Şimdi Ara

Sony kdl43w805c mi Samsung 40ju6470 mi? (Lütfen Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben samsung olan 6470 olanı aldım daha kargoda ama dün teknosa da sony ı gördüm kasa kalitesi ve dizaynı o kadar güzeldiki samsung aldığıma pişman oldum. 4k çok önemli değil bu iki televizyon arasında tercih yapmak zorunda olsaydınız hangisini alırdınız? Görüntü kalitesini anlamadım ikiside yanyanaydi çok kararsız kaldım bir tanede sony alsam samsungu teslim almasammi acaba yardımcı olursanız sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Açık ara farkla sony modelini tercih edin derim size. Nedeni ise hem boyu olarak büyük hem fiyat olarak baktığınızda 2033 tl ye düştü. ses bakımından da kendi zevkinize göre ayarlar yapabiliyorsunuz. Uzun ömürlü ve kusursuz görüntü için her daim sony.
  • Samsung da 2033 TL ye aldım ama bilemedim yani. Smart özellikleri Panel kalitesi vs hangisi daha iyidir çok ikilemde kaldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Smart kullanacaksanız eğer samsung alın. Sony de de smart kullanırsınız. ama okadar çok detaylı bir şekilde olmaz.yine youtube ,google , facebook vb uygulamara girebilirsiniz. Fakat görüntü bazında baktığınız zaman. Doğallık oranı sony modelinde daha iyidir.
  • Hocam ben televizyonu amacama alıyorum. Yaptığı en fazla tarayıcıdan film açmak yada youtube a girmek. Tasarım olarak gerçekten çok fark var oyuncak gibi duruyor samsung sonynin yanında... sony kasa kalitesi olarak çok iyi bir iş çıkarmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 23 Nisan 2016; 10:30:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka fikri olan yok mu arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLind

    Başka fikri olan yok mu arkadaşlar?

    W805c fark atar goruntude.

    Bu saatten sonra eski serilerde geri iade sorunlu tvlere dikkat ediniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 metreden izliceksen sony 2-3 metreden izliceksen samsung full hd de yakinda pixelleri sayarsin uzakta pek belli olmaz ama ben olsam 4 k dan asagi almam kim ne derse desin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki ürünü teknosada yan yana gördüm görüntü olarak bu cok daha iy diyemedim ama kasa kalitesi olarak kesinlikle Sony cok daha iyi uydu alıcısı cok kötü diyorlar Sony icin yoksa 4K bence olmazsa olmaz birşey değil hd yayına bile daha yeni geçildi çoğu kanalda yok yakın zamandada geçilecek gibi durulmuyor. Tv yi küçük bir odada kullanacağım icin boyutu küçük o güzden full hd fazlasıyla yeter gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.