Şimdi Ara

Paykasa Kart Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Paykasa Kart Nedir ?
    Gelişen teknolojik çağımızın getirdiği ayrıcalıklardan biri de şüphesiz internettir ve günümüzün en hızlı ilerleyen sektörlerindendir. Değişen teknolojik çağla birlikte, kolaylıkları takip eden insanlar, buna ayak uydurup bu şekilde yaşamlarını sürdürmektedir. Özellikle internetten alışveriş yapmak gibi kolay ve basit çözümler üretirler. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde ki en büyük avantaj, ürünlerin sınırlı sayıda olmaması, istenilen boyutta ve sayıda olmasıdır. Ayrıca bununla kalmayıp istenilen adrese kolaylıkla teslim edilebilmesi ve istenilen ürünü arama derdinin olmamasıdır. Bunun yanında ödeme işlemlerinin kolaylığı da Paykasa kartla mümkündür.


    Paykasa Kart
    Ödeme işlemleri için paykasa kart kullanımı mümkündür. Tek sefer kullanılabilen bu kart, kullanıldıktan sonra kendini imha eder ve bu da güvenli bir işlemdir. 16 haneli PİN kodu bulunan bu kartın PİN kodu gerekli bölümlere girilerek yapılan alışveriş için karttan ödeme çekilir. Güvenli olmasının bir nedeni kredi kartı kullanılmadığı için bilgileri verme zorunluluğu ortadan kalkar. Bu sistem herkes tarafından kullanılabilir. Kimlik bilgileri gibi özel bilgileri paylaşmayan kişiler özellikle bu kart sistemini tercih edebilirler. Ayrıca ek bir şifreye gerek olmadan, ödeme hanesine gerekli kodlar girilerek para aktarım işlemi gerçekleşmiş olur. Tek seferlik bir işlem olduğu için para üstü alma söz konusu değildir. Günümüzde Türkiye’de de kullanılmaktadır.

    Paykasa kart kullanımı internet alışverişi için kolaylık sağlayan bir ön ödeme sistemi olup, hem hızlı hem de güvenilir bir yöntemdir ve kullanımı başlamıştır.

    Paykasa Kart Nasıl Kullanılır ?

    Kredi kart bilgileri sanal ortamda paylaşmak istemeyenlerin, hızlı ve güvenilir alışveriş yapmak isteyenlerin sıklıkla başvurduğu bu sistem uzun zamandır Avrupa’da uygulanıyordu. Ülkemizde de popülerliliği her geçen gün artan bu istemin kullanıcıları, alışverişlerini güvenli olarak yapmanın verdiği huzurla bu sisteme başvurmaktadır. Kontör yükleme sistemine benzeyen bu sistemde kullanıcılar kendilerine verilen kodu alışveriş esnasında kullanarak tek seferlik işlem gerçekleştiriyorlar ve yapılan işlem sonrası kart işlerliğini yitiriyor. Karta dair en çok merak edilen ise Paykasa nasıl kullanılır ? sorusudur. 10, 20, 25, 50, 100, 200 ve 250 Euroluk birimleri bulunan kartlardan birine satın alarak işlemin ilk adımı atılıyor. Daha sonra alışveriş yapacağınız sitede sizden istenen kart numarası kısmına paykasa kartınıza ait pin kodunu giriyorsunuz ve işleme devam ederek alışverişinizi yapıyorsunuz.

    Paykasa nasıl kullanılır ?
    Günümüz dünyasında neredeyse her türlü iş ve işlemin merkezi haline gelen internet, alışverişin de odak noktası haline gelmiştir. Alışverişin internet ortamında rahat olması, bireylerin aradıklarına çok kolay biçimde erişebilmeleri ve seçeneklerin geniş bir yelpaze oluşturması gibi faktörlere bağlı olarak internet üzerinden alışveriş yapmak daha cazip hale gelmiştir. Kolayca bulunabilen ürünlere sunulan ödeme kolaylığının yanında adrese teslim şeklinde sunulan avantajlar, internet üzerinden alışveriş yapanların sayısını günden güne artırmaktadır. İşte bu şekilde sanal alışveriş esnasında kullanılan Paykasa kart ile alışverişler daha kolay ve güvenilir hale gelmiştir. Paykasa nasıl kullanılır ? diye merak edenlere bu kartın tek kullanımlık olduğunu ve sanal alışverişlerde güvenirliği üst düzeye çıkardığını söylemek yerinde olacaktır.

    Bu kart ön ödeme sistemli olup bir kez kullanıldıktan sonra geçerliliğini yitirmektedir. Kart, alışveriş işlemi gerçekleştikten sonra otomatik olarak kendini imha etmekte ve güvenirliği artırmaktadır. Paykasa nasıl kullanılır ? sorusuna verilecek bir başka yanıt da karttaki meblağın tamamının kullanılmasının gerekliliğini haberdar olmalarıdır. Çünkü kart tek kullanımlık olduğu için alışveriş sonrası kartta kalan tutar kartla birlikte imha olmaktadır.
    Kaynak :http://sanalkartlar.com/paykasa/

     Paykasa Kart Nedir ? Nasıl Kullanılır ?
     Paykasa Kart Nedir ? Nasıl Kullanılır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@M@Y -- 17 Nisan 2016; 18:49:41 >







  • Merhaba Arkadaşlar, ben geçen paykasa ay satın almak için paykasasatinal.gen.tr adresinden yararlandım güncel kurdan veriyolar bilginize teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.