Şimdi Ara

Arduino projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhabalar.

    Arduino ile bir proje yapmaya baslayacagım. İlk etapta bir bilgisayara kablosuz olarak 5-6 tane arduinodan bilgi gonderip almak istiyorum.

    Bu 6 tane arduino da keypad lcd ve wifi yada 433 mhz transreceiver olacak. Her bir arduino bir sayı gonderceek keypada basılınca taiki.

    LCd ekranına bu sayıyı yazacak.

    Bilgisayar ise bu 6 tane arduino dan gelen sayıları bir satıra yazacak. Sonra tusa basılınca 6 tane arduinoya tekrar sayı gonderebilecekleri verisini gonderecek.

    arduino nano ile yapabilirmiyim? Portları lcd keypad ve kablosuz verici için yeterli olurmu? Bu altı tane arduino yu lion pille 10 saat calıstırmam lazım.

    Ne dersiniz onerileriniz nedir?



  • 4x4 keypad ise olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gücü en az harcayacak ve kullanıslı olacak sekilde cozum uretmem gerekecek. Telefon gibi kibar birsey yaparsam baska islerdede kullanırım diye dusunuyorum. Protokolu calısmam gerekecek. Diger sinyallerle karısmayacak ve sorun cıkarmayacak sekilde calısması en buyuk arzum. Bilgisayara usb ttl donusturucu ile bunada 433 mhz lik kablosuzu taksam bilgisayardan kullanıcılara reset sıfırlama gonderip verileri almam mumkun olurmu bilemiyorum. Yoksa bilgisayarada bir arduino takıp isi onamı yaptırsam diye dusunuyorum.
  • Sinyal karışmasın istiyosan wifi kullan. Onlar kendi içinde ağ oluşturabiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman wifi duino 2.4 touchpad işimi görür. Bilgisayarla nasıl haberlesecek wifi den? Bilgisayardaki wifi dongle laa online daha mantıklı gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.