Şimdi Ara

Kurtköy'den Baltalimanına Nasıl Giderim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Kurtköy Doğa Kolejinin ordan, Yahya Kemal Beyatlı durağından Baltalimanı Kemik Hastanesi yada Mecidiyeköy'e nasıl geçebilirim en çabuk sürede.

    Pazar günü gideceğim için trafik olmayabilir. Vapur, Metro, Minibüs, Metrobüs, Marmaray en iyi kombinasyon nedir bilgi verebilirseniz çok sevinirim.



  • km25 ile kartal metroya hocam. daha sonra kadıköy-beşiktaş deniz yolu ile. sonra da beşiktaştan o yöne giden bir otobüs. 2-2,5 saat sürebilir tahminimce.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omara

    km25 ile kartal metroya hocam. daha sonra kadıköy-beşiktaş deniz yolu ile. sonra da beşiktaştan o yöne giden bir otobüs. 2-2,5 saat sürebilir tahminimce.

    Hocam bi arkadaşımda ankara caddesinden dolmuşlarla pendik köprüye ordanda 500T ile 4.levend'e geçsin ordan daha çabuk gelirsin dedi. 2.5 saat çok fazla trafik yokken 1.5 saate düşürebileceğimiz bi kombinasyon lazım :) İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim başka önerisi olan arkadaşlar varsa ilgilenirse sevinirim :)
  • Constantine34 kullanıcısına yanıt
    hocam pazar sabahı e5 trafiği nasıl olur bilmiyorum, ayrıca 500t hangi sıklıkta duraklarda duruyor onu da bilmiyorum. eskiden kurtköyde oturuyordum ve şu an olsa kullanacağım yol odur. yine de siz seçenekleri düşünün evet. iyi forumlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.