Şimdi Ara

KRONOS WOW private server

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Kronos server da oynayan arkadaşlar var ise buradan haberleşerek belki güzel bir ortam oluşturabiliriz.Nostalrius olayından sonra private server arayışına girmiş olanlar için gayet iyi ve populasyonu yüksek bir server e tamamen blizzlike x1 rate.
    Gelecek olan yada zaten oynayan arkadaşlar buradan bildirirse çok sevinirim hatta türk guildi var ise katılmak isterim.
    Saygılarıma
    Mustafa Yılmaz



  • Yoğun saatlerde online sayısı kaç ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Yoğun saatlerde online sayısı kaç ?

    selam
    online sayısını tam olarak bilmiyorum ama bütün bölgeler full dolu ve bazen oyuna girmek için sıra bekliyorum.Quest yaparken mesela gruba girmeden cok zor oluyor çünkü çok kalabalık mob bulamıyorum :) ticaret cok canlı AH ye ne koyarsan gidiyor.Belkide vanilla oynayan herkes orada diyebilirim.
  • Arkadaşım indiriyorum şuanda internet biraz yavaşta 3 4 saate oyuna girebilirsen,bana rehberlik etmen hoşuma gider ilk kez oynayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GameSexual

    Arkadaşım indiriyorum şuanda internet biraz yavaşta 3 4 saate oyuna girebilirsen,bana rehberlik etmen hoşuma gider ilk kez oynayacağım.

    Selam kardeşim
    Seve seve yardımcı olurum bende daha önce sadece tek bir private server oynadım bende acemi sayılırım vanilla versiyonu indirdikten sonra realmlist değiştirmen gerek kronos ana sayfada var zaten birde bazı addon lara ihtiyacın olacak addons.us.to adresinden indirip interface/addon klasörüne at ben alliance tarafındayim yine buradan haberleşelim sorun olursa
    Görüşmek üzere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yukledim ufaktan lvlemeye basladim zamaninda vanillada aq40 in ortalarina kadar gelmistik bundada o seviyeye gelme sansimiz olurmu bilmem , serverda acaba turk guildi varmi bilmiyorum.? Yoksa ufaktan bi guild kurabiliriz , aksamları baya bi sıra oluyor bu carsamba kronos 2 acilacak belki rahatlar ...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • server cok kalabalık. yogun saatlerde 3200 kişi sıra bekldiğimi bilirim. horde tarafındayım ismim sporrow . limde orjinal WoW var ancak ben 1 haftadır bunu oynuyorum. Daha zevkli. Özlemişim sürekli olmeyi:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugraserdar

    Kronos 2 açılmış, 1'de mi oynuyorsunuz siz?

    kronos 1 ve 2 aynı kardeş
  • o kadar kasıyorsunuz zaman harcıyorsunuz sonra blizzard gelip kapatıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

    o kadar kasıyorsunuz zaman harcıyorsunuz sonra blizzard gelip kapatıyor

    Blizzard öyle yada böyle kapatıyor biz zaten bunu bilerek oynuyoruz yani sıkıntı yok kardeşim bedava oyun isteyen oynar istemeyen gider para verir oynar bu kadar basit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortamı merak edip bende gelenlerden biriyim. Dediğin kadar var, akşam saatlerinde servera girmek için sıra bekliyorsun. Slotlar her daim dolu, partysiz bir görevi tamamlamak çok yorucu. Benim hoşuma gitti işten sonra gelip bir iki saat vakit öldürmek için fena değil. Bir guild varsa ben de katılmak isterim.
  • Aynen şimdi kronos yeni server açtı kronos 2 adında yeni server her zaman dolu oluyor ama diğeri normal çok sıra beklemeden girilebiliyor guild bende arıyorum ama Türk populasyon oldukça düşük henüz bir turke rastlamadım umarım konuyu görüp katılanlar olur işten gelince 1-2 saat takılıyorum haftasonlari full oyundayım gelenler burdan yazabilir belki bi guild kurarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce hiç WoW oynamadım ancak başlamak istiyorum. Öncelikle private serverde deneyeyim dedim. En geç yarın oyuna giriş yapmış olurum. Ayrıca hangi addon'ları kurmam gerekiyor?

    Clienti indirdim ancak siteden üye olmaya çalıştığımda sayfa açılmıyor, hata veriyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 2 Mayıs 2016; 23:42:27 >
  • Bugün girebildim oyuna. 8 Level oldum ancak 8-9 Level mobları ya zar zor kesiyorum ya da öldürüyorlar . Hunter oldum bu arada, petim olmayacak mıydı benim?
  • Kreus kullanıcısına yanıt
    Trainer'in nerede kardes senin :( :(
  • Vanilla wow zordur. Belirli bolgelerde q biter digerine gecmek icin mob farmlamaniz gerekir. Veya 5 kisi toplanip dungeon farmlamak. Itemler yeterli stat vermedigi icin zor kasilir.

    Oynarsam mage acacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peti 10 olunca alabiliyormuşum, öğrenmiş oldum vurmayın . Şu an serverlar gitti sanırım. 2 kere 20 30 saniyelik laglar oldu tüm oyuncularda. Az önce de komple gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kreus

    Daha önce hiç WoW oynamadım ancak başlamak istiyorum. Öncelikle private serverde deneyeyim dedim. En geç yarın oyuna giriş yapmış olurum. Ayrıca hangi addon'ları kurmam gerekiyor?

    Clienti indirdim ancak siteden üye olmaya çalıştığımda sayfa açılmıyor, hata veriyor ?

    addons.us.to adresinden addon indirebilirsin questie kesin indirmen gerek ui addon için de Luna unit frames tavsiye ederim action bar için bongos daha birçok addon bulabilirsin oynayis tarzına göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık kaç gb indiriyoruz arkadaşlar bilginiz var mı ? AKK bitmesin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trustnls

    Yaklaşık kaç gb indiriyoruz arkadaşlar bilginiz var mı ? AKK bitmesin :)

    5 gb falan fazla değil yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.