu; camı açtım,devam edersen 155'i arıyorum haberin olsun, plakan, kamera kaydın her şeyin var dedim. adam kuzu oldu. sonra yediremedi kendine herhalde, 200m kadar sonra yoğun akan trafikte tekrar önüme kırmaya çalıştı. kırmızıda durduk. adam bana bir şeyler söylüyor. camım hafif aralıydı. camımı kapadım. avuç içim adama bakacak şekilde "sen haklısın hanzocuğum" hareketi yaptım. adam bıraktı uğraşmayı.

    yani karşındaki ne kadar öküz olursa olsun, sen haklısın kardeşim deyip geçin. adam sırf bunun için 3-5 dk kudurdu arabada. bir dolu makas atraksiyonuna girdi. ben sakin davranmasam da inip dövsem inanın haklıyım her türlü.

    he deyin geçin.
  • böyle insanlar hem trafikten soğutuyor insanı hemde araba almaktan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    Bu konuda insanları içine sindiremezsiniz bence sonuçta haksızlığa tahammül edememek bir mizaç özelliğidir o an mağara canlısı yanlış yapıyorsa buna tepki gösterecek olan gösterir

    Aynen dediğiniz gibi. Mesela ben sigortam atıyor o an yok karşıda silah olurmuş vs aklıma gelmiyor. Birgun basima birsey gelecek. Ama kurallara uyanlarda ses çıkarmadıkça bu hanzolar gittikçe azıyor. Bence herkes tepki göstermeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide zaten haksız olan adama karşı geri vites yapıp haklısın falan derseniz daha da üstünüze gelir. Mağara adamları orman kanunlarını kullanır. Kim güçlüyse onun sözü geçer. Öyle pısırık bir şekilde evet abi haklısın abi derseniz daha da tepenize çıkarlar.
  • Yıllar önce Önümde bir olay olsu daha doğrusu geçerken gördüm
    Adamın biri belli ki hata yapmış hatasının da farkında
    Yanında 7-8 yaşlarında çocuğu var döner kavşaktaki ışıklarda akadaki arabadan 2 kişi inmiş açık camdan Adam'ı tartaklıyor adamın bağıra bağıra özür diliyor 2 hanzo bağıra bağıra vurmaya Çalışıyor
    Ve en önemlisi adamın çocuğu bağıra bağıra ağlıyor
    O Baba'nın o çocuğun gözünde yerle bir olan imajını bir düşünün
    O çocuğun Ömrünün sonuna kadar yaşayacağı travmayı da...
    Bazen susmak özür dilemek Haklısın demek fayda etmiyor
    Allah hepsini bildiği gibi yapsın Hesabını öbür Dünya'ya bırakmasın inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin en kötü yanı artık herkeste silah var. En ufak bir tartışmada çekip vurabiliyor herkes. Üstelik yeni nesil toplumda "Ne olursa olsun öldürürüm aaaaaabi" kafası var. Adama diyorsun sakin ol, boşver yoluna git, "Yok abi, hapsede girsem vurucam!" Eee, konu ne? Yol verme...

    Devlet bireysel silahlanmayı durdurmalı...
  • ayhani A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle zaten bu ülke buralara geldiyse , hukuksal olarak insanların gözünü korkutamadığı için geldi, bugün insanlar kabadayılara yol verin uğraşmayın diyorlarsa bu devletine olan güvensizliğide dolaylı olarak yansıtır, barzolara eyvallah çekmek en son yapılması gereken şeydir zira bu onları daha fazla kural tanımamazlık ve artistliğe iter.Burada içe sinmek veya tepki göstermek tamamen kişinin kendi tercih ve karakter özelliklerine bağlıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden ben de çok uğraşırdım trafikte böyle hanzolarla laf dalaşına girerdim ama hangi birini adam edeceksin, en iyisi hiç ciddiye almayıp yoluna devam etmek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    Bu konuda insanları içine sindiremezsiniz bence sonuçta haksızlığa tahammül edememek bir mizaç özelliğidir o an mağara canlısı yanlış yapıyorsa buna tepki gösterecek olan gösterir

    Valla hocam bende aynı bu fikirde düşünüyorum, ancak hakknızı insan a karşı arayabilirsiniz biz maalesef hayvanlar ile yaşıyoruz.

    Bizim temelimizde aile ye saygı vardır, bir adamın yanında karısı çoluğu ocugu varsa ortada çok ağır birşey yoksa benim çok başıma geldi, hemen afamı öğer geçerim. Erkrklik duruşu diye birşey vardır.
  • mahkemeye çıkarken bir takım elbise, güzel bir saç-sakal tıraşı, konuşurken mağduru oyna, tahrik etti, küfür etti, v.s. gelsin ceza indirimi. zaten bizdeki infaz yasası akıllara zarar.
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    O kadar kolay değil bu sefer. Sırtından vurmuşlar. Öfke cinayetine benziyor. Öfkeyle kalkan hapiste yatar.
  • Bu ülke gün geçtikçe daha çok midemi bulandırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.