Şimdi Ara

Visko (Visco) Yatak İle İlgili Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;

    2 kişilik 160x200 ölçülerinde yatak almayı düşünüyorum. Bazı sorularım var. Aynı soruların başkalarının da araştırmakta olduğu kanaatinde olduğum için bu konuyu açtım.
    Öncelikle şunu belirteyim. Ben 175cm-70 kg ve eşim 170-60 kg. Herhangi bir fiziksel rahatsızlığımız yok. Her ikimiz de çalışma hayatında olduğu için (aman aman denecek kadar olmasa da) klasik bel ağrılarımız var. Bulunduğumuz şehirde Akdeniz iklimi hâkim.

    Alacağım yatağın Visko mu Lateks mi organik mi yoksa klasik yaylı yatak mı olacağı konusunda hâlâ kararsızım. Fakat herkesin ağzından çıkan ilk kelime olması nedeniyle baskın olan düşüncem Visko yatak almak.

    Visko yatağa dair sorularım şu şekilde.

    1)Fiziksel ölçülerimize göre en uygun dansite nedir? Böyle bir grafiği nette bulamadım.
    2)Diyelim ki en uygun yatak 80 dansite olsun. Daha yüksek dansiteye sahip yatak alsam ne olur? Ne gibi olumlu-olumsuz bir durum oluşur?
    3)Tanı koyulmuş bir rahatsızlığımız olmadığı için Visko yataktan vazgeçip Lateks, organik ya da klasik yatağa mı bakmalıyım?

    Bu sorularımın dışında tavsiye verecek arkadaşlar var ise olmazsa olmaz değil ama olabildiğinde yüksek (25-30 cm) yatak tercih ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.