Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.118
Cevap
104
Favori
158.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawlieth L kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bir grup oluşturup toplu hareket edilmeli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye dağıtıcısı Aydınlar Ticaret. Sadece Kobo değil birçok marka ve modeli bulabilirsiniz. Kolay gelsin.

    aydinlarticaret.com
    Ekitap okuyucu Online Satış Aydınlar Ticaret İstanbul
    https://aydinlarticaret.com
  • Ordinary Story kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler bilgiledirme için . Ben de kobo forma aldım aydınticaretten 2. el. Fakat tuşların olduğu yerde beyaz ışık sızması var ve biraz rengi değişik. Bu kronik bir sorun sanırım yoksa ekran yanması mı var? Mekanik bir sorun mu .Kafama takıldı .? iade ediyim mi acaba yoksa kullanmaya devam mı edeyim cihazı ? Aslında 8 inch ekran çok iyi oluyor okurken . Ben de kindle paperwhite 3 var . Hne ekran küçük geliyordu hem de bataryası eskidi diye kobo deneyeyim dedim.Natural sarı ışık olayı çok iyi kobo da aslında. bana saman kağıtta


    kitap okuyormuşum hissi veriyor. Sizin fikrinizi sormak istedim.

  • Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kobo'da bu tür ışık sorunları her modelde mevcut maalesef. Kronik bir sorun diyebiliriz. Işık sızması ya da farklı renk dağılımı olmayan ekranlı cihaz bulmak zor gibi. Bazı kişiler aşırı rahatsız oluyorken bazıları rahatsız olmuyor hatta doğru düzgün farkedemiyor bile sorunu.


    İade edin ya da değiştirin demek isterdim ama ülkemizde bu cihazları kolay kolay iade almıyor ya da değiştirmiyorlar maalesef. Eğer çok rahatsız olmuyorsanız ya da alıştıysanız bu şekilde kullanmaya devam edin derim. Yoksa iade veya değişim olayına sebep uzun süre uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oken35 O kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Genelde formalarda bu sorun mevcut. Bir de bendeki formada sarı tonlarına geçince sanki ekran her noktada eşit sararmıyor bazı noktalar gölgeli gibi. Bu da kronik bir sorun mesela.


    Beni rahatsız etmiyor. işini yapması önemli.

  • oken35 O kullanıcısına yanıt

    Bende de forma vardı kronik bir durum. eğer ışık çok açık değilse ordaki gri bant çok farkedilmiyor, şimdiki kobo modellerinde daha iyi ekranlar ama bence kafaya takmaya değmez. Formada benim canımı sıkan düğmelerin olduğu kısımın kauçuk yapısı nedeni ile iz kalmasıydı bir de biraz büyük olduğundan taşımak zordu, yine de çok güzel cihaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı yazı fontları yüklesek önerebileceğiniz bir yazı fontu nelerdir?

  • MrtAltg M kullanıcısına yanıt

    Ben 6-7 farklı font yükledim ama sadece 1 tanesini kullanıyorum, o da Bookerly isimli font. Kindle'lardaki fontmuş bu. Baktım hoşuma gitti değiştirmedim bunu kullanıyorum artık.

  • MrtAltg M kullanıcısına yanıt

    amazon ember ya da bookerly güzel ama kişisel olarak denemekte yarar var. aşırı çok seçenek var bu konuda

  • Yanıtınız için teşekkürler. Normal de bauhaus fontu kullanıyordum. Önerilerinizi deneyeceğim.

  • belki daha önceden bilenler vardır ama ben yeni öğrendim, send.djazz.se adresi üzerinden kobo veya kindle cihazlarınıza ekitap gönderebiliyorsunuz. böylece kablo ve pc ihtiyacı olmuyor, cep telefonundan gönderilebiliyor. kindle'a epub gönderirseniz site kendisi çevirip mobi yapıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 28 Aralık 2022; 16:53:49 >
  • Arkadaşlar Kobo da korsan kitap okumayla ilgili bir sıkıntı var mı ? Bazı yerlerde cihazın açılıp kapatıldığında korsan yayınların silindiği söylenmiş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LeoMaximus L kullanıcısına yanıt

    Yok öyle birşey


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Güzel

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ikinci kobo Clara hd cihazım da bozuldu maalesef. İlki şarj sorunu yüzünden bozulmuştu bu seferki de ekran içten kırılmış ondan bozuldu. Ekran tamiri 2500 TL diyor servis. O parayı verene kadar sıfır alırım. Bu sefer sanırım kindle alacağım çünkü koboda sütten ağzım iki kez yandı. Sorun koboda mı bende mi bilmiyorum ama cihazı da hor falan kullanmadım. Kobolar sanırım kronik sorunlu. Şansımı kindleda denemek istiyorum bu sefer. Paperwhite 5 ile all-new kindle modeli arasında kaldım. Paperwhite 800 TL daha pahalı. Aradaki 800 TL farka değer mi karar veremedim açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Di Zetemeno kullanıcısına yanıt

    epey kobo cihaz kullandım sorun olmadı ama elektronik işi şans işi gerçekten. kobo istemediğinizden libra 2 demiyorum, o yüzden paperwhite 5 alın, çok güzel bir cihaz o farka kesin değer...

  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Selamlar iPad mini eski model bir tabletim var kitap okurken ışık olduğu için gözümü bozacağıni düşünüyorum,e okuyucu almama değer mi sizce bir de ağırlıklı PDF okuyorum hangi modeli önerirsiniz kindle paperwhite 5 PDF performansi nasıl ve ya onerdiginiz var mı tecrübelisiniz diye size sorayım dedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pdf okuma için en uygun olanlar 10 inçlik e kitap modelleri. Bende h20 var, boox 7 inç leaf 2 ve huawei matepad paper 10 inç var pdf için en başarılısı hızlısı ve rahat okunabilir olanı paper. Huawei’in kendi işletim sistemine sahip ama çok iyi. Boox android olsa da en ağırı. Kindle hiç kullanmadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sallagitsindostum S kullanıcısına yanıt
    Huwai pratik değil gibi geldi ama çok büyük kaçmaz mi emin olamadım ama 8500 civarı görüyorum ikinci el ondan alayım olmazsa,almışken bir kere tam olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.