Şimdi Ara

Opel astra sedan mı yoksa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Honda jazz 2012 1.4 cvt benzinli fun sahıbıyım.Bu aara astra sedan edition plus 56000 tl benzinli arac aklımı karıstırıyor jazz ı satıp opel almak tup taktırmak ılerde mantıklı olurmu?
    sebeplerim jazz performans tatmın etmıyor,kapılar vs hafif güvenlık hıssı vermıyor ama otomatık rahatlığı var
    Opel tercıhımız ıse uygun fıyatı ve bagaj azda olsa sızce ?



  • Konfor olarak çağ atlamış olursunuz. Manuel tecrübeniz az da olsa varsa alışmanız çok kısa süre alır, 0dan manuel kullanmaya başlayacaksanız da çok büyük bir problem değil , günlük 5km gitseniz 1 haftada eliniz alışır. Hangi motor seçeneğini düşünüyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 9 Nisan 2016; 9:26:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanız sorun çıkarmıyorsa ve 0 araba almak maddi olarak sizi yoracaksa bence değiştirmeyin, eğer maddi imkan yeterliyse o zaman bir üst sınıf modern güven veren daha konforlu astra doğru tercih derim.
  • Otomatikten sonra manuel araç sürmek canınızı sıkar ama onun dışında hem sıfır hem daha üst sınıf araç almış olacaksınız. Tercih sizin. Bekleyip otomatik c sınıfı araç alabilecek hale gelince araç da alabilirsiniz. Ya da bütçeniz o şekilde kısıtlıysa sıfıra yakın ikinci el tsi dsg leon veya sıfır tsi dsg ibiza alabilirsiniz. Hem aracınızdan çok daha performanslı hem de yeni aracınız olmuş olur.
  • şehir önemli, istanbul gibi yoğun trafikli bir şehirdeyseniz düz vitese geçmek eğer trafikte kullanıyorsanız sıkıntı olur, ha trafiği az bir şehirdeyseniz düz vitese geçmek hoşunuza bile gidebilir, diğer yandan astra tabiki her konuda daha üstün bir araç, lpg taktırırken ucuza kaçmamak lazım ama
  • astra daha üst segment bir araç ve 3 gömlek üstün bir araç olsa da manuele geçmezdim otomatikten. bence biraz daha sabredin.

    bir de lpg uyumu honda kadar sağlıklı değil diye biliyorum opelin. yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin. 2-3 tane sorun yaşayan arkadaş görmüştüm forumda.
  • Herkese teşekkürler corolla duz vites aracımı 0 aldım 11 sene 150000 km kullandım. jazz ı 2. el otomatık 6000 km dir kullanıyorum.Bu yüzden otomatık den duze cokda acemılık cekmem o yonde sıkıntı yok ( mersındeyım bu arada).maddi olarakda 3-5 ekleyebılırım ustune ama opel tüp uyumu nasıldır donanım olarak edıtıon plus sımdılık tatmınkar hayırlısı inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.