Şimdi Ara

XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
97
Favori
92.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK


    5 yıl önceki sadece yazılı anlatımım;

    Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bütün diğer konularda birçok arkadaşım kardeşlikle ilgili meraklarını ve anlayamadığını dile getiriyor.Özellikle burada bütün kardeşlik mevzusunu örneklerle anlatacağım umarım bilmeyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

    Öncelikle xbox kardeşlik;Dijital satın alınan yada kod halinde gelen bir oyunu 2 kişinin paylaşabilmesidir.Aslında bunun teknik hali Bir oyunun lisansını paylaşmaktır.(Kutulu satın aldığınız oyunlarda bu mümkün değildir)

    CENK ile HASAN diye 2 xbox one sahibi arkadaş kardeşlik kurmak istiyor.iksininde kendi adlarına olan sürekli oynadıkları profilleri(CENKO ve HASANTO diye) ve birde CENK'in CAMPS diye bir profili var xboxında.(xboxta yeni açtığınız bütün hesaplar xboxınızın GİRİŞ XBOX ı olur)
    CENK CAMPS adlı hesaba GTA 5 oyununu dijital olarak satın aldı.Sonra bu hesabın EMAIL ve ŞİFRE'sini HASAN arkadaşına verdi.

    HASAN kendi XBOX'ına Ana sayfa/Profil kısmından Ekle ve Yönet diyerek CAMPS adlı hesabın email ve şifresini girerek CAMPS profilini kendi xboxında açar.Bu sayede satın alınan GTA 5 oyununu Oyunlar ve Uygulamalar kısmında en sağda yüklemeye hazır olarak bulabilir ve basıp yükler.

    HASANın CENK ten tek farkı GTA oyununu CAMPS profilinini oturumunu açmadan oynayamaz.Oyunu açmaya çalıştığında oyun LİSANS hatası verir ve Bu oyun bu profile ait değil der.
    Bu yüzden HASAN GTA oynayacağı zaman önce CAMPS oturumunu açar.Sonra Kendi HASAN adlı profilinden girer GTA oyununu oynar.

    Bu durumda CENK CAMPS hesabını hiç açmadanda oyuna girer HASAN sadece CAMPS hesabının oturumunu açtıktan sonra oyuna girer.
    2side aynı anda GTA oynayabilirler hatta multiplayerda oynayabilirler.hiçbir sorun olmaz.

    Bu durumda CENK P1 olur HASAN ise P2 olur.


    Forumda satılan p1 p2 hesaplarda genelde yeni çıkmış bir oyunu yeni bir outlook hesabı açıp o hesaba satın aldığı oyunun p1 yada p2 hakkını satmasıdır.
    Bunun yanısıra bazı arkadaşlarda kendi sürekli kullandıkları ve oyun satın almış oldukları hesaplarını kardeşlik kurmak için satar yada takaslarlar.

    Örneğin CENKte GTA 5in oldu CAMPS var iken HASAN da daha önceden RYSE oyununu dijital olarak GODIN adlı hesabına satın almıştır.CENK GODINI HASAN ise CAMPS adlı hesabın bilgilerini xboxlarına girerler ve iki oyunda ikisindede olur.yada KARDEŞLİK kurarak 1 tane hesaba hep ortak olarak oyun satın alabilirler.

    GİRİŞ XBOX:Ayarlar kısmında Kişiselleştirme kısmında bulunur bir hesabın P1i olmak için kullanılır.

    Yine merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.


    Lütfen bu resime hiç bakmadan veya mesajı hiç okumadan soru sormayın.Mesajda anlaşılmayanları konuya mesaj atabilirsiniz.[simage][/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BREATH -- 15 Kasım 2020; 14:58:55 >







  • Anlatımlı video. Soran eden çok oluyor. Görselle göstererek anlatmak daha kolay olur.

    Bak şimdi
    ben
    içinde GamepassUltimate satın alınmış olan Ana@live isimli ANA hesabın sahibiyim ,

    arkadaşım da
    hiçbir ücretli üyeliği olmayan bomboş bir Boş@live adresinin sahibi.

    1-(bu işlemi ben kendi xbox'ımda yapacağım)
    Ben Xbox'ıma onun BOŞ@live hesabını giriş xbox'ı yaptım ve o hesabı bir daha kullanmamak üzere silip kaldırdım sadece giriş xbox seçeneğinde duruyor öyle...

    2-(bu işlemi arkadaşım kendi xbox'ında yapacak)
    Arkadaşım da benim ANA@live hesabımı aynı şekilde giriş xbox'ı yaptı ve sonra hesaplardan silip kaldırdı, sadece giriş xbox olarak duruyor arka planda.

    Buraya kadar doğru şekilde yaptık mı..
    Bir daha giriş xbox'ı seçeneklerine ikimiz de dokunmuyoruz..

    3-(ben kendi xbox'ımda yapacağım)
    Şimdi ben yine bana ait olan ANA@live hesabımı açtım ve xbox'ımda kullanmaya başladım oyunları vs bu Gamepass hesaptan her türlü indirip oynayabilirim...

    4-(arkadaşım kendi xbox'ında yapacak)
    Arkadaşım da kendi BOŞ@live hesabını xboxında açıp Gamepass oyunlarını vs oradan indirip istediği gibi oynayacak.

    Bunu doğru şekilde yaptıktan sonra, istediğiniz oyunları istediğiniz gibi birbirinizden bağımsız indirip, Birbirinize karşı da istediğiniz oyunu açıp Fifa/pupg/Warzone vs sıkıntı olmadan oynayabileceksiniz...

    (Yani daha da açık nasıl anlatılır bilmiyorum)

    P1 -P2 ve Kardeşlik ile oyun paylaşımının nasıl olduğunu biraz araştırınca aslında konunun daha farklı olduğunu kendi adıma öğrendim. Microsoft'un bu özelliği ne amaçla yaptığını ve öğrendiğim kuralları aşağıda benim gibi merak edenler için yazıyorum. P1-P2 ve Kardeşlik oyun paylaşım yöntemlerinin daha kolay anlaşılması için sadece belirli iki yöntemi açıkladığını ve nedenini belirtmediği için bu yazının faydalı olacağını düşünmekteyim.


    Öncelikle oyun paylaşımı Microsoft'un sözleşmelerine aykırıdır. Bu işlem için banlanabilirsiniz. Şuana kadar hiç yapmadılarsa bile ileri de olmayacağı anlamına gelmiyor. Youtube üzerinde bir çok videoda tamamen yasal gibi cümleler geçiyor. Bunlara itibar etmeyin. Bu yöntemin sadece aynı evde iki Xbox Cihazı olanların satın aldıkları tek üyelikle (GamePass Ultimate, Gold Live vb.) veya oyun oynamasını sağlamak üzere sunulduğunu belirtmem gerekir.


    Tanımlar:

    Hesap: Oyun oynamak için Xbox Cihaz'da kullandığınız Microsoft @hotmail.com veya @outlook.com benzeri epostanıza bağlı hesabınız. İnternet üzerinden birden fazla açılabilir. Profil, Gamertag, Live id benzeri ifadeleri eski nesillerden itibaren kullanılan diğer adlarıdır.

    Xbox Cihaz: Xbox Live servisleri aktif olan ve MS Store üzerinden satın alım yapabildiğiniz tüm Xbox nesillerine ait cihazlardır. Günümüz itibarıyla; Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X

    Giriş Xbox'ım: Bir Hesabın tek bir Xbox Cihaz'ına bağlanmasıdır.


    1. Bir Xbox Cihaza birden çok Hesap eklenebilir.
    2. Bir Hesap ile birden çok Xbox Cihaza bağlanılarak lisanslarına sahip olunan oyunlar internete bağlı olundukça (Giriş Xbox'ım seçilmesi haricinde bkz. madde 4) oynanabilir. Aynı anda birden fazla Xbox Cihazda sadece tek bir Hesap online olabilir. Aynı Hesap ikinci bir Xbox Cihazında bağlanırsa, ilk bağlı Hesap hata alır ve oyun oynayamaz.
    3. Bir Hesap sadece bir Xbox Cihaz'da, Giriş Xbox'ım olarak seçilebilir. Giriş Xbox'ım seçeneği Hesaba ait bir özeliktir ve Xbox Cihaz ile Hesabı ilişkilendirir.
    4. Bir Xbox Cihazda aynı anda birden çok Hesap için Giriş Xbox'ım seçilebilir. Hesap bazında bir özellik olduğunu unutmayın. Örneğin 5 farklı Hesap aynı Xbox Cihaza Giriş Xbox'ım seçimi ile işaretlenebilir.
    5. Giriş Xbox'ım yapılan Hesap ile alınan oyunlar (lisanslar) oyun açılışında internet üzerinden kontrol edilmez. Giriş Xbox'ım özelliğinin esas amacı budur. Giriş Xbox'ım seçeneği seçilmeyen bir Hesaptaki oyunun açılması için internetten lisans kontrolü yapılacağı için Xbox Cihazınızın internete bağlı olması gerekir. Bu yüzden P2 Hesapla oynayan kişilerin internet bağlantısı kesilirse oyunu açamazlar.
    6. Bir oyuna (lisansına) sahip Hesaba Xbox Cihazda bağlanılması ve arka planda açık tutulurken, aynı cihazdaki diğer Hesaplardan biriyle açık Hesaptaki oyun/oyunlar oynanabilir ve oyunlardaki ilerleme (save) veya gamerscore kendi Hesaplarına kaydedilir.
    7. Bir Hesap için Giriş Xbox'ım seçimi bir takvim yılı içerisinde sadece 5 kez tanımlanabilir. Her tanımlama da bir hakkınız düşer.
    8. Bir Hesap için Giriş Xbox'ım seçimi yapıldıktan sonra, Hesap (dikkat edin Hesabın silinmesinden bahsediyoruz) Xbox Cihazdan kaldırılsa (Ayarlar -> Genel -> Kişiselleştirme -> Giriş Xbox'ım olarak kaldır) dahi lisanslar hala durmaya devam eder. Tanımlandığı gibi aynı ekran üzerinden kaldırılması gerekir. Ayrıca Xbox Cihaz fabrika ayarlarına döndürüldüğünde cihazın sonrasında online olması şartıyla Hesaptaki Giriş Xbox'ım ayarının kaldırıldığı internette belirtilmektedir. (https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/lzjdx5/game_pass_sharing_without_using_home_xbox_switch/gq2hq9d) Yine de Xbox Cihazı fabrika ayarlarına çevirdikten sonra alan kişinin hiç internete bağlamamasına karşı şansa bırakmamak için satmadan önce hesabınızdan bu ayarı kaldırmanızı tavsiye ederim.
    9. Satın alınan Xbox Cihaza ilk tanımlanan Hesabın Giriş Xbox'ım seçimi cihaz tarafından otomatik yapılır.


    Son olarak, tanımadığınız bir kişinin Xbox Cihazına girmek için Hesap bilgilerinizi paylaşırsanız ve eğer iki faktörlü doğrulama açık değilse Hesap bilgilerinize erişebileceğini ve isterse değiştirebileceğini bilmelisiniz. Yanı sıra, Hesabınızda kredi kartınız tanımlıysa sizin adınıza MS mağazasından alışveriş de yapabilir. İnternette okuduğum kadarıyla Xbox cep telefonu uygulaması ile Hesabınıza bağlı cihazınızı kapatabilir veya resart edebilir. Xbox Cihazınızı tanımladığınız ve kullandığınız Hesapları kimseyle paylaşmamanızı öneririm.


    Yukarıdaki 8 kuralı anladıktan sonra neden iki yöntem olduğu (P1-P2 ve Kardeşlik) daha net anlaşılıyor. P1 olarak adlandırılan Hesap, oyun alınan Hesap ve Giriş Xbox'ım seçeneği aktif edilendir. Dolayısıyla Giriş Xbox'ım seçilen cihazdan Hesap silinse bile (bknz. madde 8) oyun o Xbox Cihazdaki diğer Hesaplar ile oynanabilir. P1 satmak için Giriş Xbox'ım seçeneğini kaldırmanız (bknz. madde 3) gerekir. Yoksa yeni Xbox Cihaza hesap Giriş Xbox'ım olarak seçilemez. P2 olarak adlandırılan Hesap ise oyunu indirmek için ve girmeden önce mutlaka açılarak arka planda bırakılır (bknz. madde 2) ve başka Hesapla oyun oynanır.

    Delinin biri ikisi kuyuya taş attı, koca forum çıkaramadı. Kardeşlik falan kalktığı yok. Üstteki arkadaşla onun arkadaşı aynı anda p2 girmeye çalışıyor sorun oluyor haliyle, konsol üssü videosu demiş. Orada da abilerimiz aynı hesaba one x ve series s/x ile girmeye çalıştıkları için sorun yaşanıyor. Amerika yı yeniden keşfetmeye gerek yok. P1 hesabımı da P2 kullandığımı hesabı da deniyorum şu an. Herhangi bir sorun göremedim.
    Sorma siparişimi iptal edicem diyen malları bile gördüm. Ya arkadaş koskoca Microsoft böyle bir şey olsa önceden bildirmez mi? Türkiye mi bu anlık saçma karar versin. Hem kardeşliği sadece Türkiye ve yarı yarıya oyun alma gibi düşünmemek lazım. Yurtdışında da kullanan bir sürü karı koca ve aile var bu sistemi.
    @breath

    Ben kendi xbox umda sıfır kutu açtım ve sıfır kurulum yaptım (Bildiğin setup install) kurulum için yani oyun , v.s gold , için bir tanede outlook dan bir kullanıcı adı ve şifre aldım YANİ !!! xbox ımda 1 tane hesap var (kullanıcı adı ve şifre outlook dan alınma) bu hesabımın adını yani GT (gamertag) ismini ahmet diyelim aldığım sıfır xbox kutusundanda Forzamotorspor6 kodlu oyun çıktı diyelim neyse buraya kadar iyi oyun kodunu kod kısmına girdim oyun net den indi yani cihazın içindeki diske install oldu ve gereken yerden oyun üstünde A seçerek oyun açıldı bundada sorun yok gayet iyi şimdi sıra geldi online oyun oynayabilmek için live gold satın almaya
    bunuda microsoft mağazasından paypal kart ile 99TL ye 12 ay satın aldım bundada bir sorun yok 12 aylık üyeliğim aktif oldu buraya kadar hiç bir eksik yok sıfır kutu alıpta bunları yapamayan yoktur diye tahmin ediyorum KISACA TEKRAR EDEYİM !!! sıfır cihaz kurdum ve AHMET adı altında bir hesap ile hem Forza 6 yı hemde live gold üyeliğimi satın alıp cihazın üstünde çalışır hale getirdim esas sıkıntı bundan sonra başlıyor oda KARDEŞLİK !!!

    Kardeşlik için AHMET olan (cihaz üstündeki tek hesap) hesabım doğal olarak ayarlar kısmından bakıldığında MY HOME XBOX olarak görünmekte buraya kadar sorun yok sanırım yani BU BENİM XBOX ım olarak tanımlı burası ok.

    Şimdi KARDEŞLİK için cihazımda ikinci bir hesapmı açmam gerekiyor eğer açmam gerekiyor ise ayarlardan ikinci açacağım hesap için (mesela AHMET2 olsun) BU BENİM XBOX ım olarak mı ayarlamam gerekiyor yoksa BU BENİM XBOX ım DEĞİLDİR olarakmı ayarlamam gerekiyor.

    Eğer KARDEŞLİK için cihazımda ikinci bir hesap açmadan (AHMET2 yi) birinci açtığım ana hesap olan (AHMET) ile KARDEŞLİK yapılabilirmi eğer yapılıyorsa (AHMET) ayarlardan BU BENİM XBOX ım olarakmı kalacak yoksa BU BENİM XBOX ım DEĞİLDİR mi olarak kalacak bunu anlayamadım.

    (AHMET) olan ana hesabımda live gold üyeliğim var bunu KARDEŞLİKTE karşı tarafdaki arkadaşımın yararlanması için nasıl bir yol takip etmeliyim.

    Herhalde kafası karışan diğer arkadaşlarım için elimden geldiğince bendeki sıkıntıyı anlatmaya çalıştım yazılarla ancak bu kadar oluyor LÜTFEN !!! beni yanlış anlamayın çünkü bende çıkamadım işin içinden anlatan arkadaşlar biraz detay verirse çok makbule geçecektir herkeze teşeklkürler.

    NOT: P1 dediğiniz şey yukarda anlattıklarımdan (CİHAZIMDAKİ İLK HESAP AHMET) mi oluyor yani P1=AHMET mi ?

    NOT: P2 dediğiniz şey yukarda anlattıklarımdan (CİHAZIMDAKİ İKİNCİ HESAP AHMET2) mi oluyor yani P2=AHMET2 mi ?
  • Eline sağlık. Sorusu olanda artık burada toplaşsın. Satış konusunda bu mesajlar yüzünden ilanlar kayboluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende o durumdan muzdarip olduğum için açtım bu konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kişi karşılıklı hesaplarını birbirlerine verip giriş xbox' ı yaptıktan sonra, karşı tarafın hesabını cihazdan kaldırıp yine de karşı tarafın aldığı oyunu indirip oynayabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet oynayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P2 hesap tekrar satılabilir mi P1 gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BREATH kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki aynı şekilde EA access de kullanılabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slicer

    Teşekkür ederim. Peki aynı şekilde EA access de kullanılabilir mi?

    Evet kullanılabilir. Satın alınan her şey bu şekilde 2 kişi tarafından kullanılabilir. Gold üyelik bile.
  • Peki kardeşlikte; Harici Harddiskte yüklü oyunları, yeni konsol alarak kardeşlik yaptığımız arkadaşımızın konsoluna
    Dowland etmekle uğraşmasın diye kopyalayabiliyormuyuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhenaten34

    Peki kardeşlikte; Harici Harddiskte yüklü oyunları, yeni konsol alarak kardeşlik yaptığımız arkadaşımızın konsoluna
    Dowland etmekle uğraşmasın diye kopyalayabiliyormuyuz ?



    Güzel soru :) Bunu bende merak ediyorum. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BREATH

    Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bütün diğer konularda birçok arkadaşım kardeşlikle ilgili meraklarını ve anlayamadığını dile getiriyor.Özellikle burada bütün kardeşlik mevzusunu örneklerle anlatacağım umarım bilmeyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

    Öncelikle xbox kardeşlik;Dijital satın alınan yada kod halinde gelen bir oyunu 2 kişinin paylaşabilmesidir.Aslında bunun teknik hali Bir oyunun lisansını paylaşmaktır.(Kutulu satın aldığınız oyunlarda bu mümkün değildir)

    CENK ile HASAN diye 2 xbox one sahibi arkadaş kardeşlik kurmak istiyor.iksininde kendi adlarına olan sürekli oynadıkları profilleri(CENKO ve HASANTO diye) ve birde CENK'in CAMPS diye bir profili var xboxında.(xboxta yeni açtığınız bütün hesaplar xboxınızın GİRİŞ XBOX ı olur)
    CENK CAMPS adlı hesaba GTA 5 oyununu dijital olarak satın aldı.Sonra bu hesabın EMAIL ve ŞİFRE'sini HASAN arkadaşına verdi.

    HASAN kendi XBOX'ına Ana sayfa/Profil kısmından Ekle ve Yönet diyerek CAMPS adlı hesabın email ve şifresini girerek CAMPS profilini kendi xboxında açar.Bu sayede satın alınan GTA 5 oyununu Oyunlar ve Uygulamalar kısmında en sağda yüklemeye hazır olarak bulabilir ve basıp yükler.

    HASANın CENK ten tek farkı GTA oyununu CAMPS profilinini oturumunu açmadan oynayamaz.Oyunu açmaya çalıştığında oyun LİSANS hatası verir ve Bu oyun bu profile ait değil der.
    Bu yüzden HASAN GTA oynayacağı zaman önce CAMPS oturumunu açar.Sonra Kendi HASAN adlı profilinden girer GTA oyununu oynar.

    Bu durumda CENK CAMPS hesabını hiç açmadanda oyuna girer HASAN sadece CAMPS hesabının oturumunu açtıktan sonra oyuna girer.
    2side aynı anda GTA oynayabilirler hatta multiplayerda oynayabilirler.hiçbir sorun olmaz.

    Bu durumda CENK P1 olur HASAN ise P2 olur.


    Forumda satılan p1 p2 hesaplarda genelde yeni çıkmış bir oyunu yeni bir outlook hesabı açıp o hesaba satın aldığı oyunun p1 yada p2 hakkını satmasıdır.
    Bunun yanısıra bazı arkadaşlarda kendi sürekli kullandıkları ve oyun satın almış oldukları hesaplarını kardeşlik kurmak için satar yada takaslarlar.

    Örneğin CENKte GTA 5in oldu CAMPS var iken HASAN da daha önceden RYSE oyununu dijital olarak GODIN adlı hesabına satın almıştır.CENK GODINI HASAN ise CAMPS adlı hesabın bilgilerini xboxlarına girerler ve iki oyunda ikisindede olur.yada KARDEŞLİK kurarak 1 tane hesaba hep ortak olarak oyun satın alabilirler.

    GİRİŞ XBOX:Ayarlar kısmında Kişiselleştirme kısmında bulunur bir hesabın P1i olmak için kullanılır.

    Yine merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

    Hasan kendini giris xbox yapinca p1 olacak peki bu durum nasil olacak ? Denedik arkadasla o p1 di ben de actim giris xbo yaptim oldu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sen giriş xboxı yapınca o artık ondan giriş xboxlığı durumu kalkmış olur. Yani P2 olur. Bu işlemi 3 kere tekrarlarsanız 3.de kimde giriş xboxı yapıldıysa en son onda kalır ve tekrar yapılamaz.
    Kimin p1 kimin p2 olduğuna karar verdikten sonra giriş xboxı özelliğini kullanmamanızı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marshallah kullanıcısına yanıt
    Hayır kopyalama yapamazsın.hdd çıkarılınca download gerektirir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BREATH -- 27 Nisan 2016; 1:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BREATH

    Hayır kopyalama yapamazsın.hdd çıkarılınca download gerektirir.

    Ben download ettim harice diske, sonra kardeşime harici diski verdim benim indirdiğim oyunu o hariciden kendi konsoluna kopyaladı sonra ben harici diski geri aldım. Yani download'ı bir kişi yaptı diğeri sadece kendine kopyaladı. Bu şekildeydi sanırım soru. Bu mümkün değil mi yani hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: route666

    P2 hesap tekrar satılabilir mi P1 gibi

    bunu bende merak ediyorum. sanırım satılmıyor
  • P1-P2 her ikisi de istenildiği kadar el değiştirebilir. Sadece P1'in yıllık 3 kere sınırlaması var. 3.kere P1 başka konsola tanımlandıktan sonra bir süre beklenilmesi gerekiyor yılın dolması için. Fakat xbox support ile konuşup bu sınırlamayı sıfırlayanlarında olduğunu duydum. P2'yi istediğin zaman sat farketmiyor.
  • Arkadaşlar merhaba, forumda daha önce soruldu mu bilmiyorum ama ben şimdi bir arkadaşımla kardeşlik yapıyorum, bir sürü oyun aldık beraber. Forumda satılan p1 ve p2 oyunlarını da satın alıp oynayabilir miyim, eğer alırsam eski kardeşliğim bozulur mu, sorunsuz bir şekilde oynayabilir miyim?
  • 34sem kullanıcısına yanıt
    P1de p2de tekrar satılabilir.tabi sattığın hakkın diğer hakkına sahip kişiyi bu konuda bilgilendirmen güvenini arttırır ve etik olandır.

    Güvenilir olmak için hesapla ilgili düşündüğün herşeyi diğer hak sahibi ile paylaşmalısın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Bir hesabı (p1 ve ya p2) sattıktan bir süre sonra şifreyi değiştirip başkasına satılsa , ilk satın alan kişi girmeye devam edebilir mi yoksa diğeri girdiğinde direk hakkını kayıp mı eder şifre de değiştiği için ? Yoksa ilk alan kişi illaki konsoldan oyunu kaldırması mı gerekli tamamen hakkını kaybetmesi icin ?


    2) Cep telefonu koruması olan hesap ne kadar güvenlidir almak için ? Başka birinden hesap alacağız diyelim ki ve hesabında cep telefonuna gelen sifre koruması var. İstediği an geri alabilir hesabı sanırım değil mi ? Yani sıkıntılı bi durum gibi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.