Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.118
Cevap
104
Favori
158.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • humble mumble kullanıcısına yanıt

    1900 liraya gondermemeleri ilginc .Hazirandan sonra bile gittigidiyorda indirimle 1900 seviyelerine dusmustu yani fiyat hatası olacak kadar dusuk bir fiyat degil.Su anda indirimle 2300 seviyelerine dustugu oluyor yani 2300 e kadar satabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • choyrn kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatı yanlış hatırlamışım. Biraz ezbere yazdım. 1700 liraymış. 1700/2300 arada 600 lira fark var.
    600 lira kar etmek için 1700 lira ödemek şu an için beni zorlar sanırım.
    Ben 2500 civarı eder diye düşünmüştüm.
  • Yakın zamanda demişsiniz fakat geçen yıl şubatta Aliexpress'ten almıştım. Şimdi tekrar baktım, USD bazında fiyatı değişmemiş.

    https://tr.aliexpress.com/item/32897368846.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.26e44c4daNUvDB

  • clara hd var alalı 1 yılı biraz geçti aldığımdan beri şarjla ilgili sıkıntılar mevcuttu örneğin başkalarında 1 ay dayanırken bende 8-10 gün falan dayanıyordu. neyse dedim acaba senkronizasyon ve wifi açık olduğundan mı böyle oluyor dedim bunları kapattım biraz daha fazla dayanır oldu ancak 1 ayları yine göremedim 15-20 günlere falan çıkmıştı fakat çok sorun etmiyordum işimi görüyordu. 2 gün önce şarja taktım bugun kullandım ve 1 saat sonra yüzde 13e düştü ani bir şekilde. ne yapmak lazım buna?


    edit: şaka gibi ama bu mesajı yazdıktan sonra şarj etmiştim ve şarjdan 1 saat sonra yine batarya yüzde 10'lara düştü. servis yolu göründü anlaşılan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 20 Mart 2021; 20:1:42 >
  • ERS. E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, mesajınızı şimdi gördüm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Di Zetemeno

    clara hd var alalı 1 yılı biraz geçti aldığımdan beri şarjla ilgili sıkıntılar mevcuttu örneğin başkalarında 1 ay dayanırken bende 8-10 gün falan dayanıyordu. neyse dedim acaba senkronizasyon ve wifi açık olduğundan mı böyle oluyor dedim bunları kapattım biraz daha fazla dayanır oldu ancak 1 ayları yine göremedim 15-20 günlere falan çıkmıştı fakat çok sorun etmiyordum işimi görüyordu. 2 gün önce şarja taktım bugun kullandım ve 1 saat sonra yüzde 13e düştü ani bir şekilde. ne yapmak lazım buna?


    edit: şaka gibi ama bu mesajı yazdıktan sonra şarj etmiştim ve şarjdan 1 saat sonra yine batarya yüzde 10'lara düştü. servis yolu göründü anlaşılan.

    kendi yaşadığım deneyimlere göre, eğer şarj edip kenara koyuyorsanız hocam, pil şarj deşarj olduğu için tutmamaya başlıyor. ama günlük kullanımda %60-70 ler de iken tekrar doldurursanız, daha uzun süre gidiyor. hiç bir teknik bilgiye sahip değilim tamamen yaşadığım duruma göre konuşuyorum, rastlantı da olabilir.

  • Ginga Eiyuu kullanıcısına yanıt

    Hocam selam. Biraz hortlatmış gibi olacağım ama kobo glo seçeneğini seçtikten sonra "Stretch/Upscale" için iki seçenek var. birisi aspect ratio oranını koruyor, diğeri korumuyor. Aralarındaki farkın işlevini tam olarak anlayamadım. Hangisini önerirsiniz?

  • cetinodinson kullanıcısına yanıt

    En-boy oranını korumayla ilgili size pek fark olacağını sanmıyorum, ben filmlerin altında ve üstünde olan siyah kısımları bile kaldırarak izliyorum en-boy oranı bozulsa da, bazılarını rahatsız edebilir size kalmış deneyip bakabilirsiniz fark var mı diye.

  • Fiyatları takip etmiyordum, gerçekten indirim mi yaptılar bilmiyorum ama idefix ve d&r da kobo nia indirime girmiş, almayı düşünenler bakabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından alacaklı olduğum biri parayi gönderemediği için (baskıcı çin rejimi) 2 adet kobo aura gönderdi. Sıfır açılmamış kutularında siyah renk. Adet fiyatı 780 tl pazarlıksız. İlgilenenlere duyurulur.

    Istanbul Ümraniye

    0539 266 3522 wp tg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .elimde kobo aura edition 2 var aliexpresten almıştım eşime 6 ay kadar kullandı sonra donmaya başladı. Donup kalıyor ekran yedek parça amaçlı almak isteyenlere satabilirim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: humble mumble

    Arkadaşlar merhaba, Haziran 2020'de GittiGidiyor üzerinden Kobo Forma e-kitap okuyucu almıştık. Satıcısı İdefix idi. Ancak göndermediler. Daha sonra durumu tüketici hakem heyetine intikal ettirdim ve lehime karar çıktı.

    O gün satın aldığım ücret karşılığında bu ürünü satın alabileceğim. Ben satın aldıktan sonra açmadan satmayı düşünüyorum. Şu an İdefix'te 'indirimli' fiyatı 2900 lira civarı. Sizce kapalı kutu kaç paraya satılır? Bana 1900 liraya mal olacak.

    Merhaba cihazı sattınız mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, bende kobo auro one var epub ve pdf formatında vurgula deyip altını çizdiğimiz yerleri kobo içerisinde bulabiliyoruz ama bunları pc ye kolayca aktarmanın bir yolu var mı ?

  • c4cem kullanıcısına yanıt
    https://www.epubor.com/export-kobo-highlights-and-notes.html

    Burada açıklamışlar hocam, bir deneyin isterseniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikistutmazsabri kullanıcısına yanıt

    yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim

  • c4cem kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Deneyip sonuç alırsanız yazın lütfen, daha sonra başkasının işine de yarayabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil sağlığı için tavsiyeniz var mı arkadaşlar? Yeni aldığım basılı kitapları okumayı henüz bititemediğim için yaklaşık 3 aydır öylece bekliyor cihaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bataryayı 60-70 arası yapıp öyle beklemeye alın. Ne tam dolu ne de tam boş olsun uzun süreli beklemelerde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • plt13 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam, öyle yapayım. Çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir süredir Kobo'nun yeni bir cihaz tanıtacağı yazılıyordu, yeni cihaz 10,3 inch büyüklüğünde ve model ismi Elipsa olacakmış.


    https://goodereader.com/blog/electronic-readers/the-kobo-elipsa-is-a-10-3-inch-e-note-and-e-reader

  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.