Şimdi Ara

Rakam olmayan Tramer Kaydı Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet aracımın Tramer kaydı olduğunu öğrendim. Bir tane ufak kaza (kaza bile sayılmaz) arkadan başka bir araca dokunma durumu yaşamıştım. Her iki araçtada dişe dokunacak bir hasar olmamasına rağmen tam polisin önünde olması, polisin tutanak tutun demesi ve karşı tarafın ısrarı sonucu tutanak tuttuk.

    Sonra karşı taraf sigortadan ne yaptırdı bilmiyorum ama bu benim tramer kaydına yansımış. Bir adet kaza(çarpma) yazıyor. Rakam falan yok. Böyle saçmalık olur mu? Ya açıklama yaz, ya rakam yaz. Çarpma nedir? Hal böyle olunca alıcıdada şüphe oluşuyor.

    Bu tramer kayıt olayına itiraz etme şanzımız var mı? Ya düzgün yazsınlar, ya da yazmasınlar. Benim araçta hiç bir işlem yok zaten.



  • İtiraz sürenizi büyük ihtimalle geçirmişsinizdir.Bununla birlikte tahminim 300 liranın altında bir tutar olduğu için rakamları yazmamış olabilirler.

    En doğrusuhttps://www.sbm.org.tr/tr üzerinden detaylı bilgileri öğrenmeniz olacaktır.Acenteniz ile konuşursanız oda araştırabilir konuyu sizin için.

    Daha doğrusu sigortacı ise araştırır , pazarlamacı ise araştırmaz .Sonuçta yapabileceği çok şey olmayabilir lakin sizden daha net bilgi alacağı da kesindir.
  • itiraz süresi diye bişey yok diye biliyorum. tramer kaydı silinmez ama değişebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RitueL -- 26 Nisan 2016; 16:13:53 >
  • Sizin hatalı olduğunuz durumlarda herhangi bir meblağ gözükmez, karşı tarafın plakası ile sorgulama yapınca çıkar.
  • Bir arkadaşım araba alırken sorgulamisti.iki kayıt vardı. Birinde 1500 TL filan gibi bi kayıt vardı.biri rakamsizdi.rakamsiz olan küçük biseydir.yazılmamıştır onun için dediler.arabayı aldı.satacağı zaman alacak olan adam msj atınca 12000 civarı bi hasar kaydı gözüküyor deyince arabayı baya bi düşük verdi.rakamsiz olan o kayıt sonra işlenmiş.o yüzden rakamsiz kayıtlar sıkıntı olabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı sıfır aldım, arabada değişen, boyanan vs. herhangi bir şey yok. Ben bu kadar saçma bir sistem görmedim. Hayır çarpma yazıyorsun bari ayrıntısınıda yaz, karşı hasar yaz, rakam yaz vs. alacak adam da şüpheye düşüyor böyle olunca. Bir sistemi de düzgün yapsalar şaşarım zaten.
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt

    Detayları SBM sisteminde gözükür iyi bir sigortacı bulursanız hasar dosyasına ulaşır.


    Kusurlu siz iseniz aracınızda hasar yoksa karşı tarafta hasar varsa : bedelsiz kayıt gelir.


    Siz kusurlu değilsiniz aracınızda hasar yok karşı tarafta hasar varsa : bedelsiz kayıt gelir.


    Hasar dosyası daha kapanmadıysa : bedelsiz kayıt gelir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.